Bebek İkinci El Kaliteli erkek cocuk kıyafetleri...yeniler eklenecektir....

Ilk sayfalarda yeşil pantolonlarda duruyor mu kaç beden ve ne kadar bir de bordo sweat var bir önceki sayfada o nasıl

O ikisi satıldı cnm

özeline baktın mı canım.bugün argom gelir inş.fish yazan takımıdan çıkkartıcam galiba üzülere.çünkü oyuncak v.s almak istiyorum.caillou satıyırmusun?
birde mont baktın mı?bebişin küçük o yüzden seni meşgul etmek istemiyorum ama.bian önce karar vereyim alacak olan arkadaşlara engel olmiiyim diyorum

Tamam cnm calliou satiyorum

Canım sen gelince bana bı haber ver bı bak bakalım bedenlere ben sana ona göre yazlık yollayimtam bedeni bulalım ok bakalım uyacakmı bedenler

Tamam cnm calliou satiyorum
cailllo ne kadar?
başka eğitici oyuncak var mı?
fish li takım ne kadar demiştin?
mavi ve lacivert şort ne kadar?
diğer valenza takım ne adar?

te tek yazarm mısın fiyatları neyden vazgeçeceğime karar veremiyorum?

Canım sen gelince bana bı haber ver bı bak bakalım bedenlere ben sana ona göre yazlık yollayimtam bedeni bulalım ok bakalım uyacakmı bedenler

tamam haber vericem çok heyecanlıyımmmmm.ilk alışım olucak.heyecandan eşimin adresini vermedim ki hemen bakim diye

tamam haber vericem çok heyecanlıyımmmmm.ilk alışım olucak.heyecandan eşimin adresini vermedim ki hemen bakim diye

CanımmCanim yaa:) tmm gelince her verde buyuk küçük iyi ona göre alışveriş yapalim

Fiyatlama ısını aksam cocuklar uyurken yaparız zor oluyor gunduz

Canim kargonu yolladim guven geliyoooooooortakip nosjnu ozelde. Yazarimmm

merhaba henüz mesaj yazamıyorum o nedenle buradan yazmak durumunda kaldım.
Mamaroo hk.
mamaroo yu annelere kesinlikle tavsiye ederim.
Bebeğiniz oyalanıyor, eğleniyor ayrıca benim oğlumda kabızlık sorunu vardı,
mamaroo ya binince bir kaç dk sonra kakasını yapıyordu :)
O ufak sallanış ona çok iyi geliyordu.
4 aylık bence vakti, yaşına kadar kullanır sonra başka çocukların faydalanmasını sağlarsınız...
10/12 kg a kadar taşıyor.

sut sağma olacak:)

Son düzenleme:
ne kadar kullandınız acaba bir sorunu varmı birde fiatı

ne kadar kullandınız acaba bir sorunu varmı birde fiatı

Hic bir sorunu yok cocuğum 9aylikken ise başladım ozmn almıştım cok az kullanabildim çünkü ikinciye hamile kalmıştım:) artık bek kalmadı çünkü çalışmıyorum uzun b ir süre ben cok memnun kalmıştım sizde kalırsınız fiyatım 110 tl çünkü tertemiz yedek lastiklerinden da var (Aparata takılan) kutusu vs herseyi var

teşekkürler ama benim bütçemi aşıyor ben daha uygun bir ürün arıyorum 2 ay kullanıcam sadece

sut sağma olacak:)

CAnım buraya koyuyorum bak ikiside cok guzel 20 den veririm hangisini istersen benimkiler erkek ya ondan mavi ikiside:) Anlaşırız iste sen begen.ben size lazım olacaklara bakıyorum bize küçük gelenleri de zamanla göndeririz :)

Son düzenleme:
Arkadaslar uzun zaman takip edemedim kıyafetler duruyor ne istiyorsanız söyleyin şimdi yardımcı olayım size 1-2-3 yas yazlık kişlik.....................................................................

Son düzenleme:
İstediklerinizi söyleyebilirsiniz....Pazartesi kargoya gidecegimmmmmmmmmm(cocuklardan fırsat bulamıyorum belli gunler kargo öyuzden)

canim kanz marka 4 yas diyor ama kalıpları cok küçük bende 17 aylikken kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…