kalın derililerde burun ameliyatı YARDIM

ozlemozlem4141

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
100
1
96
Kocaeli
merhabalar

yardıma ihtiycım var heves ettim burun estetiği için. dr araştırdım 3 dr karar verecektimki dedilerki kalın deriliymişim. yani geç iyleşirmişim oda önemli değildedim ve içleinden biri ise (burnum geniş bu arada) fazla toparlayamam yani çok az toparlarım bunun için değmez sen değer diyorsan yapalım dedi ameliyat. bu durumda amileyat olupta iyi sonuç alan varmı. çok karar sızım oysa ben 15-20 gün içide ameliyat olmak isitiyordum. ama gene burnuun büyüklü durur diyince şaşırdım...

benimde derim kalın henüz 12.günümdeyim gayet hızlı iyileştim şuana kadar bi sıkıntı yok ilerleyen günlerdede olmaz inşallah

Bu konuda KBB cılar ile Plastik Cerrahlar farklı görüşte.
Benim derim ince. Gittiğim Kbb doktoruna göre , derim ince olduğu için , çok riskliydi. Sebebi de ameliyattaki en ufak hatayı deri gösterir demişti.
2 plastik cerraha göre ise , aksine ince deriler bizim çalışmamız için daha iyi dediler.
Kalın deri yağlı olduğu için çalışmakta zorlanırız , dikişler vs demişti..

Ama ikisinin de artı- eksi yanları olduğu görüşüne varmıştım.
Bence bu noktada doktor önemli.
Benim tavsiyem Fevzi Yavaş.

Doktoru buradan buldum . Herkes çok tavsiye ediyordu . Sonra uzaktan bir tanıdığımında ona olduğunu öğrendim . Gittim görüştüm , içime sindi , 2 gün sonraya gün alıp ameliyat oldum . Henüz çok yeni 20 gün oldu ben ameliyat olalı . Benim ameliyatım burun ameliyatlarında en zorları arasında olmasına rağmen çok memnunum. Bir pişmanlığım olmadı henüz. ınternetten incelemeni tavsiye ederim doktoru. Muayeneside ücretsiz. Bir dönem bambaşka biri diye bir program vardı tv kanalında. Orada ki başarılı estetik ameliyatalrı ile duyulmuş bir doktor. Ben sonradan öğrendim tabi.

Ama bir çok doktor gez, öyle karar ver derim yınede . Burada arkadaslar Emre ılhan'dan bahsediyor . O da çok iyi doktor , memnun sayısı çok . Hangisine için sinerse , güvenirsen ona ol derim canım .

Benim derimde ince değildi doktorumun deyişiyle ve etli burun ucum vardı.Benim 3.5 ay oldu ameliyatım ama şuna katılıyorum ince derili burunlar daha çabuk şişlikleri iniyor ve daha çabuk iyileşiyorlar.Benim ise orta derece kalınlıkta etli burundu benim çok yavaş şişliklerim iniyor bende sabırsız olunca doktorlarımın kabusu haline geldim ama sustum söz verdim onlara 6 ayı bekliyorum fakattttttttttt ince derili burunlar ortalama 6-8 ayda tam şeklini alırken Kalın derili burunlar 9-12 aya kadar iyileşip şekil oturuyormuş.
Ne kadar kötüki sabırsızlığımla bunlşar birleşince kötü oluoda allahaşükür sağlık problemim şuan yok kemik kıkırdak eğrilik veya çökme falannn.
Tek şikayetim şuan şekli öncekile aynı gibi duruyor o da benim kuruntum galiba.

Bu konuda KBB cılar ile Plastik Cerrahlar farklı görüşte.
Benim derim ince. Gittiğim Kbb doktoruna göre , derim ince olduğu için , çok riskliydi. Sebebi de ameliyattaki en ufak hatayı deri gösterir demişti.
2 plastik cerraha göre ise , aksine ince deriler bizim çalışmamız için daha iyi dediler.
Kalın deri yağlı olduğu için çalışmakta zorlanırız , dikişler vs demişti..

Ama ikisinin de artı- eksi yanları olduğu görüşüne varmıştım.
Bence bu noktada doktor önemli.
Benim tavsiyem Fevzi Yavaş.

Tosy sana özelden mesaj attım ama sen özelden cevap veremicen şimdi anladım forumlardaki mesaj sayın 50 yi geçince oluyormuş neyse okumuşundur benim mesajımı :)

Benimde burnum kalın derili iki kere anestezili iki kere de lokal estetik ameliyat oldum ama lokal olanlar ufak tefek operasyonlardı birinde burun kanatlarımı daraltmak için diğeri de kemerine parça takıldı.ılk ameliyatımı sözde çok ünlü estetetisyen olan Prof. Dr. Nazım Durak yaptı rezil etti burnumu mahvoldum resmen. Çok çektim o dr. yüzünden eskisinden daha kötü oldu o taktığı parça bir süre sonra çıktı yarık burunla dolaştım kaç sene aslında o adamı mahkemeye vermem lazımdı ama Allaha havale ettim ben onu çünkü hem maddi hem manevi çok yıprandım. Sonra 3-4 sene önce başka bir dr. gittim burnum eskisine oranla çok daha iyi oldu gerçi biraz yamukluk var onuda gel düzeltelim dedi ama ben gidemedim bir türlü. Kalın burun kanatlarım hala duruyo sanki dikiş tutmuyolar ya sinir oluyorum şu kanatlarıma.Sözü bu kadar uzatmamın nedeni bu işlerde dr. çok önemli çok iyi araştırılıp seçilmeli yoksa benim gibi adam ünlülerin estetisyeni iyidir diye gidip yaptırmamalısınız.Kalın derili burunlarda gerçekten de estetik pek iyi olmuyor kendimden biliyorum şu an burnumdan memnunum gerçi kötüyü gördüğüm için buna şükrediyorum.

Benimde burnum kalın derili iki kere anestezili iki kere de lokal estetik ameliyat oldum ama lokal olanlar ufak tefek operasyonlardı birinde burun kanatlarımı daraltmak için diğeri de kemerine parça takıldı.İlk ameliyatımı sözde çok ünlü estetetisyen olan Prof. Dr. Nazım Durak yaptı rezil etti burnumu mahvoldum resmen. Çok çektim o dr. yüzünden eskisinden daha kötü oldu o taktığı parça bir süre sonra çıktı yarık burunla dolaştım kaç sene aslında o adamı mahkemeye vermem lazımdı ama Allaha havale ettim ben onu çünkü hem maddi hem manevi çok yıprandım. Sonra 3-4 sene önce başka bir dr. gittim burnum eskisine oranla çok daha iyi oldu gerçi biraz yamukluk var onuda gel düzeltelim dedi ama ben gidemedim bir türlü. Kalın burun kanatlarım hala duruyo sanki dikiş tutmuyolar ya sinir oluyorum şu kanatlarıma.Sözü bu kadar uzatmamın nedeni bu işlerde dr. çok önemli çok iyi araştırılıp seçilmeli yoksa benim gibi adam ünlülerin estetisyeni iyidir diye gidip yaptırmamalısınız.Kalın derili burunlarda gerçekten de estetik pek iyi olmuyor kendimden biliyorum şu an burnumdan memnunum gerçi kötüyü gördüğüm için buna şükrediyorum.

Çok geçmiş olsun arkadasım .
Bu arada Nazım Durak'ın kötü ameliyat sonuçlarını çok duydum .
Eski yıllarda benim de gitme ihtimalim varken , senin gibi kötü duyumlar sayesinde vazgeçmiştim.
Dediğin çok doğru , birkaç doktor gezip , iyice ar-ge yapıp öyle karar vermek gerekiyor.

Tosy sana özelden mesaj attım ama sen özelden cevap veremicen şimdi anladım forumlardaki mesaj sayın 50 yi geçince oluyormuş neyse okumuşundur benim mesajımı :)

Ya Pink aynen öyle illa 50 olmalıymış:)
Aldım mesajını , 50 olayım , hepsini bir bir cevaplayacağım :)

ben de kalın deriliyim. bizim burnumuzdan kıkırdak kemik ne kadar alınırsa alınsın dışardan belli olmuyor derimiz kalın olduğu için burun yine büyük görünüyor. ben oldum ve çok pişmanım. sana tavsiyem olma. bana da drlar değmez demişti ama dinlemedim. sakın olma diyorum gaza gelip.
ayrıca kalın derililerin esas sorunu geç iyileşmesi falan da değil, güzel olcaksa geç iyileşsin ne var ki. esas sorun yeterince küçültemiyorlar. derisi kalın ve ucu etli burundan alınıcak herhangi bişi olmuyor. çünkü büyük gösteren derimizdir, kemik veya kıkırdağımız değil çou zaman. ama diyorsan ki inanılmaz kemerim falan var onlar çok güzel düzeltilir. yine de tavsiyem sana değmez diyen doktoru dinlemendir. neyse ki öyle drlar da az da olsa kaldı.

canım benim de burnum çok ince derili değildi ama dr öle kalın da değil demişti.ben de böle olmasının dezavantajı ne dediğimde çok sivri bir burun istersen onu yapamam dedi. benim burun ucum genişti ama çok değil.ben şu an çok memnunum. baya küçüldü daha da küçüleceğe benzio. benim gülünce genişliodu o hala aynı dr ameliyattan öce de söylemişti gülünce genişelemesi yüz kaslarınla alakalı birşey ona birşey yapamam diye iyi ki de yapmamış ben çok memnunum. burda çok kalın derili olup da ameliyat olan birkaç resim gördüm özellikle burun ucu çok yuvarlak oluo ameliyattan önce de bilhassa öle olmasın diye tembihlemiştim druma. sana olmana değmez diyen dr kim merak ettim tatlım.inşallah istediğin gbi olur her şey..

ben de kalın deriliyim. bizim burnumuzdan kıkırdak kemik ne kadar alınırsa alınsın dışardan belli olmuyor derimiz kalın olduğu için burun yine büyük görünüyor. ben oldum ve çok pişmanım. sana tavsiyem olma. bana da drlar değmez demişti ama dinlemedim. sakın olma diyorum gaza gelip.
ayrıca kalın derililerin esas sorunu geç iyileşmesi falan da değil, güzel olcaksa geç iyileşsin ne var ki. esas sorun yeterince küçültemiyorlar. derisi kalın ve ucu etli burundan alınıcak herhangi bişi olmuyor. çünkü büyük gösteren derimizdir, kemik veya kıkırdağımız değil çou zaman. ama diyorsan ki inanılmaz kemerim falan var onlar çok güzel düzeltilir. yine de tavsiyem sana değmez diyen doktoru dinlemendir. neyse ki öyle drlar da az da olsa kaldı.

canım kemer falan yok geniş burnum malesef. aynen dedin gibi dr dedi. peki sen kime oldun eski ve yeni fotonu atabilirmisin...:((((

canım benim de burnum çok ince derili değildi ama dr öle kalın da değil demişti.ben de böle olmasının dezavantajı ne dediğimde çok sivri bir burun istersen onu yapamam dedi. benim burun ucum genişti ama çok değil.ben şu an çok memnunum. baya küçüldü daha da küçüleceğe benzio. benim gülünce genişliodu o hala aynı dr ameliyattan öce de söylemişti gülünce genişelemesi yüz kaslarınla alakalı birşey ona birşey yapamam diye iyi ki de yapmamış ben çok memnunum. burda çok kalın derili olup da ameliyat olan birkaç resim gördüm özellikle burun ucu çok yuvarlak oluo ameliyattan önce de bilhassa öle olmasın diye tembihlemiştim druma. sana olmana değmez diyen dr kim merak ettim tatlım.inşallah istediğin gbi olur her şey..

senin dr kim di.

Benim derimde ince değildi doktorumun deyişiyle ve etli burun ucum vardı.Benim 3.5 ay oldu ameliyatım ama şuna katılıyorum ince derili burunlar daha çabuk şişlikleri iniyor ve daha çabuk iyileşiyorlar.Benim ise orta derece kalınlıkta etli burundu benim çok yavaş şişliklerim iniyor bende sabırsız olunca doktorlarımın kabusu haline geldim ama sustum söz verdim onlara 6 ayı bekliyorum fakattttttttttt ince derili burunlar ortalama 6-8 ayda tam şeklini alırken Kalın derili burunlar 9-12 aya kadar iyileşip şekil oturuyormuş.
Ne kadar kötüki sabırsızlığımla bunlşar birleşince kötü oluoda allahaşükür sağlık problemim şuan yok kemik kıkırdak eğrilik veya çökme falannn.
Tek şikayetim şuan şekli öncekile aynı gibi duruyor o da benim kuruntum galiba.

işte alnen böle olacak diyo olumsuz görüştüğüm dr. yani çok fark edilmeyecek şeklindeki değişiklik. senin dr kim. fotoların varmı peki

ben de kalın deriliyim. Bizim burnumuzdan kıkırdak kemik ne kadar alınırsa alınsın dışardan belli olmuyor derimiz kalın olduğu için burun yine büyük görünüyor. Ben oldum ve çok pişmanım. Sana tavsiyem olma. Bana da drlar değmez demişti ama dinlemedim. Sakın olma diyorum gaza gelip.
Ayrıca kalın derililerin esas sorunu geç iyileşmesi falan da değil, güzel olcaksa geç iyileşsin ne var ki. Esas sorun yeterince küçültemiyorlar. Derisi kalın ve ucu etli burundan alınıcak herhangi bişi olmuyor. çünkü büyük gösteren derimizdir, kemik veya kıkırdağımız değil çou zaman. Ama diyorsan ki inanılmaz kemerim falan var onlar çok güzel düzeltilir. Yine de tavsiyem sana değmez diyen doktoru dinlemendir. Neyse ki öyle drlar da az da olsa kaldı.

canım lütfen bana fotolarını atarmısın. çünkü aynı bende senni gbiyim eğer gerçektende herşey öyleyse değmez sıkıntıya. Bekliyorum mail adresimide verebilirim

bence sakın olma.heleki doktorun öle diyorsa olma.inanın artık doktorlara güvenmek o kadar zorki.çoğu doktor hepsi değil ticari iş olarak görüyorlar bu işi..sana olma gerek yok dien doktorda para kazanmak istemzki sanıyorsun.bu heryerde yazıyor kalın derili burunlkar daha kötü olabilior.eskiyi arıyorsun...bu iş bende çok şey bekleme olayı değil..üzülmek istemiyorsan olma derimmm.arkadaşım çokda başarılı bir doktora olmuştu ama sonuçtan mennun olmayı bırak.6 ay dışarı çıkamadı evden.ama tabi sen bilirsin .süper olur diyen bi,r doktora inanmak güvenmek istiyorsan ol.hayatın boyunca yaşayacağın burundan ziyade o pişmanlık hiç bir şeye benzemiyor.keşke keşke deme sakınnn lütfen

Back
X