Kalıp savaşsam mı, yoksa daha rahat ortamamı kaçsam

Arkadaşlar cidden kafayı yemek üzereyim. Gitmek ve kalmak arasında kaldım. Nolur bi akıl verin. Memleketime 200 km uzaklıkta küçük bir şehire atandım 3 yıl önce. Şimdi de kendi memleketimin ilçesine tayin durumum var. Ailemin evine 50 km uzaklıkta. Ailemin evinden tayinimin gerçekleşeceği yere günlük 20 tl karşılığında gidip gelebiliyorum.gidiş 1.5 saat dönüş 1.5 saat. Ama ben yine ev tutmayı düşünüyorum.cuma dan atlayıp pazartesi sabahına kadar ailemle olurum.şu an ki evimi komşularımı çok seviyorum ama evin hiç bir artısı yok kendi ellerimle süsleyip bambaşka bş hale getirdim.600 lira kira verecem önümüzdeki ay. Dediğim yere geçersem max 700 liraya dogalgazlı süper temiz ev bulabilirim. Ama komşu bulamam. Eskiye nazaran iş yoğun olmayacak. İzinler sıkıntı olmayacak. Burda az memuruz. Nöbet olayımız da var. Her nöbet sıkıntı. Şimdi size sorum siz olsanız tüm sıkıntısına rağmen bırda mo kalırdınız yoksa gidip hem rahat ortam hem memlekete yakın mı olurdunuz
Dip not. Ayrıca üniden beri platonik olarak aşık olduğum çocuğun memleketindeyim şu an ve hatta aynı mahalledeyiz. Karşılaştık 2 kez suratımı çevirdim her defasında.neden böyle olıyor bilmiyorum. Birazda ondan uzaklaşmak iyi gelecek gibi. Offfd bilmiyorum. Aslında gitmek istiyorum ama pişman olursam bırayı özlersem diye çok korkuyorum. Böyle bş tercih arasında kalsanız naparsınız. Seçim yaparken kıstasınız ne olurdu. Kafam darmadağınık sağlıklı karar veremiyorum. Şimdiden teşekkürler
Kesinlikle giderdim.

İş daha rahatsa düşünmezdim bile açıkçası.Komşu önemli de o kadar da önemli değil.Aile daha önemli bence.

Bir de yanlış anlama da 30 yaşındasın platonik aşkı filan boşver artık.Ya açıl anlat içindekileri ya da bitir kafanda.Platonik sevmek için zaman boşa gidiyor akıp gidiyor zaman yahu !! Tayin olduğun yerde karşılıklı sevgi dolu biri çıkar belki bilemezsin ki.Hem bu platoniği de tanıdıkça sevmeyebilirsin.O da bi' ihtimal.Hayat bu kadar romantizmi kaldırmaz , bence mantıklı ol.

Bir de yanlış anlama da 30 yaşındasın platonik aşkı filan boşver artık.Ya açıl anlat içindekileri ya da bitir kafanda.Platonik sevmek için zaman boşa gidiyor akıp gidiyor zaman yahu !! Tayin olduğun yerde karşılıklı sevgi dolu biri çıkar belki bilemezsin ki.Hem bu platoniği de tanıdıkça sevmeyebilirsin.O da bi' ihtimal.Hayat bu kadar romantizmi kaldırmaz , bence mantıklı ol.

Haklısınız 30 yaşıma geldim hala bu çocukla konuşamıyorsam var bi sıkıntı. Diğer herkesle bülbül gibi şakırım. Hatta çok konusurum. Ama buna gelince dut yemiş bülbül misali. En iyisi buralardan gidip unutmak , yeni bi sayfa açmak olacak sanırım

Haklısınız 30 yaşıma geldim hala bu çocukla konuşamıyorsam var bi sıkıntı. Diğer herkesle bülbül gibi şakırım. Hatta çok konusurum. Ama buna gelince dut yemiş bülbül misali. En iyisi buralardan gidip unutmak , yeni bi sayfa açmak olacak sanırım
Üstte biri daha yazmıştı , bu çocuğa da açıl istersen baktın olmadı tayin istersin.Hem içinde de kalmaz.Ne kaybedersin ki hem?

Muhtemelen siz platonik asık oldugunuz adam yüzünden gitmek istemiyorsunuz. O konuyu kafanızda netlestirin olmayacağını düşünüyorsanız beklemeniz için bir sebep yok bence. Ama beklersem aramızda birşeyler olabilir diyorsanız bilemiyorum. Komşu icinse beklenmez diyorum herkesin evi barki ayrı sonuçta bide bekarsiniz daha evlenceksiniz zaten sonsuza dek orda kalmayacaksiniz o yüzden bu fırsatı değerlendirin bence

Niye komşun olmasınki. Kendi memleketin birde. Hiç olmadı haftasonu arkadaşların olur.
Birde şu aşk meselesi. Ben sen olsam konuşurdum onunla. Birde kafamı geçirmezdim.

saydıklarınız arasında bulunduğunuz yerde kalmanızın elle tutulur bir artısı yok

Niye komşun olmasınki. Kendi memleketin birde. Hiç olmadı haftasonu arkadaşların olur.
Birde şu aşk meselesi. Ben sen olsam konuşurdum onunla. Birde kafamı geçirmezdim.

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Kuzenlerim arkadaşlarım ailem hep orda ben gidemezsem onlar daha kolay gelirler artık yanıma

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Kuzenlerim arkadaşlarım ailem hep orda ben gidemezsem onlar daha kolay gelirler artık yanıma
Aşk konusuna da gelince sanırım sorun ben de hiç konuşamayacağım onunla. Anlamadığım şekilde dilim tutuluyor onu görünce.

Muhtemelen siz platonik asık oldugunuz adam yüzünden gitmek istemiyorsunuz. O konuyu kafanızda netlestirin olmayacağını düşünüyorsanız beklemeniz için bir sebep yok bence. Ama beklersem aramızda birşeyler olabilir diyorsanız bilemiyorum. Komşu icinse beklenmez diyorum herkesin evi barki ayrı sonuçta bide bekarsiniz daha evlenceksiniz zaten sonsuza dek orda kalmayacaksiniz o yüzden bu fırsatı değerlendirin bence
Kesinlikle sanırım beni oraya bağlayan onun orda olması. O orda olmasa belki komşular mahalle bile bana bu kadar güzel gelmeyecek

Üstte biri daha yazmıştı , bu çocuğa da açıl istersen baktın olmadı tayin istersin.Hem içinde de kalmaz.Ne kaybedersin ki hem?
Sorun o zaten .konuşamıyorum. resmen dilim tutuluyor onu görünce. Suratımı çeviriyorum tanımamazlığa geliyorum istemsiz bir şekilde tabi ki.

Back
X