Kaliteli Bebek Deterjanı

Bebek Deterjanı Olarak En Memnun Kaldığınız Ürün?

• Ankete Katılan
    221
Dalan Roxy Haci Sakir ve Dalin Sivi kullandim.. Denedim..
Dalin Sivi lekeleri cok guzel cikartiyor. Hep onu kullandim.
Haci Sakir in kokusunu hic begenmiyorum. Zaten nasil almisim Israil urunu almiyorum..

Ben kendi çamaşırlarımız için zaten sabun tozu ya da eti matik kullanıyorum. Bebişim için bunları kullanmicam, Baby's green diye bi marka var hem de organik sertifikası var sanırım o markanın ürünlerinden kullanıcam...

Arkadaşlar ben doktorumun önerisiyle minoris baby diye bir ürün kullanıyorum. Çamaşırlarda kalıntı yapmıyormuş.Bebeğime hangi deterjanı kullanırsam kullanayım alerji yaptı sabun tozları bile. Allaha şükür bu üründe alerji sorunu yaşamadım. Ürün Selçuk Üniversitesi ve Necmettin Erbakan üniversitesi tarafından üretilmiş. n11 den alıyorum. bebeğinizin teni alerjikse deneyim derim

Ben dalan roxy i annemlerde idareten kullandım ve eve geldiğimde dalanla yıkanan kıyafetler sertlesmisti. Ben zararlı mi pek bilmiyorum ama dalin kullanıyorum. Yumuşatıcı kullanmıyorum.

yumuşatıcı bende kullanmıyorum çünkü aşırı parfüm kokusu var. herkese göre değişir ben koku aldığım için dalini kullanmadım.

Bebeğinizin çamaşırlarını yıkarken güvenle kullandığınız deterjan hangisi?
ilk hacı şakir granül matik kullandım fakat kıyafetlerin rengi birbirine karışınca dalin sıvı deterjanı kullanmaya başladım.çok başarılı ama yine de ikinci kez duruluyorum bebeğim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…