Kesinlikle aslında benim eskiden evlenmeden önce 10 yılım spor salonunda geçti ☺badi,step ,aletli çalışma vs .O zamanlar işte yine 50 kiloların altında değildim.Haftanin 3 günü giderdim ,ayrıca bazen otobüse biner çok yorgun olduğum zamanlar genelde yururdum.Hatta bir arkadaş ile iddiaya girmistik Kilo almıştım bir ayda 13 kilo vermek için tabi çok güzel diyet ve spor ile verdim.Uzun yıllar yani şöyle diyim ben 16 yaşında spora başladım 26 yaşımda eşimle tanıştım.Hep fit bir vücudum vardı .Zaten ben kilo alınca basenden alıyorum

ama basenlerim öyle çökük falan değil yani popom kalkıktir hala öyle 40 yaşında olmama rağmen

Eşimle tanıştıktan sonra spor aksadı Nisan düğün derken evlendik.Dedim böyle yapamam ben sporsuz evi spor salonu yaptım kişi bandı ,bisiklet,dambıl,plates topu yer minderi .Ama ne olduysa bir türlü o eski enerji istek kalmadı bende

Bu arada ben doğuma 87 ile girdim 11 yıl önce doğum yaptım.Gebelik sekirim vardı ve dikkatsiz yedim.Sonra zayıfla kilo al derken 10 yıldır da 65 70 arası gidip geldim.Simdi inşallah 55 e hedefliyim.Ama artık öyle gençlikte ki iddalar gibi 13 kilo gitmiyor.

Ayyy ne kadar çok yazmışım kusura bakmayın ☺Yani spor vücudu zorlayarak yapilicak bir şey değil.İstediginde yap istediğinde yapma ama hiçte bırakma.Ben hiç bırakmadım ara ara da olsa mutlaka yaptım.