Kalin Derili Olupta Memnun Kalan Var mi ?

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Merhaba 🙋‍♀️ Kalin derili olupta burun estetigi yaptiran var mi ? Ve memnun kaldiniz mi ,kuculdu mu ?

Ben iki kere oldum ilk ameliyatimi 2,5 yil once ikinciyi 5 ay once oldum ilkinda fazla kikirdak alınmıştı küçüktü.bu arada ben küçük burun istemedim herkes de küçük deyince moralim bozuluyor
Hadi ya ben de kucuk istiyorum ve fazla kucultmemis

Nasil cesaret ettiniz ve ne kadara oldunuz ayni doktora mi oldunuz cok soru oldu ama 😊

benim burnum hem çok etli hem de kalın deriliydi pek küçülmedi o yüzden. bazen değdi mi diye düşünüyorum. herkeste olduğu gibi biraz da asimetri var

Ben oldum ve hiç memnum kalmadım , 2 ay oldu . Düzelcek gibi de değil önceden eğri olmayan burnumu eğri yaptı dr. , kanatlar ve delikler asimetrik. Ahmet Altıntaş doktorum asla tavsiye etmiyorum.
1 ay icerisinde masaj yaparsaniz egrilik duzelir diye biliyorum, delikler de hicbir zaman simetrik olmuyomus benim doktorum da oyle dedi. Ama kanatlarimi kuculttu guye hala geniss ve dikisli😔

Orta kalin derili ve buyuk burnum kuculdu 5. Ay memnunum arkadaslar kanat daraltma da var kaldirmada kisaltma da hepsi bi arada konka sinuz esliginde oldum ameliyatimi egri kemikte mevcuttu :) isteyen herkese nasip olsun

20190727_145611.webp

Isteyenlere ozelden atmistim hadi bu da herkese acik.olsun hayatcim :) onden de boyle aslinda her gun baska.bi sekil almiyo degil desem haksiz sayilmam bazen boyle bazen daha kucuk bazen biraz sis genel boyle ve COK MEMNUNUMMMM
Teşekkür ederim,
Maşallah cok güzel olmuş hiç öyle kalın deride durmuyor kıskandım 🤣

Cook cok tesekkur ederim evet tam kalin olmasa da evet orta kalindim b3nde ama burun ucum falan kanatlarim epeyce genisti cok cok iyi oldu simdi
Ben pek memnun kalmadim 2 .ayimdayim kanatlari hala genis cok az daraltildi. Kontrole gittigimde dedim ama doktor seninki anca bu kadar oluyor falan dedi . Sizinki kaldirildi mi ? Kalkik mi yani

Ben pek memnun kalmadim 2 .ayimdayim kanatlari hala genis cok az daraltildi. Kontrole gittigimde dedim ama doktor seninki anca bu kadar oluyor falan dedi . Sizinki kaldirildi mi ? Kalkik mi yani
Kalkikti ilk basta gokyuzune dogru bakiyordu simdide kalkik ama oyle asiri degil havali bi kavis

Iste bak uygunluga gore dr bilir onu ben hic bahsetmedim bana bunu yap diyr o dedi ki burnun dusuk genis kanatli vs bende nasil iyi olucaksa oyle dedim dr a biraktim

Back
X