Saç Şekillendiriciler Kalin plakalı saç düzleştirici

turuncu_vosvos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
704
861
53
33
Kızlar saçlarım kalın telli ve gur. Braun un satın hqir duzlesturcisini kullanıyorum çok memnunum aslında ama ince plaka olduğu için uzun sürüyor. Hatta bu iyon salıp saçı duzlestiricinin zararlarından koruyordu. Bunun gibi saçı koruyan kalın plakalı ve uzun süre götüren duzlesturci önerisi olan var mi

6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten... Hatta maşasını da aldım memnun kaldım diye :) ama yine de bir araştırın isterseniz :)

İki kere grundigin aynı modelini aldım çok uzun süre kullanmadığım halde ikisi de aynı şekilde yandı. Ürünler sürekli değiştiği için yedek parçası yoktu çöpe gitti. Gür saçlar için kalın plakalar pratik gibi geliyor ama kalın plakayla saç diplerine yaklaşamıyorsun dipler kıvırcık kalıyor.

Geçen bime remigtonun bime gelen düzleştiricisi hediye geldi bana kalsa çok daha pahalı modellerden alacaktım gayet yeterli. Tek eksiği ısı ayarı tek çok ısınır korkusuyla arada kapatıyorum alışamadım henüz.

6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten... Hatta maşasını da aldım memnun kaldım diye :) ama yine de bir araştırın isterseniz :)
Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum ama uzun süreli kullanımda saçınızda matlasma yapıyor mu . Sonuçta iyon özelliği yok bu duzlestiricide. Düzleyince parlak bı görüntü veriyor mu

Back
X