• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

matmazelli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2023
748
1.559
43
Merhaba bu başlık altında izlediğimiz dizi/film/skeç hakkında birleşiyoruz;

1- Sevdiğimiz dizi/filmlerin isimlerini,
2- Sezon/Bölüm sayısını,
3- Bize hissettirdiği duyguyu/ yapım hk. bilgileri/ İlginç ve etkileyci detayları/oyuncular/neler düşündüğümüzü/bizi etkileyen o sahneyi birbirimizle paylaşmak için,
4- Çok detay verilecekse "-spoiler(gelişme/sonuç hk. tüyo) -" şeklinde konuya satır açtıktan sonra tüm şeyler yazılabilir,
5-Hatta "spoiler" diye satır açtıktan sonra dizimiz ve filmimiz hk. çok güzel editlenmiş videolarını,
6-Heyecanla beklediğimiz dizilerin sezon fragmanları, filmlerin fragmanlarını,
7-Dizi ve Film şarkıları editleri,
Sizi görmekten onur duyarız <3

(Ekletmek istediğiniz madde varsa yorumlara yazabilirsiniz.)

Son düzenleme:
Ben tam bir dizi bağımlısıyım 1726364 tane dizi var aklımda birden düşününce bomboş kaldı beynim ama hepsini yazacağım burda tek tek 🌸🌸

Ben tam bir dizi bağımlısıyım 1726364 tane dizi var aklımda birden düşününce bomboş kaldı beynim ama hepsini yazacağım burda tek tek 🌸🌸
Bende imdb sitesinin hepsini bitirdiğim için film bulamayacak derecede sinefil biriyim ama şuan birden olunca liste başlarına karar veremedim bari şuan izlediğim skeci paylaşayım konusu beni benden aldı.

Kadınlar Yok Oldu - 416. Bölüm (Güldür Güldür Show)
Masaya koyulan bardağın kendi kendine yok olma gibi fizik kanunu olmadığını yeni keşfetmiş erkekler

Son düzenleme:
Merhaba bu başlık altında izlediğimiz dizi/filmler hakkında birleşiyoruz;

1- Sevdiğimiz dizi/filmlerin isimlerini,
2- Sezon/Bölüm sayısını,
3- Bize hissettirdiği duyguyu/ yapım hk. bilgileri/ İlginç ve etkileyci detayları/oyuncular/neler düşündüğümüzü/bizi etkileyen o sahneyi birbirimizle paylaşmak için,
4- Çok detay verilecekse "-spoiler(gelişme/sonuç hk. tüyo) -" şeklinde konuya satır açtıktan sonra tüm şeyler yazılabilir,
5-Hatta "spoiler" diye satır açtıktan sonra dizimiz ve filmimiz hk. çok güzel editlenmiş videolarını,
6-Heyecanla beklediğimiz dizilerin sezon fragmanları, filmlerin fragmanlarını,
7-Dizi ve Film şarkıları editleri,
Sizi görmekten onur duyarız <3

(Ekletmek istediğiniz madde varsa yorumlara yazabilirsiniz.)
Başlıyorummm favori dizimdir kendisi
Neredeyse her bölümünü bilirim minicik sahne görmem yeter😍

🎬 Dizi Adı:Seinfeld (1989–1998)

Sezon Sayısı: 9
Bölüm Sayısı: 180

🎭 Dizi Hakkında

“Hiçbir şey hakkında bir dizi.” Ama aslında her şey hakkında. New York’ta geçen, dört değişik karakterin (Jerry, George, Elaine, Kramer) gündelik hayatın saçmalıklarıyla boğuştuğu, absürtl bir sitcom.

Larry David ve Jerry Seinfeld’in yarattığı dizi neredeyse bütün komedi dizilerinin esinlendiği repliklere ve içeriklere sahip.Gülse birsel çokça alıntı yapmış

Hiçbir karakterin “ders verme” çabasında olmaması, herkesin biraz kusurlu ve bencil olması diziyi bu kadar gerçek yapıyor. Benim en sevdiğim kısmı da bu

Hissettirdikleri:💕💕💕

Seyrederken özgürüm. Çünkü iyi bir insan olma baskısı yok. İnsan olmanın kendisi yeterli. Bu da komediyi gerçekten komik yapıyor.

Bazen kendime George’un paranoyak tepkilerinde, bazen Elaine’in patlamalarında rastlıyorum.
Dizi eski zamanlarda çekildiği için teknolojinin gelişmemiş olmasının ekmeğini yiyip o minvalde çok bölüm çekmişler

✨ İlginç Detaylar

• Dizide hiçbir karakter büyük bir gelişim göstermez. Bu, o döneme kadar sitcomlarda görülmemiş bir şeydi.
  • Larry David, “George Costanza” karakterini kendisinden yola çıkarak yazdı.
  • “No hugging, no learning” (sarılma yok, ders yok) mottosuyla çekildi.
  • Final bölümü, ABD’de 70 milyon kişi tarafından izlendi!
Bu diziyi çok seversiniz ya da birkaç bölüm dayanıp bırakırsınız ortası yok.

Friends dizisi ile de sıkı rakiplerdir🤣

Bir sürü dizi var ama favorimden başlamak istedim iyi forumlarr

Başlıyorummm favori dizimdir kendisi
Neredeyse her bölümünü bilirim minicik sahne görmem yeter😍

🎬 Dizi Adı:Seinfeld (1989–1998)

Sezon Sayısı: 9
Bölüm Sayısı: 180

🎭 Dizi Hakkında

“Hiçbir şey hakkında bir dizi.” Ama aslında her şey hakkında. New York’ta geçen, dört değişik karakterin (Jerry, George, Elaine, Kramer) gündelik hayatın saçmalıklarıyla boğuştuğu, absürtl bir sitcom.

Larry David ve Jerry Seinfeld’in yarattığı dizi neredeyse bütün komedi dizilerinin esinlendiği repliklere ve içeriklere sahip.Gülse birsel çokça alıntı yapmış

Hiçbir karakterin “ders verme” çabasında olmaması, herkesin biraz kusurlu ve bencil olması diziyi bu kadar gerçek yapıyor. Benim en sevdiğim kısmı da bu

Hissettirdikleri:💕💕💕

Seyrederken özgürüm. Çünkü iyi bir insan olma baskısı yok. İnsan olmanın kendisi yeterli. Bu da komediyi gerçekten komik yapıyor.

Bazen kendime George’un paranoyak tepkilerinde, bazen Elaine’in patlamalarında rastlıyorum.
Dizi eski zamanlarda çekildiği için teknolojinin gelişmemiş olmasının ekmeğini yiyip o minvalde çok bölüm çekmişler

✨ İlginç Detaylar

• Dizide hiçbir karakter büyük bir gelişim göstermez. Bu, o döneme kadar sitcomlarda görülmemiş bir şeydi.
  • Larry David, “George Costanza” karakterini kendisinden yola çıkarak yazdı.
  • “No hugging, no learning” (sarılma yok, ders yok) mottosuyla çekildi.
  • Final bölümü, ABD’de 70 milyon kişi tarafından izlendi!
Bu diziyi çok seversiniz ya da birkaç bölüm dayanıp bırakırsınız ortası yok.

Friends dizisi ile de sıkı rakiplerdir🤣

Bir sürü dizi var ama favorimden başlamak istedim iyi forumlarr
Bu dizi benim için "komedi dizilerinin anası"dır. Güzel forumumuzda bu diziyi keşfetmiş birine rastlamak çok mutlu etti. Tüm dizilerin aksine ilişki konusunda tabuları yıkması beni benden alan bir unsurdur. Birinin eli, birinin burnu derken olanlar beni benden almaktadır.

Bu dizi benim için "komedi dizilerinin anası"dır. Güzel forumumuzda bu diziyi keşfetmiş birine rastlamak çok mutlu etti. Tüm dizilerin aksine ilişki konusunda tabuları yıkması beni benden alan bir unsurdur. Birinin eli, birinin burnu derken olanlar beni benden almaktadır.
Oha senin de sevmen pekiiii, gerçi house la benzer özellikler gösteriyor

Oha senin de sevmen pekiiii, gerçi house la benzer özellikler gösteriyor
4 sene tüm "durum komedisi dizi listemin" başı olmuştur fakat 1 sene evvel 1. sırayı "friends" aldı. "Hiçbir konusu olmayıp durum komedisi listemin" ise halen 1. sırası Seinfelddir. Sonrada "Gibi" dizisi.

4 sene tüm "durum komedisi dizi listemin" başı olmuştur fakat 1 sene evvel 1. sırayı "friends" aldı. "Hiçbir konusu olmayıp durum komedisi listemin" ise halen 1. sırası Seinfelddir. Sonrada "Gibi" dizisi.
Gibi galiba dördüncü sezonda bıraktım
İzledin mi hepsini?

Gibi galiba dördüncü sezonda bıraktım
İzledin mi hepsini?
İzledim sonu "goodfather" tadında hatta eğitimle ilgili bir bölümü var ki akıllara zarar. Sadece otobüs bölümü biraz kafamızı karıştırdı onun harici çok hoş ben editler yüklerim birazdan spoiler vermeden

Dizinin adı: Gibi
Spor ve diyet bölümü : bayılacaksınız. Çünkü diyet hakkında çok tuhaf bir sonuç var
sezon 6 bölüm 10

Son düzenleme:
Dizinin adı : Gibi
5.sezon 4.bölüm
Bölüm: yoklukla alakalı bir bölüm içimi sızlatırken dudağıma kahkaha konduran sahneler yaşadım. En tatlı kısmı ise cidden hepimizin küçükte olsa yaşadığı bir durum

Son düzenleme:
Aklıma gelen az bilinen 2 diziyi söyleyeyim

1-Leverage (Amerikan dizisi, eğlenceli bir atmosferde geziyor, yetenekli bir dolandırıcı ekibini anlatıyor, çok sezon ve çok bölümlüydü diye hatırlıyorum, ama biraz eskidi)

2-Behind her eyes (mini dizi, açıklama yapmaya gerek yok en kısa zamanda izlemenizi öneririm, psikolojik gerilim diyebiliriz ancak tedirgin edici ya da korkutucu değil)

1-Leverage (Amerikan dizisi, eğlenceli bir atmosferde geziyor, yetenekli bir dolandırıcı ekibini anlatıyor, çok sezon ve çok bölümlüydü diye hatırlıyorum, ama biraz eskidi)

2-Behind her eyes (mini dizi, açıklama yapmaya gerek yok en kısa zamanda izlemenizi öneririm, psikolojik gerilim diyebiliriz ancak tedirgin edici ya da korkutucu değil)
2-Behind her eyes'i çok fena ters köşeydi hem konu itibariyle astral seyahat ilgi çekici hem sonda ortaya çıkan gerçek aman aman dedirtmişti. Ters köşe tahmin edilemez konular çok hoşuma gider . İlk dediğin diziyi aldım listeme.

Benim listemse şöyle :

Arkadaşlık/İlişki Bazlı Durum Komedisi;
1-Friends
1.1- Seinfeld
1.2-Gibi
2-The bigbang komedy
3- How i meet your mother
4- How i meet your father
5- Nobody Wants This
6- Fleabag
7- Greys anatomi ( bitirmedim)

Netflix' cok ters köşe izlediğim diziler var ama listeler yetmez gibi nereye güncelleyeceğimi karar verince size bildireceğim imdb hesaplarımızın kullanıcı adlarını paylaşsak ne yapsak bilemedim. Hatta dizilerin oylanma sayısına göre izlenecek listemize o haftalık alıp düşüncelerimizi mi paylaşsak

İlki hep listemdeydi ama şimdi ikisini de izlemeye karar verdim

Back
X