• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kızlar kalori sayıyoruz ama gıdalardan dengeli beslenebiliyor muyuz hangi gıdadan ne kadar tüketmeliyiz diye araştırdım şöyle bir sayfa buldum kendim menüm de dikkate alıcam siz de bi bakıverin

Merhabalar herkese bende kalori sayım yöntemiyle kilo vermeye karar verdim 2 gündür 900_950 kaloriyle günü tamamlıyorum saat 4 den sonra sadece sivi içiyorum 45 dakka leslie 3mil yapıp 15 dakika bölgesel çalışıyorum...başlangıç kilom 64 du bugün ise 63,5 kiloyum ,60 kiloyla çıktığım1 aylığın tatil yolculuğundan 4 kilo alarak geri döndüm malesef moralim çok bozuk:KK43:(2 gündür takip ediyorum yazdıklarınızı bende dahil olursam motivasyonum artar diye düşünüyorum benide araniza alırsanız memnun olurum
Hoş geldin canım.Benim tatil daha bitmedi bakalım tartıda beni neler bekliyor :skandal:

Merhabalar herkese bende kalori sayım yöntemiyle kilo vermeye karar verdim 2 gündür 900_950 kaloriyle günü tamamlıyorum saat 4 den sonra sadece sivi içiyorum 45 dakka leslie 3mil yapıp 15 dakika bölgesel çalışıyorum...başlangıç kilom 64 du bugün ise 63,5 kiloyum ,60 kiloyla çıktığım1 aylığın tatil yolculuğundan 4 kilo alarak geri döndüm malesef moralim çok bozuk:KK43:(2 gündür takip ediyorum yazdıklarınızı bende dahil olursam motivasyonum artar diye düşünüyorum benide araniza alırsanız memnun olurum
Boyunu ve başlangıç kilonu yazarsan seni tabloya ekleyeyim

Aramıza hoşgeldin

Hoş geldin cnm

Bugünü 770 kaloriyle kapatıyorum. Spor olarak sabah plank ve bölgesel çalışmıştım serinlikte,akşam hiç bişey yapasım gelmedi hava çok sıcak kılımı kıpırdatasım gelmiyor, bi de okul açılacak bakıcım yok çok stresliyim onunda etkisi olabilir hiç bişi yapmak istemememde 🙄🙄🙄

Buarada Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak tebrik ediyorum canım 👏👏👏

Eklentiler

• Screenshot_20200818-202906.webp
    Screenshot_20200818-202906.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 21
Hoş bulduk umarım benim gibi olmaz nasıl olsa yuzuyorum ve haraketliyim diye diye ne varsa yedim sonuç 4 kilo😭
Aynı ben:KK53:Aslında ben vicdan azabıyla ve başıma kötü şeyler geleceğini bile bile yapıyorum:KK47:Ctesi bıraktığım yerden başlıycam inş:KK17:
Toparlıycaz canım merak etme ben 3 yıldır kalori sayıyorum en azından kilomu koruyabiliyorum

oku
Bugünü 770 kaloriyle kapatıyorum. Spor olarak sabah plank ve bölgesel çalışmıştım serinlikte,akşam hiç bişey yapasım gelmedi hava çok sıcak kılımı kıpırdatasım gelmiyor, bi de okul açılacak bakıcım yok çok stresliyim onunda etkisi olabilir hiç bişi yapmak istemememde 🙄🙄🙄

Okul uzaktan olacak ama seminerde de yanında götürürsün olmaz mı

oku

Okul uzaktan olacak ama seminerde de yanında götürürsün olmaz mı
Ya tam laftan anlamadığı bi dönemde dısarda yerlerdr yuvarlanıyor her yeri elliyor her aldığını ağzına götürüyor , bi de terliğe ayakkabıya ilgisi başladı kimi görse ayakkabısını elliyor, kucağına gitmek istiyor 🙄 Zaptedebilir miyim emin değilim. Aslında eve birinin girmesi fikri de çok cazip değil ama ne bileyim,eve temizliğe gelen bir kadın vardı pandeminin başından beri almadım aklıma o geldi onu çağırsam seminer süresince diye ama oda yarı zamanlı hastane de çalışıyor çekiniyorum tam yerinde çalışıyor diye😔

Çok teşekkürler cnm :KK200:

Back
X