• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kalın saç telleri..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
13
66
Ağrı
kızlar benm saçm bi kaç yıl öncesine kadar feci şekilde gür ve kalın telliydi. sonra gittim en tepesinden başlayark ara makas + kat attırdım..
bi kaç sonra yine aynı islemi yaptırdım sonra saçım kalçama yaklaştı bende evde aldım makası elime omzumdan biraz aşağıda kestim..
.sarımsaklı şampuan kullanıyorum şuan. hergün onla yıkıyorum..saçım yine gür ama üst tarafı katlı katlı.. saçımı baş edilemeyecek kadar gür ve kaaaapkalın telli olsun istiyorum. bir arkadaş var saçı kalçasında sipsiyah ve 6 kişilik saçı var. ona bakıyorum kendi saçıma bakıyorum ve eski günlerimi hatırlıyorum. saç tellerimi kapkalın yapacak bişey istiyorum. yardımcı olabilirmisiniz? :5::5::5: :17:

Sac telinin kalinligi genetik odugu icin degistirilemez (sac rengi, sac sekli gibi).
Senin sac yapin zaten kalin telliymis, ara makas ve katli kesim inceltmis saclarini. Bir süre ara makas, boya ve isi islemleri uygulama, düzenli olarak uclarindan aldir, uzatmak icin kürler uygula (sinamekiyi öneririm), sarmsakli sampuana devam et, biraz da sabret kavusursun eski gür saclarina. :34:

Teşekkürler :3:
zaten artık boya düzleştirici maşa vs. yapmıyorum . haftasonları yumurta sarısı zeytinyağı falanda yapıyorum . bemiks bademyağı sinamekide alacağım.
ama ben ampülü direk şampuana kırcam. aynı etki yaparmı ki? :44:

Uçlarından düz olarak alırsan katlar gider ve saçların gerçek kalınlığını bulur. Anladığım kadarıyla kendin kesiyorsun; başka işler için kullanılmamış bir makas temin etmeni ve sadece saç için kullanmanı öneririm. Aksi halde kestiğin saçlar kırılabilir ve zor uzar, yani buradaki deyişle saçın küsebilir

benimde saçlarım kalın telli ve çok gür. bende kestirirken ara makas attırıp inceltiyorum. katların arasında da derin boşluklar bıraktırıyorum süper oluyor.

aslında bugune kadar hiç kendim kısaltmadım boyundan.sadece bu yıl işte dayanamadım kestim bakımda yapıyorum . şampuanada bemiks falan katacağım. ama bazı saç tellerim gerçekten incelmiş.. :2: :18: :53: :14:

Son düzenleme:
kızlar benm saçm bi kaç yıl öncesine kadar feci şekilde gür ve kalın telliydi. sonra gittim en tepesinden başlayark ara makas + kat attırdım..
bi kaç sonra yine aynı islemi yaptırdım sonra saçım kalçama yaklaştı bende evde aldım makası elime omzumdan biraz aşağıda kestim..
.sarımsaklı şampuan kullanıyorum şuan. hergün onla yıkıyorum..saçım yine gür ama üst tarafı katlı katlı.. saçımı baş edilemeyecek kadar gür ve kaaaapkalın telli olsun istiyorum. bir arkadaş var saçı kalçasında sipsiyah ve 6 kişilik saçı var. ona bakıyorum kendi saçıma bakıyorum ve eski günlerimi hatırlıyorum. saç tellerimi kapkalın yapacak bişey istiyorum. yardımcı olabilirmisiniz? :5::5::5: :17:

arkadaşlar benim saçım aşırı kalın ve çok fazla kıvrışıyor bana önerdiğiniz bir çözüm varmı kestirmeye kıyamıyorum yani çok uzun ve çok kalın ne olur yardım edin ben kasabadayım elde edebileceğim şeyler önerin...

Ne güzel gür kalin telli saclariniz var niye ara makas attrip azalsin istiyorsunuz anlamiyorum ... :19:

Sac telinin kalinligi genetik odugu icin degistirilemez (sac rengi, sac sekli gibi).
Senin sac yapin zaten kalin telliymis, ara makas ve katli kesim inceltmis saclarini. Bir süre ara makas, boya ve isi islemleri uygulama, düzenli olarak uclarindan aldir, uzatmak icin kürler uygula (sinamekiyi öneririm), sarmsakli sampuana devam et, biraz da sabret kavusursun eski gür saclarina. :34:

Saç tipi değişiyor malesef....
Saç kalınlığıda:(
Önceden saçlarım kalın telli ve altları kıvırcık üstleri dalgalıydı...
Sonra saçlarım gerek kestirme gerek boyatma perma açıcı vs derken ince telli ve düz bi yapıda oldu :(

Back
X