Kalp acısı geçer mi?

mrbbnlndn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
413
315
103
28
Unutamıyorum, 1 ay oldu.Hayaller gözümün önünden gitmiyor.Sanki bir daha kimseyi sevemeyecek gibiyim. Kimse onun gibi olamayacak. 🥺
Geçmiyor geçmiyor..
Ne yapacağımı bilmiyorum, telefonu kapatacağım uğraşmamak için.Ellerim durmuyor mesaj atıyorum.1 ay kullanmamayı düşünüyorum. Kitap falan okuyacağım, ders çalışacağım. Başka ne yapabilirim lanet olası hayalleri, onu unutabilmek için. ☹️😣
Not:En çokta acıtan, ileride evlenip mutlu olup hatta çocuklarının olacak olması. Güya bunlar bizim hayallerimizdi.☹️

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesaj atmaktan hemen vazgeçin, gerekiyorsa telefon kullanmayın. Çalışmıyorsanız sertifikalı eğitimlere katılın ortamınızı değiştirin. Saçınızı daha önce yapmak istediğiniz ama korktuğunuz renge boyatın. Çok komik diziler filmler var onları izleyin. Hayvan barınaklarına gidip gerçek anlamda hak eden canlılara sevginizi ilginizi gösterin.

Ilerde güleceksin bukadar saçma bir sebebe kendimi üzmüşüm. Işsizlik,kpss ,çoluk çocuk ,eş kayınvalide , ne yemek yapsam, ev temizleniyor felan 🤣🤣🤣

Neden ayrıldınız? Her şey yolunda olduğu için ayrılmadınız herhalde. Ayrılma sebeplerinize odaklanın. Kimse onun gibi olmayacak demişsiniz de olmasın zaten. Çok daha iyileri çıksın karşınıza. Ayrıca evet, kalp acısı geçiyor, geçmeyen acı yok. Geçmeyen acıları acılardan beslenenler, arabesk sevenler icat ediyor. (aşk acısından bahsediyorum) Öyle biri değilseniz, sadece zamana ihtiyacınız var.

Yas dönemi gibi düşün, belki biraz acıtır, belki çok ama geçer emin ol. Gün gelir ay! deli miymişim O na mı ağlamışım bile dersin.

Ne desek bos. Evlendik bazilairmiz mutlu bazilarimiz mutsuz. Ama soyle bisy var aci yasanmadan gecmiyor. Doya doya agla acini yaşa. Ama sosyal hayattan kopma. Arkaaskarinla cik disari yemege kahve icmeye cik. Sinemaya git. Tatile git. Ama hicbirsekilde ona ulasma. Zaten sonrasi yavastan gecip gidiyor

Maalesef.Ellerim durmuyor, cevap veriyor ama artık sevilmiyorum sonuçta neye yarar ki? Sırf bunun için telefonu bugün kapatacağım 1 ay falan. 😣

Bak canim "no contact" kuralini uygulamalisin. Sifir iletisim. Sen ondan cevap aldikca yazmaya devam edersin. Onun yaptigi da yalnis. Egomu tatmin ediyor nedir. Yazma! Ve bunu asla unutma: Kurdugun sevgi ask mutluluk evlilik hayallerin hala gecerli . Bunlar ona bagli seyler degil

Kararlı olmak gerekir böyle durumlarda.Yıllar yıllar önce sevgilimden ayrıldım.Çok zordu çok acı çekiyordum ama biliyordum ayrılmak zorundaydım.Kendime de guvenemiyorum ararım,mesaj atarım diye.Dedim ki numaranı değiştirsene, ben seni aramayım😂(normal insanlar kendi nosunu değiştirir dimi,karşı taraf aramasın diye)Çocuk inat etti değiştirmedi.3 gün geçti aradan gittim çocuğa kendi ellerimle yeni bir hat aldım.Al ulan dedim.Bunu kullan h.yvan evladı😂😂😂Seni unutcam göreceksin dedim😂😂😂Veee unuttum çok şükür.Bu da "Aşk başa düşünce akıl seyehate çıkarmış"anısı😁O yüzden mesaj atmayı bırak,önüne bak ve en önemlisi kararlı ol.

Back
X