- 21 Temmuz 2021
- 6
- 1
- 16
- Konu Sahibi Kumraladamabituna
Ameliyat olalı iki yıl oldu ama burnum hala çok kalkık.Daha önce kulaktan kıkırdak ile burun ucu revizyonu olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf paylaşma imkanınız var mı?Ameliyat olalı iki yıl oldu ama burnum hala çok kalkık.Daha önce kulaktan kıkırdak ile burun ucu revizyonu olan var mı
Burnunuz bana çok kalkık gözükmedi. Önden burun deliklerinin görünüyor olmasından mı şikayetçisiniz?Şu anki durumu bu
Bu burun kalkıklığı ile değil de burun kanatlarıyla ilgili bir problem olabilir. Alar retraction diye bir şey var, kanatların geri çekilmesi. O mudur bilemem ama burnunuzun kalkıklık derecesinde hiçbir sorun yok. Teşhisi kendiniz koymayın, bir doktora gidip gösterin bence.Evet . Aslında yandan bir problem yok ama burun deliklerimin görünmesine alışamadım hiç
Ama burnunuz kalkık değil ki. Daha düşük olursa tam 90 derece, belki daha düşük olur, hiç ameliyat olmamış gibi. Bilmiyorum. Benim burnum sizinkinden çok daha kalkık mesela ama önden burun deliklerim daha az gözüküyor, nasıl olabilir? Bunu diyen ameliyatı olduğunuz doktorsa, bence başka bir doktordan daha fikir alın.Doktorumla konuştum.burun ucunun kalkık olmasından kaynaklı böyle göründüğünü kulaktan kıkırdak alınarak burun ucunun dusurulmesi gerektiğini söyledi.Delikler doğrudan karşıya bakıyor fotoğraflarfa burnumun ortasındaki kısım hiç yokmuş gibi duruyor
Bilemiyorum o zaman. Umarım düzgün bir teşhis koyabilir biri, çünkü bana göre bu burun kalkık değil.Evet Ameliyat doktorum öyle söyledi. İçim rahat etmediği için başka bir doktora daha gittim ama o da ona benzer şeyler söyledi ben de anlamadım. Bir başka doktora daha danışayım ben o zaman teşekkür ederim
tabi eğer ucu yukarı çevirdiyseniz açı değiştikçe burun delikleri görünecektirMesele doktorun beceriksizliği. Bir burun ne kadar kalkık olursa olsun önden delikleri gözükmemeli ! Bunu becerememis. Burun bencede kalkık değil yan profil normal, onden çatıyı mi çok daraltmış napmissa delikler gozukuyor. Deniz Korkmaz var mesela burunları yandan efsane kaldırıyor ama önden delikleri göstermiyor .
yours is the barbie nose girls wantIn me, the part called columella is at the same level with the nostrils, so my nose tip is straight, which makes the holes very clear. According to the doctors, it is because it is upturned, but I did not understand it either.
Merhaba bu sorun bende de var şu an, hala şikayetçi misiniz?Bende columella denilen kısım burun delikleri ile eşit seviyede o yüzden burun ucum dümdüz duruyor bu da delikleri iyice belirginlestiriyor. Doktorlara göre kalkık olduğu için öyle ama ben de anlamadim
Aynı tip burun yapılmış, sıkıntı çok kısaltılmış olması burunun bence ve burun ucundan fazla kırkırdak çıkarılmış olması demişti Amerikalı bir doktor.Şu anki durumu bu
Fotoğraf mı paylaşmıştı ya ben göremedimAy
Aynı tip burun yapılmış, sıkıntı çok kısaltılmış olması burunun bence ve burun ucundan fazla kırkırdak çıkarılmış olması demişti Amerikalı bir doktor.
Evet kaldırmış mı?Fotoğraf mı paylaşmıştı ya ben göremedim