Kalitesiz yumurta

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.511
20.754
398
35
Gecen yil haziran ayindan beri bebek istiyoruz. Yani yaklasik 15 aydir. Bu surec icinde forumda beni taniyanlar bilenler biliyor, bir cok doktora gittim her defasinda yapilan kan tahlillerimde herseyimin normal oldugu soylendi. Esimin de sperm testi normal cikti. Her defasinda daha erken bir yilini doldur gel denildi. Ta ki baris doktorumla karsilasana kadar. :( mart ayinda cok iyi doktor dediler cok arastirdim ve baris beyi tavsiye ettiler.. Bu yil Mart ayinda gittim rahim filmimi cekti tuplerim acik ve temiz cikti. O kadar iyi ve guleryuzlu bir doktordu ki Rabbim ondan razi olsn iki ay normal deneyin olmazsa iki ay sonra gelin yolumuzu cizelim dedi. Malesef gitmek kismet olamadi cunku doktorum atv kazasinda hayatini kaybetti. Cok uzulduk tum hastalarina oyle sevdirmis ki kendini ben sadece iki defa gormekle bukadar etkilendim 9 ay takibini yaptigi diger hastalarini dusunemiyorum.. mart ayinin uzerine 4 adet gördüm yani filmden sonra da gebelik olusmadi. Hatta adetlerim ilk ay 43 gunde ikincisi 40 ucuncusu 35 sonuncusu 30 gunde oldu. Duzensiz yani. Bu ay yani dün baris doktorumun yerine gelen doktora gittim. Onun icin de cok iyi deniliyor ve oyle birine benziyor. Tum hikayemi anlattim ultrasondan bakti yumurtalarin kalitesiz yetersiz dedi. Bu ay artik deneyin olmazsa adetin 3. Gunu gelin igne yapacagiz kaliteli yumurta gelistirmek icin dedi doktorm.tedaviye baslayacagiz dedi. Benim durumumda olup bana umut olacak anneler var mi? Yumurtalari kalitesiz olup sonra hamile kalabilen varsa lutfen benimle tecrubelerini paylasabilirler mi? Ben de anne olmak istiyorum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Gecen yil haziran ayindan beri bebek istiyoruz. Yani yaklasik 15 aydir. Bu surec icinde forumda beni taniyanlar bilenler biliyor, bir cok doktora gittim her defasinda yapilan kan tahlillerimde herseyimin normal oldugu soylendi. Esimin de sperm testi normal cikti. Her defasinda daha erken bir yilini doldur gel denildi. Ta ki baris doktorumla karsilasana kadar. :KK43: mart ayinda cok iyi doktor dediler cok arastirdim ve baris beyi tavsiye ettiler.. Bu yil Mart ayinda gittim rahim filmimi cekti tuplerim acik ve temiz cikti. O kadar iyi ve guleryuzlu bir doktordu ki Rabbim ondan razi olsn iki ay normal deneyin olmazsa iki ay sonra gelin yolumuzu cizelim dedi. Malesef gitmek kismet olamadi cunku doktorum atv kazasinda hayatini kaybetti. Cok uzulduk tum hastalarina oyle sevdirmis ki kendini ben sadece iki defa gormekle bukadar etkilendim 9 ay takibini yaptigi diger hastalarini dusunemiyorum.. mart ayinin uzerine 4 adet gördüm yani filmden sonra da gebelik olusmadi. Hatta adetlerim ilk ay 43 gunde ikincisi 40 ucuncusu 35 sonuncusu 30 gunde oldu. Duzensiz yani. Bu ay yani dün baris doktorumun yerine gelen doktora gittim. Onun icin de cok iyi deniliyor ve oyle birine benziyor. Tum hikayemi anlattim ultrasondan bakti yumurtalarin kalitesiz yetersiz dedi. Bu ay artik deneyin olmazsa adetin 3. Gunu gelin igne yapacagiz kaliteli yumurta gelistirmek icin dedi doktorm.tedaviye baslayacagiz dedi. Benim durumumda olup bana umut olacak anneler var mi? Yumurtalari kalitesiz olup sonra hamile kalabilen varsa lutfen benimle tecrubelerini paylasabilirler mi? Ben de anne olmak istiyorum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
havuc ye bol bol canim yumurtalarn kalitesini arttirir.incir de yiyeblrsn ama cok tuketme inciri prolaktini yukseltiyo bu sfeede.ama havucu her gun bi ogununde ye.netten arastr yumurta geliştirici sebzeler kürler diye ek takviye olur.esin icinde arastr.rabbim tez zamanda nasip eder insallah

havuc ye bol bol canim yumurtalarn kalitesini arttirir.incir de yiyeblrsn ama cok tuketme inciri prolaktini yukseltiyo bu sfeede.ama havucu her gun bi ogununde ye.netten arastr yumurta geliştirici sebzeler kürler diye ek takviye olur.esin icinde arastr.rabbim tez zamanda nasip eder insallah
Oncelikle cok tesekkur ederim canim ah inan bu zaman zarfinda ne kürler denedim cörek otu tarcin bal, havuc incir, soğan.. yine de olmadi gebelik. Hatta bu ay doktora gitmeden omce bol bol incir de yemistim. Bitkisel olarak da olmayinca olmuyor demek ki. Artık bu ay da olmazsa onumuzdeki ay tedaviye basliyoruz bakalim duani eksik etme olur mu

Oncelikle cok tesekkur ederim canim ah inan bu zaman zarfinda ne kürler denedim cörek otu tarcin bal, havuc incir, soğan.. yine de olmadi gebelik. Hatta bu ay doktora gitmeden omce bol bol incir de yemistim. Bitkisel olarak da olmayinca olmuyor demek ki. Artık bu ay da olmazsa onumuzdeki ay tedaviye basliyoruz bakalim duani eksik etme olur mu
incir cok yeme prolaktin seviyeni yukseltr hamile kalmya engel biliyosn.vakti vardr demek ki canim.birazda kafadan silince insan kaliyo bende cok tamistm.ne kürler sut buharlari sogan suyu hic birinde olmadi.amaan dedim baslarm bole şeye girdim ise.ikinci maasi mi alabldm sonra ciktm hamileydim.o yuzden oluruna birak.gun asiri iliskin muhakkak olsun ve dusunu sabah al iliskiden sonra kalkma ayagi.baskada bisey yapmana gerek yok rabbim biliyodr zamanini insallah tez vakitte verir

Back
X