Kalkık burun?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Selma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Selma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
290
18
118
41
Kocaeli
Kızlar burun törpülemeyi anladım, fakat kalkık burunu anlamıyorum, nasıl yapıyor doktorlar, kıkırdaklamı ilgili?
birkaç milim yukarıda olunca burun kalkık, birkaç milim aşağısı düz burun oluyor:), bu milimsel oynama bence şans işi, doktorların müdahalesinde değil, ne dersiniz?

filiz akın resimlerine bakın, özellikle yan profil, kaç sene önce küçük kalkık bir burun yapılmış ne kadar hoş, yüzüne de çok gitmiş

Filiz akinin burun estetigi oldugunu hic bilmiyordum! Bugun yeni ogrendim sayende.
Internetde baktim eski resimlerine ve estetikten sonraki haline, ve gercekten cok muhtesem olmus!!!!!

Acaba doktoru kim?

Doktoru öbür taraftadır canım naniknanik
çünki filiz akın 70 yaşına yakın:)
ya kalkık burun hakkında kimseninmi fikri yok:(

Kıkırdakları kısaltıp yeni yerlerine dikiyorlar. Hatta tamamen burunun ucundan çıkartıp istenilen düzenlemeyi yapıp buruna geri dikiyorlar :) Internetten araştırırsan ameliyat videoları bulabilirsin.

cnm napican yaa haticeye degilneticeye bak sen:roflol:
saka bi yana bu konuda bi bilgim yok netten videolara bakabilirsin
yada en saglikli yorumu doktorlardan alabilirsin

Doktoru öbür taraftadır canım naniknanik
çünki filiz akın 70 yaşına yakın:)
ya kalkık burun hakkında kimseninmi fikri yok:(

Canım sen çok yaşa e mi! Gülmekten öldürdün beni. Filiz Akın'ın burnu ben estetikliyim diye nara atıyor. Anlaşılmayacak bir tarafı mı var!alkisalkisalkis

canım kıkırdaktan parça alıp kısaltıp bide içten özel dikiş atılıyor . yani benimki öle yapıldı maşaLLah dimdik :D

bence de burun dediğin yapıldıysa eğer kalkık ve kısacık olmalı revizyon olcam inşALLAH ben ve tüm isteyenlere ALLAH C.C nasip eder.

hayır arkadaşlar kalkık burun her surata gitmez o kişinin yüz yapısına bağlıdır.. Kalkık istersiniz doktorunuzda yapar ama bu suratınızda çok absürt durabilir.. ilerde neden kalkık yaptım diye pişman olmakta var.. bunlarıda düşünün.. sevgiler :)

hayır arkadaşlar kalkık burun her surata gitmez o kişinin yüz yapısına bağlıdır.. Kalkık istersiniz doktorunuzda yapar ama bu suratınızda çok absürt durabilir.. ilerde neden kalkık yaptım diye pişman olmakta var.. bunlarıda düşünün.. sevgiler :)

Tamamen katılıyorum...Her yüze kalkık burun gitmez.... Her insanın yüz tip kemik yapısı v.s v.s farklı....
10 larca kalkık güzel ama yüze uyumsuz burun var...Kalkıklık abartıldığında da hiç hoş durmuyor bencede...

Tamamen katılıyorum...Her yüze kalkık burun gitmez.... Her insanın yüz tip kemik yapısı v.s v.s farklı....
10 larca kalkık güzel ama yüze uyumsuz burun var...Kalkıklık abartıldığında da hiç hoş durmuyor bencede...

aynen bende katılıyorum bencede her yüze gitmiyor kalkık burun.bence yuvarlak yüze gitmiyor sanki basık duruyor bir tanıdığım oldu burnu harika oldu ama sanki emanet o burun..

Bence riskli kalkık burun , burun delikleri aynı olmayabiliyor ama bazı yüz tiplerinde çok güzel duruyor

burnuma estik yaptım istedigim gibi olmadı ve çok kalkık olsu domuz burnu gibi doktorum zamanla aşagı iner dedei ama ben inanmıyorum bu konuda bilgisi olan var mı yada ne yapabilirim

eylulela profilindeki resme baktım da eğer sensen bence burnun çok tatlı duruyor,ben de o tarz bi şekil olsun isterdim biliyo musun:) kalkıklık yüze daha fresh bi hava katıyor bence.ama sen alışamadın mı??

Burnu törpüleyince ucu kalkiyor, yani istemeden olusan bir durum. Ama burun törpülenmeyecekse eger ucunu kaldirmak ve sivreltmek icin baska yöntemler uyguluyorlar. Estetik ameliyat videolarinda görebilirsiniz. Ben ucu cok yuvarlak bir burnun sivreltilme ameliyatini izlemistim. Kikirdaktan bir parca alip, kesip sekillendirip tekrar uca diktiler yanlis hatirlamiyorsam ve burnun ucu dogal bir sekilde sivreldi.

Konu eskiymis ama cevaplamak istedim. Baskalarinin isine yarar..

Ben burun kanatlari nasil inceltiliyor onu merak ediyorum?
Ve yapay, özellikle MJ burnu gibi olmamasi icin yapilan özel bir islem var mi?
Su hayatta en cok istedigim seylerden biri yüzüme yakisan, önden bakinca ince ama kusursuz görünen, fotograf cektirdigimde pörtlemeyen, hizmalik burun.
En sevdigim taki hizma. Ama malesef hayal benim icin, bu kanatli buruna asla yakismaz. :31:

Back
X