• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ve çocuklu olarak anne evine misafirliğe gitmek

beyinde sıvı var, ölçüldü yakın zamanda. bazı şeyleri unutuyor. bu hastalığın öyle belirtileri olabiliyormuş.
çocukluktan beri ne yaşadığımı ben bilirim.
E o zaman hoş görmeli değilmisiniz annenizi?Daha durun,banyoya sokup yıkamadınız,altını değiştirmediniz,bu kadar şeyden alınırsanız,:işsiz:bence kadıncağız o arada babanızı yumuşattı ki,babanız.sizi iyi karşıladı.:kahve:

aynı benim dengesiz babam dogum gunumde bu senede ailemle kutlıyım dedim esim pasta aldı biz annemle hazırlık yaptık babam geldi allahtan esim duymadı esimi ayrı babamı ayrı tutmaktan yoruldum orasıda ayrı bisey

ve bi daha herkez kendi kutlasın dedi ve ben 10 senedir zaten esimle dısarda kutluyorum ben hep birlikte mutlu olalım diye ailemde kutladım ve ne yazıkkı babam o lafı dediginde sustm annem her zaman ki gibi pasiff tercih yapsa oda kocasını secer ne igrenc bi aile suan cocugum yok ama ne olursa olsun bi insana evladın mı kocan mı deseler tabiki evladını sevmeli

babamın o laflarına annemin susması beni ikisine karsıda öfkelendiriyo

o yüzden aile var ama bos iste göstermelik tek tavsiyem

esine söyleme ne kadar iyi olursa olsun el oglu yarın kaynananla bi sorun olur sizinkilerde böyle diye cat söylerr
Yüzde yüz haklısın bir de sahipsiz sanarlarsa eşin bile olsa gidecek yeri yok diye kovanını bile duydum göstermelikte olsa var mı var

aynı benim dengesiz babam dogum gunumde bu senede ailemle kutlıyım dedim esim pasta aldı biz annemle hazırlık yaptık babam geldi allahtan esim duymadı esimi ayrı babamı ayrı tutmaktan yoruldum orasıda ayrı bisey

ve bi daha herkez kendi kutlasın dedi ve ben 10 senedir zaten esimle dısarda kutluyorum ben hep birlikte mutlu olalım diye ailemde kutladım ve ne yazıkkı babam o lafı dediginde sustm annem her zaman ki gibi pasiff tercih yapsa oda kocasını secer ne igrenc bi aile suan cocugum yok ama ne olursa olsun bi insana evladın mı kocan mı deseler tabiki evladını sevmeli

babamın o laflarına annemin susması beni ikisine karsıda öfkelendiriyo

o yüzden aile var ama bos iste göstermelik tek tavsiyem

esine söyleme ne kadar iyi olursa olsun el oglu yarın kaynananla bi sorun olur sizinkilerde böyle diye cat söylerr
Yüzde yüz haklısın bir de sahipsiz sanarlarsa eşin bile olsa gidecek yeri yok diye kovanını bile duydum göstermelikte olsa var mı var

Konu tekrar ediyor cep telefonum takıldı mesaj tekrarı için kusura bakmayın

Back
X