• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori sayarak zayıflıyoruz

Benimde bugünlük böyle

Eklentiler

• Screenshot_20210421_222917_com.fatsecret.android.webp
    Screenshot_20210421_222917_com.fatsecret.android.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 37
canım afiyet olsun 🤗 amabiraz boş kalori olmamış mı? sırf karbonhidrat ve yağ neredeyse ve basit şeker de çok yani pirinç pilavı da kavrularak yapıldığı için basit şekere dönüyor canım , çikolatalı kurabiye yerine meyve +kuruyemiş olabilirmiş mesela, sadece pilav yerine bulgur pilavı ve yağsız et mesela 😉

Günaydın kızlar... vücudumda incelme inanılmaz farkediliyor fakat yine tartıda -100 Gr çıktı.:kızgın:sinirlerim bozuldu valla.kalorim 900-1000 arası olmasına rağmen.Nasil bir direnç anlamadım.Hareketsiz de sayılmam.Gunde en az 5000-6000 adım atıyorum.Bolgesel harekette yapıyorum.Neyse pesetmek yok

canım afiyet olsun 🤗 amabiraz boş kalori olmamış mı? sırf karbonhidrat ve yağ neredeyse ve basit şeker de çok yani pirinç pilavı da kavrularak yapıldığı için basit şekere dönüyor canım , çikolatalı kurabiye yerine meyve +kuruyemiş olabilirmiş mesela, sadece pilav yerine bulgur pilavı ve yağsız et mesela 😉
Teşekkür ederim. Bunlar regl kaçamakları normalde böyle beslenmem hâttâ pilav sevmem bile 😂 nedense regl olunca canım hiç yemediğim şeyleri istiyor 🤭
Kurabiyem de yağsız şekersiz sadece biraz damla çikolata ve sırf yulaftan yaptım aslında baya fit bir kurabiyedir. Yaparken tartmayı ve kalorisini hesaplamayı unuttum uygulamada çıkan yulaflı kurabiye kalorisini ekledim🙂
Yalnız tabi ben aşırı yemek seçen biri olduğum için diyet yaparken de çok zorlanıyorum. Bu zamana kadar 25 kilo verdim 4-5 ayda baya bir zor oldu 🥴 valla yemek bulamıyorum yahu anladım ki benim hayatım hamur işinden ibaretmiş yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum.

Back
X