Kaliteli Bebek Deterjanı

Bebek Deterjanı Olarak En Memnun Kaldığınız Ürün?

• Ankete Katılan
    221

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.454
5
106
Diğer
Bebeğinizin çamaşırlarını yıkarken güvenle kullandığınız deterjan hangisi?

kızlar forumda çok konuşulmuş.yumuşatıcı en son çamaşıra temas edip durulanmadığı için cilt kanserine alerjiye davetiye çıkarıyormuş.dr lar önermiyormuş.ben kullanmayı düşünmüyorum kendimize de kullanmıyorum.bizim sular çok kireçli manyetik yeşil bir top aldım kireç önleyici deterjan azaltıcı etkili eski komşum satıyordu.sertlik vb yok.içim rahat.bebişlerinize kullanmayın bence.yazık hassas ciltlerine.bir de parfümlü ve paraben içeren ürünleri kullanmayın bebişlere.hem doğaya zarar hem cilde hem bütçeye.çamaşırı teni güzel kokacak diye bebişleri riske atmayın.onların bebiş kokusu daha güzel.

ben le chat kullaniyorum cok memnunum ayni markaninda yumusaticisini hicbir yan etki gormedim zaten doktorlar onu oneriyor

bene hep haci sakir sabun tozu kullandim ama soyle bisey var bazi esyalari kisa program ve dusuk derecede yikadigim icin uzerindecerimemis sabun olabiliyordu bu yuzden sivi detetjan daha kullanisli gibi geliyor

güzel bi konu olmuş, en azından dikkat edenler için... ama ben bu kadar incelemiyorum, çünkü çağın bebeklerinin, çağın gerektirdiklerine alışmaları gerektiğine inanıyorum ,örneğin deterjan mevzusunu ele alacaksak, evde kullandığımız çamaşır sularından ,sıvı el yıkama sabunlarına,bulaşık makinası deterjanlarına,evlerde kullanılan sprey ev kokuları vs. gibi bir çok etken evde biz kullanmasak bile ki- en iyi ihtimalle parfüm kullanılıyor-hayatının ilk yllarında bir çok yerde karşısına çıkıyor...
sadece su ile yıkamak "en doğalı" ama malesef temizlik te bu içimize sinmiyor ,o zaman deterjan işini çok abartmadan, durulamayı uzun tutarak,ilk zamanlar( 0-3 )(özellikle kız )bebekte ıslak mendili az kullanarak (sadece evin dışına çıkıldığında) bu tehlikeleri en aza indirgeyip, çocuğu her şeye karşı hassas, en ufak bi değişimde hastalanan, hastalıklı bir birey haline getirmeden yaşayacağı şartlara alıştırmakta fayda görüyorum....( bu benim fikrim )

yumuşatıcıyı amway den aldım, organik olduğu için. sabun tozu düşünüyordum yada arkadaşlarımdan fazla durulama yaptırdıklarını duymuştum bende öle yaparım belki:26:

Bebegim dogdugundan beri dalin sivi deterjan kullaniyorum cok memnunum.kokusu da cok guzel ve hafif.tavsiye ederim:))

bende dalin sıvı kullanıyorum ama bazı bebeklerde alerji yapmış kullanınca anlıcan artık hangisi iyi ıslak menilde dalin kullanyorum ikisinide tesadüf aldım ama memnunum
bu arada kaka lekelerini hiç deterjan çıkartmıyo tek seferde o yüzden leke çıkarıcı da almak şart

dalan roxy kullanıyorum acıkcası dalıne falan fazla guvenmıyorum gercı yılların markası amaaa

dalan roxy kullanıyorum. ılık su ile eritip koyuyorum deterjan gözüne ama çamaşırların üzerinde kalıntı oluyor.
bu nedenle dalin sıvı kullanacağım.
ben deterjan ve yumuşatıcıyı az koyuyorum makinaya.

dalin granüllüyü eklerseniz oyum ona
diğerleri olarak geçecek ise bilmenizi isterim dalin granüllü

dalinin hem sıvı deterjan hem yumulatıcısını almıştım çok güzel kokusu var... ama kakalı kıyafetleri fazla çıkarmıyor bilgin olsun...

kızlar forumda çok konuşulmuş.yumuşatıcı en son çamaşıra temas edip durulanmadığı için cilt kanserine alerjiye davetiye çıkarıyormuş.dr lar önermiyormuş.ben kullanmayı düşünmüyorum kendimize de kullanmıyorum.bizim sular çok kireçli manyetik yeşil bir top aldım kireç önleyici deterjan azaltıcı etkili eski komşum satıyordu.sertlik vb yok.içim rahat.bebişlerinize kullanmayın bence.yazık hassas ciltlerine.bir de parfümlü ve paraben içeren ürünleri kullanmayın bebişlere.hem doğaya zarar hem cilde hem bütçeye.çamaşırı teni güzel kokacak diye bebişleri riske atmayın.onların bebiş kokusu daha güzel.

bence de hiç gerek yok yumuşatıcıya. çamaşır sodası koyuyorum deterjan gözüne azcık. varsın parfüm kokmasın çamaşırlar, temiz olsun da...

bence de hiç gerek yok yumuşatıcıya. çamaşır sodası koyuyorum deterjan gözüne azcık. varsın parfüm kokmasın çamaşırlar, temiz olsun da...

canim benim parfum kokmasin tamamda havlular kazzik gibi cikiyor benim camasirlarda oyle sert yani yumusatici oldumu yumos gibi bebeklere ozel aliyorum ben kurutmaya atsam yumusak cikariyor ama kucultuyor camasirlari peki bilgisi olan varmi yumusatmak icin ne yapcam

amway bebeklr için özel bebek deterjanı çok güzel yumuşatıcılarıda çok yoğun bir kokusu yok ama güzel yumuşatıyor bitkisel olduğu için de zararlı değil

canim benim parfum kokmasin tamamda havlular kazzik gibi cikiyor benim camasirlarda oyle sert yani yumusatici oldumu yumos gibi bebeklere ozel aliyorum ben kurutmaya atsam yumusak cikariyor ama kucultuyor camasirlari peki bilgisi olan varmi yumusatmak icin ne yapcam

canlarım haklısınız ama yukarda yazdım. çamaşır sodası hem yumuşatıyor hem kireç önlüyor. memnun olmayanlar varmış ama ben memnunum yumuşak oluyo çamaşırlar. istanbul anadolu yakasının suları daha az kireçliymiş makinemi kurmaya gelen servis söylemişti. ben ne calgon ne yumuşatıcı ne parlatıcı ne tuz hiç bi şey kullanmam makinelerim tıkır tıkır. çamaşır makinem 11 yıldır hiç servis görmedi maşallah....

neyse konuyu dağıtmayayım bi dermatologun seminerine gitmiştim. deterjanları yumuşatıcıları asla ve asla kullanmayın dedi. kendisi sadece önlüğünü deterjanla yıkarmış o da beyaz olsun diye ne de olsa insan içine çıkıyo. evet sabun tozundan bembeyaz kar gibi çamaşırlar beklemeyin sağlık daha önemli hele konu bebek olunca....

Back
X