• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2-Behind her eyes'i çok fena ters köşeydi hem konu itibariyle astral seyahat ilgi çekici hem sonda ortaya çıkan gerçek aman aman dedirtmişti. Ters köşe tahmin edilemez konular çok hoşuma gider . İlk dediğin diziyi aldım listeme.

Benim listemse şöyle :

Arkadaşlık/İlişki Bazlı Durum Komedisi;
1-Friends
1.1- Seinfeld
1.2-Gibi
2-The bigbang komedy
3- How i meet your mother
4- How i meet your father
5- Nobody Wants This
6- Fleabag
7- Greys anatomi ( bitirmedim)

Netflix' cok ters köşe izlediğim diziler var ama listeler yetmez gibi nereye güncelleyeceğimi karar verince size bildireceğim imdb hesaplarımızın kullanıcı adlarını paylaşsak ne yapsak bilemedim. Hatta dizilerin oylanma sayısına göre izlenecek listemize o haftalık alıp düşüncelerimizi mi paylaşsak
Nobody wants this ikinci sezonuna başlarken bu mesajı görmem🥲
Yazdıklarından sadece greys anatomi’yi izlemedim
Ha bir de how i met your father.
Konusu ne?

Çok fazla sevdiğim, bana ilham veren dizi/film vardır ama yıllardır değişmeyen top 3'ümü yazayım 😍🥰

Fringe, Person of İnterest, Supernatural
Fringe nereden izledin, nerede bulabilirim ?on yıldır galiba listemde hatta 15’te olabilir ahshshsh

Dexter
Yıllardır eşi benzerini bulamadığım dizi

Miami’nin tropikal atmosferi, Küba mutfağı, ispanyolca ile cinayet ve gizemin harmanlanmış en güzel hali

Çoğu kişi bilir ama kısaca anlatayım: Adli tıp’ta kan analisti olarak çalışan aslen seri katil olan bir adamın hayatını anlatıyor.

Nobody wants this ikinci sezonuna başlarken bu mesajı görmem🥲
Yazdıklarından sadece greys anatomi’yi izlemedim
Ha bir de how i met your father.
Konusu ne?
Grey doktorların orjinal ve kaliteli versiyonu.

Hımyf ise orjinal hikayenin erkekle tanışma versiyonu güncel espriler var tabiki .

Hele netflixte gözcü diye bi dizi var bizim aklımızı almıştı onuda listenize almanızı tavsiye ederim (behind tarzında)

Dexter
Yıllardır eşi benzerini bulamadığım dizi

Miami’nin tropikal atmosferi, Küba mutfağı, ispanyolca ile cinayet ve gizemin harmanlanmış en güzel hali

Çoğu kişi bilir ama kısaca anlatayım: Adli tıp’ta kan analisti olarak çalışan aslen seri katil olan bir adamın hayatını anlatıyor.
Ah harikasınız bende çok severim dexteri birde bu sene 2025 çocuğuyla devam eden dizi devamı var.

Bu arada kadınlar kulübü hapsine düşmüşsünüz yakın zamanda çıkmanızı umut ediyorum 🥺

Back
X