• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalın topuklu çizme (Resimli) ?

deri mi istiodn ki sennn ben de dün aldım bi tanee foto koycam begenırsen gıt al ama hala beklıorm yollamasını fotoyu :D

Son düzenleme:
bende geçen kış bunu almıştım çok seviyorum giyerken mutlu oluyorumm:16: ayakta çok şık duruyo özellikle dar paça kotla

$t_p_detail_zoom.webp

Son düzenleme:
deri mi istiodn ki sennn ben de dün aldım bi tanee foto koycam begenırsen gıt al ama hala beklıorm yollamasını fotoyu :D
Parlak değil ,mat deri istiyorum :) ayyyyyy heyecanla bekliyorum fot.yu.Sen nerden almıştın ?
bende geçen kış bunu almıştım çok seviyorum giyerken mutlu oluyorumm:16: ayakta çok şık duruyo özellikle dar paça kotla

Eki Görüntüle 541451

Tatlım çok güzel :16: dolgu topukları çokkkkkkk severim ,inanılmaz rahat oluyorlar .Deichmann'da aynısından görüşmüstüm :31:

Parlak değil ,mat deri istiyorum :) ayyyyyy heyecanla bekliyorum fot.yu.Sen nerden almıştın ?

Tatlım çok güzel :16: dolgu topukları çokkkkkkk severim ,inanılmaz rahat oluyorlar .Deichmann'da aynısından görüşmüstüm :31:

teşekkür ederim canım benimm bende ordan almıştım zaatteennn:1:

Klasik bottan vazgeçip bende bu sene böyle bir şey alıcam karar verdim. Hiç dolgu topuklu bi ayakkabım yoktu iyi olur hem. :1:

benm aldıgım deri degil canım süet ve kalın topuklu foto ekleyemıorm neden acaba

Son düzenleme:
Klasik bottan vazgeçip bende bu sene böyle bir şey alıcam karar verdim. Hiç dolgu topuklu bi ayakkabım yoktu iyi olur hem. :1:
Evet mutlaka al canım :) çok şık duruyor dolgu topuklar ayakta.
teşekkür ederim canım benimm bende ordan almıştım zaatteennn:1:

Benim de geçen sene aldığım dolgu topuklu bir tek bunu var :( hemen fot. çektim :16: ben de Deichmann'dan almıştım ,çok kirlenmiş duruyor çünkü bugün ayağımdaydı .
$IMAG0924.webp

54561718_tn30_0.jpg
Bu tarz bişey mi aradığın?

64924018_tn30_R_1073_0.jpg
ya da bu olabilir mi acaba:34:?

Bunlara bayıldımmmm. :69:
Nerden bulabiliriz ki acaba? Çok istiyorum böyle topuk botlardan ama rastlamadım hiç. :((

İstediğim ayakkabıyı bugun buldum ve hemen kaptım :) demin fot. çektim :17: nasılllllllllllllllll sizce?
Topuğu kalın değil pek ama napalım bulamadım öyle :(

Eki Görüntüle 541437

Güzelmiş bu da.

Benim favorim bu tarz geçen yıldan beri kısalık bakımından. :31:
Ama dolgu topuk her daim favorim. :31:

Stiletto-Ankle-Boots-Lace-up-High-Heels-For-Women-2.jpg

Back
X