Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben le chat kullaniyorum cok memnunum ayni markaninda yumusaticisini hicbir yan etki gormedim zaten doktorlar onu oneriyor
ilk kez duydum üretim yeri neresi canım bir de nerde satılıyor
kızlar forumda çok konuşulmuş.yumuşatıcı en son çamaşıra temas edip durulanmadığı için cilt kanserine alerjiye davetiye çıkarıyormuş.dr lar önermiyormuş.ben kullanmayı düşünmüyorum kendimize de kullanmıyorum.bizim sular çok kireçli manyetik yeşil bir top aldım kireç önleyici deterjan azaltıcı etkili eski komşum satıyordu.sertlik vb yok.içim rahat.bebişlerinize kullanmayın bence.yazık hassas ciltlerine.bir de parfümlü ve paraben içeren ürünleri kullanmayın bebişlere.hem doğaya zarar hem cilde hem bütçeye.çamaşırı teni güzel kokacak diye bebişleri riske atmayın.onların bebiş kokusu daha güzel.
bence de hiç gerek yok yumuşatıcıya. çamaşır sodası koyuyorum deterjan gözüne azcık. varsın parfüm kokmasın çamaşırlar, temiz olsun da...
canim benim parfum kokmasin tamamda havlular kazzik gibi cikiyor benim camasirlarda oyle sert yani yumusatici oldumu yumos gibi bebeklere ozel aliyorum ben kurutmaya atsam yumusak cikariyor ama kucultuyor camasirlari peki bilgisi olan varmi yumusatmak icin ne yapcam