- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 32
aynen beterin beteri var. aylarca gittim yaptım. değmezz değmezz.bi kere neymş mutfak duvarı slincek demş bende tmm anne silerz bigün dedim. gidip bana demeden kendi silmş kolları ağrımış oğlunun yanında sildiğini söylemedi , sadece kollarım ağrıyor ddi. sonra aradım napıosun hastaneye gttn die. bana sen orda laf vur duvar sildm ağrıdı. e nie demedn anne. ben onu söyleyeli kaç zaman oldu burda tartışmıcam die beni azarladı.. yanii böyleleri varrr :)Kaynana yaşlı olup kalkacak sana hizmet edecek böyle bir dünya yok ha bende nefret ediyorum çay hizmetinden ama ailecek bizimkilerde çay kolik ben dua ediyorum evini bana temizletmiyor
Yani beterin beteri var,![]()
hamileyim daha 2 hafta önce bana kimseye söz verme evi süpürcem tarhana dökcem elim ağrıyor ben yapamadım yapamam dio. bende yapamam hamileyim bende dedm. ogün anneme geldi aynı gün surat 5 karış milletn yanında ayıp bişi ya hayatımda bu kadarınıda görmedim herhalde. halaa suratı 5 karış halaa

he bu arada bide ben çalışıyorum yani ev hanımı falanda değilim. haftada 5 gün full çalışıyrm bi hafsonum var kocamla bigün beraberiz vakit geçirelim dedik die duymadığım lafta kalmadı ayrıca. hep beraber olamlıyım ben zaten kuma gibi tövbe ya utanmasa oğlunu koynunda yatırcak