• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalın topuklu çizme (Resimli) ?

blotothla yoluorm bıraz gec yolluo yaa sen kalın topklu mu ıstıordun
Evettttttt ne yazık ki bulamadım :( bulduklarımında derisini pek sevmemiştim .

Çok teşekkür ederim kızlarrrrrrrrrr .:16:

Son düzenleme:
deri mi istiodn ki sennn ben de dün aldım bi tanee foto koycam begenırsen gıt al ama hala beklıorm yollamasını fotoyu :D

Son düzenleme:
bende geçen kış bunu almıştım çok seviyorum giyerken mutlu oluyorumm:16: ayakta çok şık duruyo özellikle dar paça kotla

$t_p_detail_zoom.webp

Son düzenleme:
bende geçen kış bunu almıştım çok seviyorum giyerken mutlu oluyorumm:16: ayakta çok şık duruyo özellikle dar paça kotla

Eki Görüntüle 541451

evet ya bu çok güzelmiş dolgu topuk hastasıyım zaten ben hem böyle hemde bunun kalın topuk modelide aklımda oda çok güzel olur diye düşünüyorum :39:

deri mi istiodn ki sennn ben de dün aldım bi tanee foto koycam begenırsen gıt al ama hala beklıorm yollamasını fotoyu :D
Parlak değil ,mat deri istiyorum :) ayyyyyy heyecanla bekliyorum fot.yu.Sen nerden almıştın ?

Eki Görüntüle 541451

Tatlım çok güzel :16: dolgu topukları çokkkkkkk severim ,inanılmaz rahat oluyorlar .Deichmann'da aynısından görüşmüstüm :31:

Parlak değil ,mat deri istiyorum :) ayyyyyy heyecanla bekliyorum fot.yu.Sen nerden almıştın ?

Tatlım çok güzel :16: dolgu topukları çokkkkkkk severim ,inanılmaz rahat oluyorlar .Deichmann'da aynısından görüşmüstüm :31:

teşekkür ederim canım benimm bende ordan almıştım zaatteennn:1:

Klasik bottan vazgeçip bende bu sene böyle bir şey alıcam karar verdim. Hiç dolgu topuklu bi ayakkabım yoktu iyi olur hem. :1:

benm aldıgım deri degil canım süet ve kalın topuklu foto ekleyemıorm neden acaba

Son düzenleme:
Klasik bottan vazgeçip bende bu sene böyle bir şey alıcam karar verdim. Hiç dolgu topuklu bi ayakkabım yoktu iyi olur hem. :1:
Evet mutlaka al canım :) çok şık duruyor dolgu topuklar ayakta.
teşekkür ederim canım benimm bende ordan almıştım zaatteennn:1:

Benim de geçen sene aldığım dolgu topuklu bir tek bunu var :( hemen fot. çektim :16: ben de Deichmann'dan almıştım ,çok kirlenmiş duruyor çünkü bugün ayağımdaydı .
$IMAG0924.webp

$burun-001.webp sanırım sımdı ekledım

Evet mutlaka al canım :) çok şık duruyor dolgu topuklar ayakta.

Benim de geçen sene aldığım dolgu topuklu bir tek bunu var :( hemen fot. çektim :16: ben de Deichmann'dan almıştım ,çok kirlenmiş duruyor çünkü bugün ayağımdaydı .
Eki Görüntüle 541463

çok hoş maritsa güle güle giy tatlım :34:

Son düzenleme:
Ayyyyy gerçekten çok güzelmiş :16: Nerden almıştın canım :44: İzmir'de bulabilir miyim ki ?

bulursun canım ktondan aldım su an her magazasında var ama bı hfta sora bulamayabılrsn

54561718_tn30_0.jpg
Bu tarz bişey mi aradığın?

64924018_tn30_R_1073_0.jpg
ya da bu olabilir mi acaba:34:?

Bunlara bayıldımmmm. :69:
Nerden bulabiliriz ki acaba? Çok istiyorum böyle topuk botlardan ama rastlamadım hiç. :((

İstediğim ayakkabıyı bugun buldum ve hemen kaptım :) demin fot. çektim :17: nasılllllllllllllllll sizce?
Topuğu kalın değil pek ama napalım bulamadım öyle :(

Eki Görüntüle 541437

Güzelmiş bu da.

Benim favorim bu tarz geçen yıldan beri kısalık bakımından. :31:
Ama dolgu topuk her daim favorim. :31:

Stiletto-Ankle-Boots-Lace-up-High-Heels-For-Women-2.jpg

Back
X