kalın derililerde burun ameliyatı YARDIM

umutla yaşıyoruz işte canım:60:

bu sabah oğlum dalga geçti benimle.... dalgaya vurdum ama içimden de üzüldüm valla...:14:

"anne sen burnunu büyütmek için niye ameliyat oldun dedi.... zaten palyoça gibi burun vardı, daha beter oldu dedi" ,

bir yetişkin söylese altında birşeyler arar, insan inanmak istemez ama 12 yaşındaki bir çocuk, düz konuşur.... ne görüyorsa o...:43:

mecburen bekliyorum 6 ayı ama cidden psikolojimi çok zorladı bu ameliyat:ssz:

Aslında ameliyattan sonra psikolojik bir destek de almak lazım ama almıyoruz işte. Dün oğlumun sınıfındaki çocuklardan birinin anneannesi burnunu mu yaptırdın diye sordu. Teyzeyi öpücüklere boğasım geldi. Yaptırdım ama belli olmadı dedim, hiç anlaşılmıyor dedim. Ben anladım dedi teyze, ucu kalkmış dedi. Büyük hala dedim. Senin yüzüne de fındık burun olmaz ki dedi. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Aslında ameliyattan sonra psikolojik bir destek de almak lazım ama almıyoruz işte. Dün oğlumun sınıfındaki çocuklardan birinin anneannesi burnunu mu yaptırdın diye sordu. Teyzeyi öpücüklere boğasım geldi. Yaptırdım ama belli olmadı dedim, hiç anlaşılmıyor dedim. Ben anladım dedi teyze, ucu kalkmış dedi. Büyük hala dedim. Senin yüzüne de fındık burun olmaz ki dedi. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

maşallah teyzenin gözlerinde hiçbir rahatsızlık yokmuş.....:63:

valla canım burun konusunda çok nazik bir noktadayız... neye üzülüp neye sevineceğimizi bile şaşırdık...:26:

bana burnunuza estetik mi yaptırdın demelerini istemezdim şahsen....:ssz: insanların estetikli demeyeceği aynı zamanda yüzüme yakışan bir burun tek arzum...

şu anki burnuma da kimse estetiklimi demiyor, demezde zaten.... kim estetikle kendine komik bir burun yaptırır ki değil mi...:50:

hele bir 6 ayı doldurayım...Allah tan revizyon var:ssz:

canım önemli olan güvenmen... isim yazmanda sakınca yok.... yazabilirsin...

ben hiç adı duyulmamış doktorların yaptıkları muhteşem burunlar gördüm....
çooook popüler ve pahalı doktorlarında baltayı taşa vurdukları ameliyatlara burda şahit olduk...
yani adı duyulmuş-duyulmamış önemli değil.... eli maharetli...sana güven veren, yapabileceklerini ve yapamayacaklarını söyleyen...

ameliyattaki sonraki süreçtede arayıp ulaşabileceğin, seninle ilgilenen bir doktor olması önemli....

velhasıl; karakterli bir insan olmalı...

Allah yardımcın olsun canım...:38:

cnm doktorum metin çalışkan.kendisi kbb doktoru.inşallah güvenimi boşa çıkarmaz.

maşallah teyzenin gözlerinde hiçbir rahatsızlık yokmuş.....:63:

valla canım burun konusunda çok nazik bir noktadayız... neye üzülüp neye sevineceğimizi bile şaşırdık...:26:

bana burnunuza estetik mi yaptırdın demelerini istemezdim şahsen....:ssz: insanların estetikli demeyeceği aynı zamanda yüzüme yakışan bir burun tek arzum...

şu anki burnuma da kimse estetiklimi demiyor, demezde zaten.... kim estetikle kendine komik bir burun yaptırır ki değil mi...:50:

hele bir 6 ayı doldurayım...Allah tan revizyon var:ssz:

evet haklısın, ben doktoruma estetik olduğu belli olmasın demiştim. o teyze beni eylülden beri gördüğü için anlamış olsa gerek, gerçi beni tanıyıp da anlamayan o kadar çok ki. Teyze biraz dikkatliymiş sanrım.

Bişeyde de şanslı olsam şaşıcam zaten ne yaptırmak istesem Dr lar senin cildin böyle senin derin şöyle . :( sen kime ameliyat oldun canım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim doktorum Fahri Mola (izmir) . Ben de senin gibi şanssızım bir çok konuda. Burun yanak çizgisi denen şeye taktım bir de. Bakıyorum yaşı benden büyük olanlarda bile yok. Benim senelerdir var. Memenin büyüğü burnun küçüğü makbuldür, bende tam tersi. Meme küçük, burun büyük. Saçlar desen ne dalgalı ne düz, kabarık, kalın telli. Şekle girmez. Birinden biri iyi olaydı ya. Kirpikler kısa ve dik, dudaklar dolgun değil. Hangi birini düzelteyim bilemedim. Beni en çok burnum rahatsız ediyordu, o da istediğim gibi olmadı.

Back
X