Kalitesiz yumurta ile hamile kalınır mı?

berilaydin

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2023
137
26
13
27
Merhaba. Ben bebek için tedavi görüyorum yumurta takibine gittiğim vakit yumurtamin şekilsiz büyüdüğünü söyledi yani şöyle yumurta normal bir uzum tanesi gibi olması gerekirken benimkisi kuru üzüm gibi eğri büğrü. Neyse doktor dediki yumurtan çatlamış istediğim gibi değildi fakat yinede dua et dedi. Hem diyor ki olursa bile 9.haftaya kadar anca yaşar hemde dua et diyor anlamadım kalitesiz yumurta ile hamile kalinabiliyor mu ? Daha adetime 8 gün var beyaz akıntı görüyorum ara ara kasıklarda ağrı oluyor acaba olursada düşer mi bilmiyorum çok tedirginim.

Ya pek bilgim yok ama Dr sağlıksız yumurta dediyse bu ayı es geçin bence. sağlıksız bir gebelik geçirebilirsiniz bunu demek istedi doktorunuz değil mi? Ya da başka bir doktora daha görünün

Ya pek bilgim yok ama Dr sağlıksız yumurta dediyse bu ayı es geçin bence. sağlıksız bir gebelik geçirebilirsiniz bunu demek istedi doktorunuz değil mi? Ya da başka bir doktora daha görünün
Evet sağlıksız gebelik gecirebilirmisim fakat yinede Allah'tan ümidini kesme dua et dedi belki olur dedi. Bende bu ayı es geçtim zaten ama insanın içi bir kıpır kıpır olmuyoor değil ilk denemem sonuçta

Evet sağlıksız gebelik gecirebilirmisim fakat yinede Allah'tan ümidini kesme dua et dedi belki olur dedi. Bende bu ayı es geçtim zaten ama insanın içi bir kıpır kıpır olmuyoor değil ilk denemem sonuçta
İlk denemeyse boşverin bir dahaki ay denersiniz hiç riske atmaya değmez sağlıksız gebeliktense beklemek daha hayırlıdır. Allah gönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…