Arkadaşlar cidden kafayı yemek üzereyim. Gitmek ve kalmak arasında kaldım. Nolur bi akıl verin. Memleketime 200 km uzaklıkta küçük bir şehire atandım 3 yıl önce. Şimdi de kendi memleketimin ilçesine tayin durumum var. Ailemin evine 50 km uzaklıkta. Ailemin evinden tayinimin gerçekleşeceği yere günlük 20 tl karşılığında gidip gelebiliyorum.gidiş 1.5 saat dönüş 1.5 saat. Ama ben yine ev tutmayı düşünüyorum.cuma dan atlayıp pazartesi sabahına kadar ailemle olurum.şu an ki evimi komşularımı çok seviyorum ama evin hiç bir artısı yok kendi ellerimle süsleyip bambaşka bş hale getirdim.600 lira kira verecem önümüzdeki ay. Dediğim yere geçersem max 700 liraya dogalgazlı süper temiz ev bulabilirim. Ama komşu bulamam. Eskiye nazaran iş yoğun olmayacak. İzinler sıkıntı olmayacak. Burda az memuruz. Nöbet olayımız da var. Her nöbet sıkıntı. Şimdi size sorum siz olsanız tüm sıkıntısına rağmen bırda mo kalırdınız yoksa gidip hem rahat ortam hem memlekete yakın mı olurdunuz
Dip not. Ayrıca üniden beri platonik olarak aşık olduğum çocuğun memleketindeyim şu an ve hatta aynı mahalledeyiz. Karşılaştık 2 kez suratımı çevirdim her defasında.neden böyle olıyor bilmiyorum. Birazda ondan uzaklaşmak iyi gelecek gibi. Offfd bilmiyorum. Aslında gitmek istiyorum ama pişman olursam bırayı özlersem diye çok korkuyorum. Böyle bş tercih arasında kalsanız naparsınız. Seçim yaparken kıstasınız ne olurdu. Kafam darmadağınık sağlıklı karar veremiyorum. Şimdiden teşekkürler