Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok güldümBu arada neden yedinHem de 1-2 kaşık değil 2 tabak
şımardın mı bakiyim sen...aaaaa çok kızdım çok.
ceza sana:yatmadan 30 mekik+30 squat+100 hayali ip atlama+100 sopa ile bel çevirme
![]()
Harika gidiyorsun.Birazcik sizin gibi olsam çok daha iyi olucakBugünki kalorim 920 civarı..
sporum:40dk yürüyüş+20 dk bölgesel
Başlarım regline..gelsede sende kurtulsan bizde ayolllAy çok güldüm.hasta olamadım bir türlü sistim kaldım.Birde hiç o kadar kalori düşünmedim
yarın telafi ederim inşallah.Ya bide hiç keyfim yok canım hiç bir şey yapmak istemiyor.Bir an önce regli olmak istiyorum
![]()
Yarın bekliyorum inşallah gelir.Başlarım regline..gelsede sende kurtulsan bizde ayolll
Bak bir fikrim var ...Bana çok faydası oluyor.Soğanın üzerindeki kuru kabuklari varya tatlım onu yatmadan önce 1 bardak suda kaynat iç.birazcik da maydonoz ye..
ve şaka bir yana zıpla biraz bel çevir.
Bence faydası olucaktır...
Evet canım .Benim de kafam çok normal değilBu aradaSudem_mmm cim biz başladığımızda sanırım aynı zamanda regl dik.Benim de çok yaklaştı sanırım çünkü başım çok ağriyoooor
![]()
Kilo cidden insanı olduğu yaşından daha yüksek gösteriyor
veeee mutlu sonBu aradaSudem_mmm cim biz başladığımızda sanırım aynı zamanda regl dik.Benim de çok yaklaştı sanırım çünkü başım çok ağriyoooor
![]()
veeee mutlu son@Sudem_mmm cim senden ne haber
![]()
evet tatlım eli kulağındadir.Ben yolunu actım şekerim.Kız pazartesi umarim çok çıkmaz kilomuzbekliyorum.Daha bir şey yok.Sen olduysan benimki de eli kulagindadir
![]()
İnsalbence kesin kilomuzilu regli bitiminden üç gün sonra goruruzevet tatlım eli kulağındadir.Ben yolunu actım şekerim.Kız pazartesi umarim çok çıkmaz kilomuz![]()
Gerçekten miKızlar hepimiz regl dönemindeyiz ilginç oldu