Kalın kollarım

Kızlar kollarım vücuduma oranla çok kalın .İnanılmaz rahatsız oluyorum .Bunun ameliyatı var mı ya da başka bir çözümü .Tavsiyelerinize ihtiyacım var .
canım ben ıkı hafta once lazer lipoliz yaptırdım ve acaıp memnunum sıs oldugugu halde eskısınde cok daha duzgun vucuduma oranlı oldu... agrısıda cok olmadı. 3 hafta korse kullanıcam okadar....son haftamdayım ısıme basladım 5,gün.

canım ben ıkı hafta once lazer lipoliz yaptırdım ve acaıp memnunum sıs oldugugu halde eskısınde cok daha duzgun vucuduma oranlı oldu... agrısıda cok olmadı. 3 hafta korse kullanıcam okadar....son haftamdayım ısıme basladım 5,gün.
hemen araştıracağım Teşekkür ederim

iz oldu mu

Canım X şimdi yazdığım çarpi gibi bi işaret var dirseğimde oda geçecekmiş eğer ona iz dersek:) ama bende sarkma yok silt kalitem iyi diye toplama yapılmadı sadece vaserlipoliz yapıldı. yanı varla yok arası bı ız var suan kı gecer oda dikişler yeni düşmeye başladı perşembe günüde inşallah korsemi çıkaracağım. daha 18.günüm.

Back
X