Kalkık ve küçük burun mu doğal bir burun mu?

Kuzucan2199

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
31
11
38
40
Arkadaşlar merhabalar..Yakın zamanda revizyon burun ameliyatı olmak istiyorum. Bu konuda gerçekten başarılı doktorlar var. Ancak bazı doktorlar daha doğal burun yaparken bazıları ise küçük kalkık burunlar yapmayı tercih ediyor. sizce kalkık ve küçük burun yüzde daha olumlu mu fark yaratıyor? Çok kararsızım. Küçük kalkık burun yaptırsam pişman olur muyum ? Yaptıranlar varsa lütfen fikir verebilir mi?

Son düzenleme:
Doğal yaptırırsan estetik oldugun belli olmaz ben şahsen doğallıktan yanayım o yüzden asla belli olmasın diye belirtmiştim kaydırak gibi bir burunla yaşamak istemem

Doğal yaptırırsan estetik oldugun belli olmaz ben şahsen doğallıktan yanayım o yüzden asla belli olmasın diye belirtmiştim kaydırak gibi bir burunla yaşamak istemem
Peki memnun musunuz burnunuzdan? Kime yaptırdığınızı da yazabilir misiniz?

Benimde doktorum doğal burunlar yapıyor o yüzden çok küçük değil burnum zaten izin verdiği ölçüde küçültebileceğini söylemişti. Benim daha çok yeni eminim biraz daha küçülecek kibarlaşıcak zaten diğerleri çok yapay geliyor bana ünlülerin burunlarını incelerseniz onlarında hiç birinin kusursuz minicik burnu yok. Önemli olan yüzümüze yakışması.

Eklentiler

• B612_20190125_220827_035.webp
    B612_20190125_220827_035.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 469
Benimde doktorum doğal burunlar yapıyor o yüzden çok küçük değil burnum zaten izin verdiği ölçüde küçültebileceğini söylemişti. Benim daha çok yeni eminim biraz daha küçülecek kibarlaşıcak zaten diğerleri çok yapay geliyor bana ünlülerin burunlarını incelerseniz onlarında hiç birinin kusursuz minicik burnu yok. Önemli olan yüzümüze yakışması.

Burunlarimizi cok benzettim yandan benimde boyle duruyor :)

Bende arkadaslara katılyorum doktorumu ameliyat masasinda bile son gordugumde lutfen dedim bakan anlamasin kimse bana bu kizin burnu ne guzel demesin bu kizin yuzu ne guzel desin dedim istediğim gibide ciktim duzgun normal boyda ifademi degistirmeyen bir burnum oldu kaydirak gibi ve yukari asiri bakan burunlar cok yapmacik oluyor

Kime yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?

Siz kalkıklıktan şikayet ediyorsunuz değil mi kalkıklık indi mi sizin benim 40 gün oldu biraz fazla kalkık geliyor sizce iner mi?

Siz kalkıklıktan şikayet ediyorsunuz değil mi kalkıklık indi mi sizin benim 40 gün oldu biraz fazla kalkık geliyor sizce iner mi?

Kalkıklıkla ilgili pek şikayetim yok. 56 günlük burnum bu arada. Çok fazla inmedi sanırım 6 ayı beklemek lazım. Dert etmeyin ama herkesin iniyor.

Back
X