Kalıp savaşsam mı, yoksa daha rahat ortamamı kaçsam

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
617
439
333
Arkadaşlar cidden kafayı yemek üzereyim. Gitmek ve kalmak arasında kaldım. Nolur bi akıl verin. Memleketime 200 km uzaklıkta küçük bir şehire atandım 3 yıl önce. Şimdi de kendi memleketimin ilçesine tayin durumum var. Ailemin evine 50 km uzaklıkta. Ailemin evinden tayinimin gerçekleşeceği yere günlük 20 tl karşılığında gidip gelebiliyorum.gidiş 1.5 saat dönüş 1.5 saat. Ama ben yine ev tutmayı düşünüyorum.cuma dan atlayıp pazartesi sabahına kadar ailemle olurum.şu an ki evimi komşularımı çok seviyorum ama evin hiç bir artısı yok kendi ellerimle süsleyip bambaşka bş hale getirdim.600 lira kira verecem önümüzdeki ay. Dediğim yere geçersem max 700 liraya dogalgazlı süper temiz ev bulabilirim. Ama komşu bulamam. Eskiye nazaran iş yoğun olmayacak. İzinler sıkıntı olmayacak. Burda az memuruz. Nöbet olayımız da var. Her nöbet sıkıntı. Şimdi size sorum siz olsanız tüm sıkıntısına rağmen bırda mo kalırdınız yoksa gidip hem rahat ortam hem memlekete yakın mı olurdunuz
Dip not. Ayrıca üniden beri platonik olarak aşık olduğum çocuğun memleketindeyim şu an ve hatta aynı mahalledeyiz. Karşılaştık 2 kez suratımı çevirdim her defasında.neden böyle olıyor bilmiyorum. Birazda ondan uzaklaşmak iyi gelecek gibi. Offfd bilmiyorum. Aslında gitmek istiyorum ama pişman olursam bırayı özlersem diye çok korkuyorum. Böyle bş tercih arasında kalsanız naparsınız. Seçim yaparken kıstasınız ne olurdu. Kafam darmadağınık sağlıklı karar veremiyorum. Şimdiden teşekkürler

git bence. platonik oğlanla bişey olacak olsa olurdu. 2 kez görmüşsün bişey yapmamışsın o sende platonik kalacak belli ki. bazen platonik kalması gerçekleşmesinden daha iyidir.

ha ama ailenle aynı evde kalma derim bi yaştan sonra olmuyor hele kendi paranı kazanıyorsan hiç gerek yok.

neden komsu bulamayasiniz, bulursunuz elbette.
ama gonlunuz kalmaktan yanaysa kalin tabi ki.
ben ne istediginizi anlamadim.
yerinizde olsam 3 yildan sonra degisiklik iyi gelir deyip yeni yere giderdim.

Yerinizde olsam iki yerin artıları eksileri neler oturur düşünürdüm. Yani bazıları ailesinden uzakta olmak istiyor bazıları yakın olmak istiyor.

-Ailenize yakın olmak her hafta onlarla olmak sizi mutlu eder mi?
-Şimdiki yerde kalsanız platonik olarak sevdiğiniz çocukla bir geleceğinizin olma ihtimali var mı?
-Komşuluk ilişkileri sizin için ne kadar önemli?
-Kendi memleketinizde arkadaş ortamınız var mı?
-İnsanlara karşı sıcakkanlı mısınız, sonuçta şuanki komşularınızı evden getirmediniz orda edindiniz yeni yerde de komşularınız olabilir.
-şuanki yerde çok çalışıyorsunuz, yeni yerde iş yükü daha az olacak sanırım. Siz bundan memnun mu olursunu yoksa rahatsız mı olursunuz?

neden komsu bulamayasiniz, bulursunuz elbette.
ama gonlunuz kalmaktan yanaysa kalin tabi ki.
ben ne istediginizi anlamadim.
yerinizde olsam 3 yildan sonra degisiklik iyi gelir deyip yeni yere giderdim.
İşte 2 tarafta eşit . Burayı seviyorum. Hani derler ya bildiğin yer bilmesiğinddn iyisir diye. Ama iş olarak orası daha avantajlı

İşte 2 tarafta eşit . Burayı seviyorum. Hani derler ya bildiğin yer bilmesiğinddn iyisir diye.

bu kadar korkmayin degisiklikten yahu, hem de gideceginiz yer zaten memleketiniz, orayi da biliyorsunuz,azicik bilinmeyeni de ogreneceksiniz,

Arkadaşlar cidden kafayı yemek üzereyim. Gitmek ve kalmak arasında kaldım. Nolur bi akıl verin. Memleketime 200 km uzaklıkta küçük bir şehire atandım 3 yıl önce. Şimdi de kendi memleketimin ilçesine tayin durumum var. Ailemin evine 50 km uzaklıkta. Ailemin evinden tayinimin gerçekleşeceği yere günlük 20 tl karşılığında gidip gelebiliyorum.gidiş 1.5 saat dönüş 1.5 saat. Ama ben yine ev tutmayı düşünüyorum.cuma dan atlayıp pazartesi sabahına kadar ailemle olurum.şu an ki evimi komşularımı çok seviyorum ama evin hiç bir artısı yok kendi ellerimle süsleyip bambaşka bş hale getirdim.600 lira kira verecem önümüzdeki ay. Dediğim yere geçersem max 700 liraya dogalgazlı süper temiz ev bulabilirim. Ama komşu bulamam. Eskiye nazaran iş yoğun olmayacak. İzinler sıkıntı olmayacak. Burda az memuruz. Nöbet olayımız da var. Her nöbet sıkıntı. Şimdi size sorum siz olsanız tüm sıkıntısına rağmen bırda mo kalırdınız yoksa gidip hem rahat ortam hem memlekete yakın mı olurdunuz
Dip not. Ayrıca üniden beri platonik olarak aşık olduğum çocuğun memleketindeyim şu an ve hatta aynı mahalledeyiz. Karşılaştık 2 kez suratımı çevirdim her defasında.neden böyle olıyor bilmiyorum. Birazda ondan uzaklaşmak iyi gelecek gibi. Offfd bilmiyorum. Aslında gitmek istiyorum ama pişman olursam bırayı özlersem diye çok korkuyorum. Böyle bş tercih arasında kalsanız naparsınız. Seçim yaparken kıstasınız ne olurdu. Kafam darmadağınık sağlıklı karar veremiyorum. Şimdiden teşekkürler

Sadece komşular iyi diye ikilemde mi kaldınız?
Bütün göstergeler tayin istemeniz üzerine yoğunlaşmış bence.

Ailenize yakın yere gittiğimizde aileniz kızım ev tutma bizimle kal git gel yaparsın der mi.

Ailenize yakın yere gittiğimizde aileniz kızım ev tutma bizimle kal git gel yaparsın der mi.

O kadar çok eşyam var ki. Asla satmaya kıyamam. Onlar da ev tutmak istersen tut diyorlar.o konu da asla baskıcı değillerdir.

Sadece komşular iyi diye ikilemde mi kaldınız?
Bütün göstergeler tayin istemeniz üzerine yoğunlaşmış bence.
Dediğiniz gibi ama burayı da her şeye rağmen sevdiğimden bırakamıyorum. Gideceğim yerdeki belitsizlikler de korkutıyor beni

O kadar çok eşyam var ki. Asla satmaya kıyamam. Onlar da ev tutmak istersen tut diyorlar.o konu da asla baskıcı değillerdir.
Benim kardeşim de çok uzak bir yerde görev yaparken yakın bir yere tayin olmuştu. Önce çok tedirgindi ama sonra o ortama da alıştı orda da güzel dostluklar edindi. Siz komşu demişsin iz ama çalışan insanlar için iş ortamı ve arkadaşları da çok önemlidir.

git bence. platonik oğlanla bişey olacak olsa olurdu. 2 kez görmüşsün bişey yapmamışsın o sende platonik kalacak belli ki. bazen platonik kalması gerçekleşmesinden daha iyidir.

ha ama ailenle aynı evde kalma derim bi yaştan sonra olmuyor hele kendi paranı kazanıyorsan hiç gerek yok.

Sanırım beni buraya bağlayan onun burda yaşıyor olması. Ve ben hep içimde bir umutla yaşıcam burda kalırsam. Bu da benşm için hiç iyi olmayacak çünkü başka bir insana adım bile atamıyorum . Ailemden ayrı ev tutacağım çünkü çok eşyam var. Satmak da istemiyorum.

Tayin döneminde bu tür duygu karmasalari hep olur. Ben de yeni görev yerime ilk gelirken çok üzülüyordum nasıl alisicam ya önceki okulunu ararsam diye. Şimdi ise burdan gitmek istemiyorum. Evim gibi oldu okulum.

Benim kardeşim de çok uzak bir yerde görev yaparken yakın bir yere tayin olmuştu. Önce çok tedirgindi ama sonra o ortama da alıştı orda da güzel dostluklar edindi. Siz komşu demişsin iz ama çalışan insanlar için iş ortamı ve arkadaşları da çok önemlidir.
İşte benim iş ortamımda iyi. Sorunlar olmuyor mu oluyor ama hallediyoruz. Gitmek için Kendimi her zaman daha iyisi vardır diye teselli ediyorum

İşte benim iş ortamımda iyi. Sorunlar olmuyor mu oluyor ama hallediyoruz. Gitmek için Kendimi her zaman daha iyisi vardır diye teselli ediyorum
Benim önceki görev yerim de çok iyiydi çok güzel bir arkadaş grubumuz vardı eşli olarak 15 kişilik gruptuk ve o kadar güzel şeyler yaşadık ki. Sonra hepimiz farklı yerlere tayin olduk tabiki. Farklı farklı nedenlerden. Burada o arkadaş ortamında yok ama burada da kurum açısından daha huzurluyum mesleki olarak daha çok tatmin oluyorum. Ogrencilerimi çok seviyorum. Alışmak istedikten sonra insan küçük şeylerden bile mutlu olabiliyor

Back
X