- 27 Nisan 2010
- 662
- 79
- 318
Ayakkabı No 22 fiyatı 30 tl
Ilk sayfalarda yeşil pantolonlarda duruyor mu kaç beden ve ne kadar bir de bordo sweat var bir önceki sayfada o nasıl
O ikisi satıldı cnm
özeline baktın mı canım.bugün argom gelir inş.fish yazan takımıdan çıkkartıcam galiba üzülere.çünkü oyuncak v.s almak istiyorum.caillou satıyırmusun?
birde mont baktın mı?bebişin küçük o yüzden seni meşgul etmek istemiyorum ama.bian önce karar vereyim alacak olan arkadaşlara engel olmiiyim diyorum
özeline baktın mı canım.bugün argom gelir inş.fish yazan takımıdan çıkkartıcam galiba üzülere.çünkü oyuncak v.s almak istiyorum.caillou satıyırmusun?
birde mont baktın mı?bebişin küçük o yüzden seni meşgul etmek istemiyorum ama.bian önce karar vereyim alacak olan arkadaşlara engel olmiiyim diyorum
cailllo ne kadar?Tamam cnm calliou satiyorum
Canım sen gelince bana bı haber ver bı bak bakalım bedenlere ben sana ona göre yazlık yollayimtam bedeni bulalım ok bakalım uyacakmı bedenler
tamam haber vericem çok heyecanlıyımmmmm.ilk alışım olucak.heyecandan eşimin adresini vermedim ki hemen bakim diye
tamam canım bende öyle düşünüyorumCanımmCanim yaa:) tmm gelince her verde buyuk küçük iyi ona göre alışveriş yapalim
Canim kargonu yolladim guven geliyoooooooortakip nosjnu ozelde. Yazarimmm
ne kadar kullandınız acaba bir sorunu varmı birde fiatı
Hic bir sorunu yok cocuğum 9aylikken ise başladım ozmn almıştım cok az kullanabildim çünkü ikinciye hamile kalmıştım:) artık bek kalmadı çünkü çalışmıyorum uzun b ir süre ben cok memnun kalmıştım sizde kalırsınız fiyatım 110 tl çünkü tertemiz yedek lastiklerinden da var (Aparata takılan) kutusu vs herseyi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?