Kalitesiz Yumurta Problemi Olanlar

Ben de iki defa tüp bebek yaptırdım ama yumurta kalitesizliğinden dolayı transfer bile olamadım ama gariptir ki 4 defa normal yoldan gebe kaldım düşükle sonuçlandı ne yazık ki.tabi benim eşimin de bazı problekmeri var morfoloji ve hız gibi.
Benim de aynı şekilde zaten. Ama ona rağmen nasıl normal yolla gebe kaldınız düşük sizin yumurta ile alakalıdır sanırım. Sizde tek sorun yumurta kalitesi mi? Başka araştırıldı mı?

Benim de aynı şekilde zaten. Ama ona rağmen nasıl normal yolla gebe kaldınız düşük sizin yumurta ile alakalıdır sanırım. Sizde tek sorun yumurta kalitesi mi? Başka araştırıldı mı?
2 kimyasal 1 dış gebelik bir de 2 aylıkken kalbi duran gebeliğim var.Kürtajı genetiğe yolladık ama birşey çıkmadı.Benim pıhtılaşmam var ayrıca ama hepsinde de kan sulandırıcı kullandım.ilerlemeyen gebelikler morfoloji ve hız kaynaklı olabilir olmayadabilir dedi doktor.Çünkü bunlar gebe kalmaya engel değil devamlılığına engel olabilir dedi.sizin eşinizde de mi aynı problem vardı?

2 kimyasal 1 dış gebelik bir de 2 aylıkken kalbi duran gebeliğim var.Kürtajı genetiğe yolladık ama birşey çıkmadı.Benim pıhtılaşmam var ayrıca ama hepsinde de kan sulandırıcı kullandım.ilerlemeyen gebelikler morfoloji ve hız kaynaklı olabilir olmayadabilir dedi doktor.Çünkü bunlar gebe kalmaya engel değil devamlılığına engel olabilir dedi.sizin eşinizde de mi aynı problem vardı?
Çok ilginç spermin ilerlemeyen gebeliğe sebep olduğunu düşünmemiştim hiç. Sayı olarak azdı bizim diğer şeyleri bilmiyorum

Çok ilginç spermin ilerlemeyen gebeliğe sebep olduğunu düşünmemiştim hiç. Sayı olarak azdı bizim diğer şeyleri bilmiyorum
Bu süreç bize daha neler neler öğretir.Bu arada spermin az olmasının tüp bebekte bir önemi yok sonuçta 1 sperm seçilip döllendiriliyor.Şöyle düşün normal yoldan hamile kaldığım aylarda tüp bebek yaptırmış olsaydım benim yumurtam 5.güne ulaşmış olacaktı.Sonuçta gebelik sürecini iki ay yaşadım.Demek ki bunlar sağlıklı yumurtaydı.ayrıca tüp bebek ilacları da kaliteyi etkiliyor.Doktor bana hep doğal dene dedi.

Ben de iki defa tüp bebek yaptırdım ama yumurta kalitesizliğinden dolayı transfer bile olamadım ama gariptir ki 4 defa normal yoldan gebe kaldım düşükle sonuçlandı ne yazık ki.tabi benim eşimin de bazı problekmeri var morfoloji ve hız gibi.
Amh yapılmış mıydı size?

Ben de şuracığa kurulayım aynı sebepten 3 kez tüp deneyen ama embriyosu oluşmayan biri olarak :(

Ben de şuracığa kurulayım aynı sebepten 3 kez tüp deneyen ama embriyosu oluşmayan biri olarak :KK43:
Geçmiş olsun size de. Peki bunun için herhangi bir tedavi uygulandı mı size? Özellikle yumurta kalitesini arttırıcı birşey. Bu arada yaşınız kaçtı

Geçmiş olsun size de. Peki bunun için herhangi bir tedavi uygulandı mı size? Özellikle yumurta kalitesini arttırıcı birşey. Bu arada yaşınız kaçtı
Ohoooo neler yaptım neler takviyeler kilom olmadığı halde zayıflamalar düzenli sağlıklı beslenme spor daha çookk :( yaşım 29 amh 9 ben amh değerine bağlıyorum doktor hafif pko diyor ama adetler ve hormonlar düzenli çok şükür

Ohoooo neler yaptım neler takviyeler kilom olmadığı halde zayıflamalar düzenli sağlıklı beslenme spor daha çookk :KK43: yaşım 29 amh 9 ben amh değerine bağlıyorum doktor hafif pko diyor ama adetler ve hormonlar düzenli çok şükür
Oo amh yüksekmiş ondan olabilir ozaman. Benim amh 3küsür hani hiçbişeyde bir problem gözükmüyor ona rağmen böyle :/

Ben şunu gördüm canım amh 3 üstü olanlarda sanki bu sorun var tabi yanılıyor olabilirim de
Evet olabilir. Ben Impryl kullanıyordum birçok hoca bunu tavsiye ediyor zaten vücudun heryerine iyi. Başka bişey kullanmıyorsan bence al en az 3 ay kullan

Evet olabilir. Ben Impryl kullanıyordum birçok hoca bunu tavsiye ediyor zaten vücudun heryerine iyi. Başka bişey kullanmıyorsan bence al en az 3 ay kullan
Kullandım canım 4 ay kullandım onu doktorum bana da tavsiye etti ondan sonra tedavi oldum ama yine olmadı işte :(

Merhaba arkadaşlar, yumurta kalitesizliği sorununu yaşayan, bunun için nasıl bir tedavi uygulandığını ve nasıl bir çözüm uyguladığını paylaşabilir mi? Aldığınız takviyeler vs nelerdir?
Benim de yumurta kalitesi düşük olması nedeniyle 3 transferim negatif iki tanesi de iptal oldu, 2018 Kasım ayında üç embriyo transferi oldu yine negatif olunca çok araştırdım,şeker yumurta kalitesine çok etkiliydi o nedenle şekeri ve kafeinli içecekleri bıraktım, plastik şişede su üremeye olumsuz etkiliydi cam damacanadaki geçtim,daha sağlıklı beslendim ve son üç ayda astalife diye bir ilaç kullandım,ilk defa embriyolar 5.güne gitti ve şükür hamileyim,bu arada bol su içmeye önem verdim,bence yumurta kalitesinin beslenme ile çok ilgisi var,

Benim de yumurta kalitesi düşük olması nedeniyle 3 transferim negatif iki tanesi de iptal oldu, 2018 Kasım ayında üç embriyo transferi oldu yine negatif olunca çok araştırdım,şeker yumurta kalitesine çok etkiliydi o nedenle şekeri ve kafeinli içecekleri bıraktım, plastik şişede su üremeye olumsuz etkiliydi cam damacanadaki geçtim,daha sağlıklı beslendim ve son üç ayda astalife diye bir ilaç kullandım,ilk defa embriyolar 5.güne gitti ve şükür hamileyim,bu arada bol su içmeye önem verdim,bence yumurta kalitesinin beslenme ile çok ilgisi var,
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.Kesinlikle size katılıyorum beslenme çok çok önemli.

Hayirli olsun bebegin cnm astalifei hormon ignelerinide kullanirken ivtinmi cnm

Back
X