Kaliteli 4 metrekare halı?

bendimahi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
3.659
2.375
Merhaba arkadaşlar,
Piyasayı pek bilmiyorum, kaliteli, leke tutmayan tüylenme sorunu mümkün olduğunca az dokusu güzel 4 mkare lik bir halı hangi fiyat aralıklarındadır?
Hangi markayı ve hangi serileri önerirsiniz?
Yeni salon halısı almayı düşünüyorum, bendimahinin salonunu ve aksesuarlarını aranızda bilenleriniz mevcuttur :)
Saray halı var aklımda avanos, şiraz ve imge serileri var.
Mavi-yeşil- turkuaz tonları olsun istiyorum halıda

Salonum şöyle (daha sonra ayrıntılı çeker koyarım):
DSCF5330.JPG DSCF5300.JPG
sizce nasıl bir halı almalıyım?

Son düzenleme:
Royal ve Pierre Cardin aldım. Düğün zamanı indirim de almıştım. Şimdi ki fiyatları nasıldır bilmiyorum. Royal Halı ilk bir kaç ay biraz tüylenme yapıyor ama sonra geçiyor. Halıları sigortalı ve antibakteriyel. Memnunum halilarimdan ama en ufak bir damla da leke oluyor. yine de bir bakın derim

Royal ve Pierre Cardin aldım. Düğün zamanı indirim de almıştım. Şimdi ki fiyatları nasıldır bilmiyorum. Royal Halı ilk bir kaç ay biraz tüylenme yapıyor ama sonra geçiyor. Halıları sigortalı ve antibakteriyel. Memnunum halilarimdan ama en ufak bir damla da leke oluyor. yine de bir bakın derim
teşekkür ederim tatlım royal de aklımda ama hemen leke olmasın yaa ya da silince gidiversin :KK43:

teşekkür ederim tatlım royal de aklımda ama hemen leke olmasın yaa ya da silince gidiversin :KK43:
geçen gün esim bir bardak çayı devirdi şekersizdi ama yine de leke çıkmadı. Benhamileyim bu durumda kendimi çok zorlayamiyorum hafta sonu kiyamadim dinlensin diye ama mutlaka baştan sona silmesi gerekli. Yada yikama ya gönderecek Allah tan çok gelen giden yok mahçup olmuyorum kimseye :) dediğim gibi özellikle leke tutmayanlari da vardı sanırım bir kontrol edin

Merhaba arkadaşlar,
Piyasayı pek bilmiyorum, kaliteli, leke tutmayan tüylenme sorunu mümkün olduğunca az dokusu güzel 4 mkare lik bir halı hangi fiyat aralıklarındadır?
Hangi markayı ve hangi serileri önerirsiniz?
Yeni salon halısı almayı düşünüyorum, bendimahinin salonunu ve aksesuarlarını aranızda bilenleriniz mevcuttur :)
Saray halı var aklımda avanos, şiraz ve imge serileri var.
Mavi-yeşil- turkuaz tonları olsun istiyorum halıda
M017000_2_small.jpg
işte bu kırlentteki tona uygun :KK66:
AVANOS-12506-LM.jpg

4314D-T.jpg

4347B-T.jpg

12437-RM.jpg

12590-R.jpg

12591-R.jpg

ben ilkini çok sevdim ama krem- capuccino/kahve koltuklarımın önünde nasıl durur bilemedimkoltuklarım bundan:
valensia-kltk-3.jpg

istikbal_den_haag_bayisi_valensia_koltuk_takimi_5032.jpg

yukarıdaki eng home yastıklarından da aralara ilave ettim

Ben sana saray haliyi oneririm cnm saray halinin imge veya sembol serisini..

Bende bu halinin mürdüm rengi var deseni felan herseyi cok guzel duruyor hemde cok kaliteli cnm ama hafiften acik cocugun yoksa al derim..
4314D-T.jpg

..

Bu hakida ayni seriden saray ile cok guzel hali temizligi kolay olur diye dusunuyorum bence acik degil cunku cnm..

saray-hali-imge-4347b-t-1093-800x800.jpg

benm halılarım merinos bi kaç ay tüy baya oldu ama leke hiç tutmuyor şekerli çay yemek lekeleri nar lekesini bile çıkardım yani nar artık çürümüştü atayım derken damladı halıya bulaşık parlatıcısıyla sildim eser yok

Bendimahi canım benim halılarımın bir kısmı antre ve mutfak royal .Ben çok memnunum leke tutmuyor hemde sigortalı zaten şiddetle öneririm.Sanırım 450 lira gibidir fiyat.Benimki natura serisi.

Bende bu halinin mürdüm rengi var deseni felan herseyi cok guzel duruyor hemde cok kaliteli cnm ama hafiften acik cocugun yoksa al derim..
4314D-T.jpg

..

Bu hakida ayni seriden saray ile cok guzel hali temizligi kolay olur diye dusunuyorum bence acik degil cunku cnm..

benm halılarım merinos bi kaç ay tüy baya oldu ama leke hiç tutmuyor şekerli çay yemek lekeleri nar lekesini bile çıkardım yani nar artık çürümüştü atayım derken damladı halıya bulaşık parlatıcısıyla sildim eser yok

saray halı pek leke tutmuyor sanki

Bendimahi canım benim halılarımın bir kısmı antre ve mutfak royal .Ben çok memnunum leke tutmuyor hemde sigortalı zaten şiddetle öneririm.Sanırım 450 lira gibidir fiyat.Benimki natura serisi.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlar peki sizce anlatmaya çalıştığım kadarıyla nasıl bir halı uyar evime? daha sonra inş salonumun resmini de koyarım fakat şimdi koyamıyorum misafirlerim var yatılı...

4314D-T.jpg

..

canım sen nekadara almıştın 4 metrekare miydi 6 mı?

Daha yeni değiştirdim halılarımı bayağı araştırdım salon ve koridoruma kaşmir aldım.. Yatak odası çocuk odası koyunlu aldım.. Kaşmirin halıları daha kaliteli duruyor ama çok fazla tüy çıkarıyor.. Üç gün kullandım yıkamaya verdim tüyleri gitsin diye ama hala çıkıyor.salon halım tüylenir gibi oldu..ama kızım çikolatalı süt döktü iyice silince çıktı lekesi kalmadı. Koyunlunun halılarında hiç sıkıntım yok..keşke hepsini koyunludan alsaydım hemde yarı fiyatına alırdım..eşiminde benimde içimize sinmedi ama iyi de para verdik.. Paşa paşa kullanıcaz..

Daha yeni değiştirdim halılarımı bayağı araştırdım salon ve koridoruma kaşmir aldım.. Yatak odası çocuk odası koyunlu aldım.. Kaşmirin halıları daha kaliteli duruyor ama çok fazla tüy çıkarıyor.. Üç gün kullandım yıkamaya verdim tüyleri gitsin diye ama hala çıkıyor.salon halım tüylenir gibi oldu..ama kızım çikolatalı süt döktü iyice silince çıktı lekesi kalmadı. Koyunlunun halılarında hiç sıkıntım yok..keşke hepsini koyunludan alsaydım hemde yarı fiyatına alırdım..eşiminde benimde içimize sinmedi ama iyi de para verdik.. Paşa paşa kullanıcaz..
çok teşekkür ederim cnm koyunlu hiç duymamıştım ben ya burda bi arkadaştan duydum nerelerde satılıyor ki bu?

canım fiyatlar nasıl genel olarak kaliteli bir 4 metrekar halıya ne veririm ben? ben açıkçası royal veya saray düşünüyorum bakalım tüy sorunu olmasını hiç istemiyorum şuankinden bıktım

canım fiyatlar nasıl genel olarak kaliteli bir 4 metrekar halıya ne veririm ben? ben açıkçası royal veya saray düşünüyorum bakalım tüy sorunu olmasını hiç istemiyorum şuankinden bıktım
Bir çok halı markasının internet sitesinde fiyatları var.. Bakabilirsiniz..benim kaşmirden aldığım halıların 4 m2 500 tl civarıydı.. Ama mesela koyunlunkiler 350 falan..merinos halı da fiyatları çok yğksek değil.. Royal halıya da bakmıştım.. 600 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam..

Bir çok halı markasının internet sitesinde fiyatları var.. Bakabilirsiniz..benim kaşmirden aldığım halıların 4 m2 500 tl civarıydı.. Ama mesela koyunlunkiler 350 falan..merinos halı da fiyatları çok yğksek değil.. Royal halıya da bakmıştım.. 600 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam..
600 çok ya 4 metrekare için :KK43:

600 çok ya 4 metrekare için :KK43:
canım ben anladımki sen bu cauntry tarzını illaki modern salonuma uydurucam diyorsun, o zaman şöyle yapalım bence halını mavi düşünme çünkü halı pahalı birşeydir kafaya estikçe değiştirilmez yarın mavi kırlentten sıkılırsın mor yaparsın mavi halın öylece kalır o yüzden halını krem falan gibi düz kendinden desenli falan seç, bir de canım senin perdelerin güzel ama salonunun eski hali için güzel, yani yapmak istediğin tarz için uygun değil bence halıdan önce perdeni değiştir derim sosyete pazarlarında falan çok uyguna perdeler var al oradan yere kadar kırık beyaz tül, koy yanına kırlentin mavisinden fonlar bitti gitti, seviyorum seni çok öptüm özledik bizide topikte yalnız bırakma:KK15::KK15::KK15:

canım ben anladımki sen bu cauntry tarzını illaki modern salonuma uydurucam diyorsun, o zaman şöyle yapalım bence halını mavi düşünme çünkü halı pahalı birşeydir kafaya estikçe değiştirilmez yarın mavi kırlentten sıkılırsın mor yaparsın mavi halın öylece kalır o yüzden halını krem falan gibi düz kendinden desenli falan seç, bir de canım senin perdelerin güzel ama salonunun eski hali için güzel, yani yapmak istediğin tarz için uygun değil bence halıdan önce perdeni değiştir derim sosyete pazarlarında falan çok uyguna perdeler var al oradan yere kadar kırık beyaz tül, koy yanına kırlentin mavisinden fonlar bitti gitti, seviyorum seni çok öptüm özledik bizide topikte yalnız bırakma:KK15::KK15::KK15:

baronesim önce perdenin değişmesi gerektiğini biliyorum da onu yapamıyorum kızıyorlar bana şimdi ne gerek var diye daha az kullandım diye :KK43: halıyı da değişemezdim de halıda sorun var yıkamadan sonra renkler birbirine girdi bi de tüylenmesi hiç gitmedi yıkatıyorum hala eski kötü görünüyor o sebeple halıyı değişebilirim şu an bahanem var yani :KK43: of ne yapacağımı ben de bilmiyorum karıştım kaldım, birden de herşeyi değiştirmek istemiyorum eşimin gözüne batmıyim şimdi :cry:
perdelerimi de değişcem ama bahane lazım cicim :KK37:
ne bileyim krem halıdan sıkıldım diye biraz mavi tonları istiyorum sanki mavi-yeşil ile renklendirmekten sıkılmicam gibi geliyor ama sen de haklısın, bi de çok açık renk olmasın istiyorum benim yatılı misafirim oluyor o vakit çabuk kirleniyor
ooooof of :KK43:
ben de sizi çok özledim canım misafirlerimi yakında gönderiyim aranıza dalış yapıcam inş.

şöyle bi pembe tonu da var aklımda ama bilmem olur mu?
AVANOS-12510-P.jpg

AVANOS-12511-P.jpg

modern country detayların birlikte kullanıldığı bir odada nasıl bir halı kullanılmalı acaba desen olarak yanio_O

X