E esrky92 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2021 201 93 13 33 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi esrky92 #1 Yürüyüş yaparken adım sayacak aynı zamanda o adımın kaç kalori yaktığını gösterecek uygulama ismi bilen var mı
Yürüyüş yaparken adım sayacak aynı zamanda o adımın kaç kalori yaktığını gösterecek uygulama ismi bilen var mı
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 En iyi cevaplar 1 7.101 88 24 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi esrky92 #2 esrky92 .!.: Yürüyüş yaparken adım sayacak aynı zamanda o adımın kaç kalori yaktığını gösterecek uygulama ismi bilen var mı Genişletmek için tıkla... Telefonlara yüklenen kalori adım sayar programları var ama bi göz atın isterseniz onun dışında kol saatlerinde var diye biliyorum bende kullanmadım ama gördüm
esrky92 .!.: Yürüyüş yaparken adım sayacak aynı zamanda o adımın kaç kalori yaktığını gösterecek uygulama ismi bilen var mı Genişletmek için tıkla... Telefonlara yüklenen kalori adım sayar programları var ama bi göz atın isterseniz onun dışında kol saatlerinde var diye biliyorum bende kullanmadım ama gördüm