• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori sayarak zayıflıyoruz

Tatlım okulda çok yogundum hatırlarsan.o yoğunlukta maalesef öğrencilerden covit kaptim:cry:cok hastalandım.uzun sürdü toparlanmam.ustune babam yakalandi.onunla ilgilendim.
Çok şükür iyiyim.arada sırt ağrım oluyor.
Ben de Kasım sonunda oldum canım. Benim de ağrılarım henüz devam ediyor maalesef. Dönmene çok sevindim. Ben epey kilo verdim. O zamandan beri hala yürüyorum. Korumadayım.

hoşgeldin canıım :KK200: amatördiyetçi ben
Tatlım okulda çok yogundum hatırlarsan.o yoğunlukta maalesef öğrencilerden covit kaptim:cry:cok hastalandım.uzun sürdü toparlanmam.ustune babam yakalandi.onunla ilgilendim.
Çok şükür iyiyim.arada sırt ağrım oluyor.
oy çok geçmiş olsun ya, en son sizin okulda bi öğretmen hastaymış gizlemişti sonra kaybolmuştun kuzum :( ama şimdi iyi olduğuna çok sevindim :KK74:
Şimdi serum ve vitaminlerden aldığım kiloları vermek için yine yaninizdayim:KK28:
tabiki de vericeksiin :rolleyes: kaç kg fazla kuzum

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak teşekkür ederim tatlim.hosbuldum.Nasil da hatirliyorsun herseyi.:KK200:
57 den 62 ye çıktım.ama hedefim 54 tü.yani 8 kilo fazla var.aslinda 57 iken inanılmaz zayıf görünüyorsun.bakalim ilk hedef 57 olsun diyorum:halay:
olsun canım sağlığın daha önemli :KK39:
olsun olsuuun kolayca vericeksin hele ilk dönemde :rolleyes:

Back
X