- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi hazal_diren
-
Merhaba herkese. Kalıp sir ağda kullanmak istiyorum koltuk altıma ve bikini bölgesine. Bir kere cezvede ısıtıp kullandım çok güzel aldı almasına da, ısıtmak için her zaman mutfağa gitmek pek mümkün değilO nedenle pratik bir şekilde ağdayı banyoda nasıl ısıtabilirim? (sıcak su denedim, yetmedi sıcaklığı) Isıtıcı cezvesi her yerde satılmıyor, satılsa da 40-60 lira fiyatı var ve bence fazla. Onun yerine mesela küçük mumlar olabilir mi ısıtmak için, ısısı yeterli olur mu? (bahsettiğim mumlar yemekleri sıcak tutmak için kullanılanlardan). Ya da başka nasıl yöntemlerle ısıtabilirim?
küçük tüp kullanabilirsin..:)
Sir ağda bantları al canım. Tabi uygulayacapın bölge genişse, bu biraz daha pahalı oluyor. Isıtma sorunundan dolayı sir ağdayı hazırlamaktan vazgeçmiştimKollarımı sir ağdanın bantlarıyla alıyorum.
kucuk tupum var ben oyle yapitorum....
agda banti evde yapicama kuafore giderim ayni para..
ama ocakta isitip mum mantikli fikir........
benmari usulü ısıtıp kaynarsuda bekleterek ısıtırsan biraz daha fazla işin hızlı bitebilir canım.en azından dakkada bir mutfağa gitmek zorunda kalmazsın
evet bu aklıma gelmedi, ben öyle yapmıyordum cezvenin içinde ısıtıyordum. kettleda ısıtmak aklıma gelmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?