Kalp acısı geçer mi?

Unutamıyorum, 1 ay oldu.Hayaller gözümün önünden gitmiyor.Sanki bir daha kimseyi sevemeyecek gibiyim. Kimse onun gibi olamayacak. 🥺
Geçmiyor geçmiyor..
Ne yapacağımı bilmiyorum, telefonu kapatacağım uğraşmamak için.Ellerim durmuyor mesaj atıyorum.1 ay kullanmamayı düşünüyorum. Kitap falan okuyacağım, ders çalışacağım. Başka ne yapabilirim lanet olası hayalleri, onu unutabilmek için. ☹😣
Konunuzu ve neler yaşadığınızı bilmiyorum. Ben de sizinle aynı süreçten geçtim; ama ayrıldığım kişiye assla mesaj atmadım. Siz de onun numarasını silin, gerekirse engelleyin. İnternette bir sürü eğitim var, onlara katılın. Saçınızın modelini veya rengini değiştirin. Bir el işiyle uğraşın, veya enstrüman çalın. Bir meşgale bulun kendinize. Zamanla iyileştiğinizi göreceksiniz. Hepimiz ayrılığın ilk zamanında "bir daha sevmem" diyoruz. Külliyen yalan. Elbet sevebileceğiniz ve sevgi göreceğiniz bir değil, birden fazla erkek tanıyacaksınız.

Unutamıyorum, 1 ay oldu.Hayaller gözümün önünden gitmiyor.Sanki bir daha kimseyi sevemeyecek gibiyim. Kimse onun gibi olamayacak. 🥺
Geçmiyor geçmiyor..
Ne yapacağımı bilmiyorum, telefonu kapatacağım uğraşmamak için.Ellerim durmuyor mesaj atıyorum.1 ay kullanmamayı düşünüyorum. Kitap falan okuyacağım, ders çalışacağım. Başka ne yapabilirim lanet olası hayalleri, onu unutabilmek için. ☹😣
Ahh canimm o kadar tanidikki bu duygular benimde 6 ay oldu martta ilk konustuk ayriligi sonra ben icimde kalmasin falan diye diye iletisimi surdurdum mayisa kadar sevdigimi ozledigimi ziyadesiyle belli ettim ama bu durum isi dahada yokusa sürüyor o an ki psikoloji el vermiyor anliyorum insan icindekileri bilsin istiyor karsisindaki ama su an anliyorum ki degeri dusuren bi durum yani sonucta istemediğini bi sekilde belli eden bi erkeğe boyle yapinca dahada itici oluyoruz biz duygusallikla iyimserlikle yapiyoruz ama aglamak yazmak falan dahada itici yapiyor bizi onlarin gözünde. Ben beni birakma vs demedim ona bazi seylerin kiymetini anlatmaya calistim falan ama suan diyorumki o kadar cok konusmusuzki asil vurucu seyler arada kaynamis. Bunu basarabilene saygim sonsuz,Gerekli seyleri soyleyip o an geri cekilebilen sogukkkanli insanlara. ben panik duygusal ve emeklerimi zamani dusundum ama olmadi hala tam gecmedi ama artik mantigimda devrede cok sukur yuzlesmek isterim pisman olsun isterim tekrar bilerlesmek icin degilde cunku biz uzaktaydik telefonda tuhaf bi ayrilik sureci olmustu. Evet cok zor oldu yazmayi birakmak sanki parcam koptu ama simartiyor erkekleri ilişkini bilmiyorum kim ayrildi falan ama erkek ayrildiysa asla yazmamak gerekiyor bence telefonla cok mesgul olma insan istemsizce stalkliyor baska seyler bul kendine insan bunu bi kere başarabildimi rahatlatıyor emin ol onemli olan baslangici yapabilmek bende mirin kirin ederdim hicbisey yapamiyorum diye tum gun telefon elde aklim onda gunlerim gitmis sonradan astim bu durumu keske o zaman bi diziye baslayabilseydim veya kitaba ama o kadar kaptirmistimki odaklanamiyordum

Perikarditle uğraşıyorum anlatayım mı sana kalp acısını:) ah keske gecmise gitsem değmeyen insanlara üzüldüğüm hergün için kendimi bir temiz dövüp geri gelsem. Sağlıktan ötesi yalan yahu vallahi değmez.

Ahh canimm o kadar tanidikki bu duygular benimde 6 ay oldu martta ilk konustuk ayriligi sonra ben icimde kalmasin falan diye diye iletisimi surdurdum mayisa kadar sevdigimi ozledigimi ziyadesiyle belli ettim ama bu durum isi dahada yokusa sürüyor o an ki psikoloji el vermiyor anliyorum insan icindekileri bilsin istiyor karsisindaki ama su an anliyorum ki degeri dusuren bi durum yani sonucta istemediğini bi sekilde belli eden bi erkeğe boyle yapinca dahada itici oluyoruz biz duygusallikla iyimserlikle yapiyoruz ama aglamak yazmak falan dahada itici yapiyor bizi onlarin gözünde. Ben beni birakma vs demedim ona bazi seylerin kiymetini anlatmaya calistim falan ama suan diyorumki o kadar cok konusmusuzki asil vurucu seyler arada kaynamis. Bunu basarabilene saygim sonsuz,Gerekli seyleri soyleyip o an geri cekilebilen sogukkkanli insanlara. ben panik duygusal ve emeklerimi zamani dusundum ama olmadi hala tam gecmedi ama artik mantigimda devrede cok sukur yuzlesmek isterim pisman olsun isterim tekrar bilerlesmek icin degilde cunku biz uzaktaydik telefonda tuhaf bi ayrilik sureci olmustu. Evet cok zor oldu yazmayi birakmak sanki parcam koptu ama simartiyor erkekleri ilişkini bilmiyorum kim ayrildi falan ama erkek ayrildiysa asla yazmamak gerekiyor bence telefonla cok mesgul olma insan istemsizce stalkliyor baska seyler bul kendine insan bunu bi kere başarabildimi rahatlatıyor emin ol onemli olan baslangici yapabilmek bende mirin kirin ederdim hicbisey yapamiyorum diye tum gun telefon elde aklim onda gunlerim gitmis sonradan astim bu durumu keske o zaman bi diziye baslayabilseydim veya kitaba ama o kadar kaptirmistimki odaklanamiyordum
Benimde mesafe iliskisiydi.Benden daha çok severdi,kavgalar hallediliyor sanardık ama olmuyormuş yan yana olamıyorduk çünkü o an.Bir anda çıkardı beni kalbinden.Kurulan binlerce hayaller kaldı bana sadece.Ben hiç gitmez sandım öyle severdi.Belki de bunun için atlatamıyorum bir anda oldu.
Evet öyle sık sık yazmıyorum arada yazıyorum ama yazsam ne olacak ki

Kararlı olmak gerekir böyle durumlarda.Yıllar yıllar önce sevgilimden ayrıldım.Çok zordu çok acı çekiyordum ama biliyordum ayrılmak zorundaydım.Kendime de guvenemiyorum ararım,mesaj atarım diye.Dedim ki numaranı değiştirsene, ben seni aramayım😂(normal insanlar kendi nosunu değiştirir dimi,karşı taraf aramasın diye)Çocuk inat etti değiştirmedi.3 gün geçti aradan gittim çocuğa kendi ellerimle yeni bir hat aldım.Al ulan dedim.Bunu kullan h.yvan evladı😂😂😂Seni unutcam göreceksin dedim😂😂😂Veee unuttum çok şükür.Bu da "Aşk başa düşünce akıl seyehate çıkarmış"anısı😁O yüzden mesaj atmayı bırak,önüne bak ve en önemlisi kararlı ol.
Onu da düşündüm değiştirecektim ama neye yarar ezbere biliyorum ve kendimi tanıyorum yine o numara kaydedilecek.
Numarasını değiştirsin diye mesaj attım bende. 😂

geçeceğine emin ol. ama ne kadar sürede geçecek buna ancak sen karar verirsin. bu da bir süreç nasıl ki bir ilişkinin başlaması doğalsa bitmesi de o şekilde doğal. acını yaşa ama kendini kapatma. daha iyisi de var emin ol. sevda bırakıp gidenle olmaz. yarı yolda bırakanla olmaz olmaz. beyaz atlı prensler masallarda değil.

geçeceğine emin ol. ama ne kadar sürede geçecek buna ancak sen karar verirsin. bu da bir süreç nasıl ki bir ilişkinin başlaması doğalsa bitmesi de o şekilde doğal. acını yaşa ama kendini kapatma. daha iyisi de var emin ol. sevda bırakıp gidenle olmaz. yarı yolda bırakanla olmaz olmaz. beyaz atlı prensler masallarda değil.
Evet yarı yolda bırakanla olmaz değil mi? Haklısınız.
Mesela şimdi gelse bana eminim koşa koşa gideceğim, ama bu yaşadıklarımı nasıl unuturum unutamam sanırım unutmak kesin çözüm ne kadar acı olsa da. İlk defa yaşıyorum bu acıyı ne bileyim zor. 😣

1 ay'i biraz geciyo bende ayrildim 2 bucuk senedr beraber 1 senedirde evli oldugum insandan.
Yasayan biri olarak soyluyrm elbette zor. Bide soyle dusun evlenip bi hevesle aldigin esyalari hayallerini, ayni yastiga bas koydugun esini birakip geliyosn o dahada zor
Geciyor
Yani gececek
Inaniyrm ben buna
Asla arama aslaaa msj cekme, unutamassin boyle yaparsan.ilerde pisman olursun. Gecmicek acimi var yahu. Oyle olsa bunca insanin hayatinda ama ölümle ama ayrilikla kaybettigi insanlar vardir, yasiyolar demi. Atlatiyolar zamanla. Guluyolarda asikda oluyolar.
Kendinde kalici psikolojik seyler olusmasini istemiyosan biran once toparlan...
Numarani degistirmekle basla, ezbere biliyosan eger sasiriyrm yani niye ezberliyosunz yahu ben esiminkini bilmiyodum ezbere.
Ise gir calis, kursa git. Ugras bul acilen

İlla ki geçiyor. Ben de derdim asla başkasıyla yapamam, onu sevmekten vazgeçemem diye. 3 yıl olacak ayrılalı şu an ise diyorum ki iyi ki, iyi ki beni terketmiş. Şu an hayatımda bir başkası var ve ben ilk kez gerçekten sevildiğimi biliyorum ve çok çok seviyorum . Yani hepsi geçiyor sadece zaman ve sabır lazım. Kesinlikle arama, mesaj atma. Ben de gururumdan ne aradım ne sordum ve zamanla geçti hepsi. Umarım çabuk atlatır ve hayallerini yaşamayı hakeden birini bulursun.

Benimde mesafe iliskisiydi.Benden daha çok severdi,kavgalar hallediliyor sanardık ama olmuyormuş yan yana olamıyorduk çünkü o an.Bir anda çıkardı beni kalbinden.Kurulan binlerce hayaller kaldı bana sadece.Ben hiç gitmez sandım öyle severdi.Belki de bunun için atlatamıyorum bir anda oldu.
Evet öyle sık sık yazmıyorum arada yazıyorum ama yazsam ne olacak ki
Duygular kurulan hayaller hep ayni galiba forumda okuyorum cevremde goruyorum falan. Bende ona bile dedigim hayallerimi yikiyorsun basta beraber kurdugumuz hayaller hersey sevgiyle olmuyo falan demisti sonradan sertlesti 2 ay sonra yikilan yikildi artik bitti vs diyen birine dönüştü yani bende oyle yaptim ara ara yazdim mesela 10 gun yazmadim ama 10. Gun yazdim dayanamayip ama sonuc ben dahada uzuldum cunku konussak bile eskisi gibi hic o ilk yazmadi ya bana cevap verdi yani diycem o ki o sana 1 adim geliyorsa sende 1 adim yok seviyorum su bu deyince olmuyor bizi yipratiyor gerçekten net olmak belkide geri getirir hayal kirikligini belli edip sen bumuymussun imajini verip geri cekilip kafa toplamak he gelmiyorsada hayirlisi o degilmis demek düşüyor ama lutfen simartma onu uzak iliskide dahada zor seni cok iyi anliyorum unutuyomu ozluyomy bilemiyorsun cunku gormuyorsun falan ahh..

Geçmiyor geçmiyor..
Not:En çokta acıtan, ileride evlenip mutlu olup hatta çocuklarının olacak olması. Güya bunlar bizim hayallerimizdi.☹
Ben niye böyle düpdüzüm acaba bana çok yapmacık geliyo böyle şeyler aşırı drama ne gerek var bi şekilde bitmiş ne gerek var kendini yıpratmaya değer mi ilerde adını bile hatırlamayacan

bence ne kadar sevsende evli ve çocugu olcak bir adamı rahatsız etmemelisin. acını içine göm ve herşey geçiyor geçmeseydi kimse kimseyle evlenmezdi.

Valla canım geçer geçerde deler de geçer . Yani alışıyor insan bir saatten sonra . Sana önerim PUBG oyna .ciddi söylüyorum kafanı çok dağıtıyor .:)

Kararlı olmak gerekir böyle durumlarda.Yıllar yıllar önce sevgilimden ayrıldım.Çok zordu çok acı çekiyordum ama biliyordum ayrılmak zorundaydım.Kendime de guvenemiyorum ararım,mesaj atarım diye.Dedim ki numaranı değiştirsene, ben seni aramayım😂(normal insanlar kendi nosunu değiştirir dimi,karşı taraf aramasın diye)Çocuk inat etti değiştirmedi.3 gün geçti aradan gittim çocuğa kendi ellerimle yeni bir hat aldım.Al ulan dedim.Bunu kullan h.yvan evladı😂😂😂Seni unutcam göreceksin dedim😂😂😂Veee unuttum çok şükür.Bu da "Aşk başa düşünce akıl seyehate çıkarmış"anısı😁O yüzden mesaj atmayı bırak,önüne bak ve en önemlisi kararlı ol.
Şimdi hayatında biri vardır inşallah🤦🏽‍♀️

Konu açılmışken bu durumdaki herkese sesleneyim bari 😄. Kızlar sizi üzen biri sizin tırnağınız etmez bence. Bir de geçmeyen acı yok, Allah dermansız dert vermesin. Gün gelecek geçecek, zaman verin kendinize, değer verin. Kimler kimleri unuttu siz de onu unutursunuz.😘

Geçmiyor geçmiyor..
Not:En çokta acıtan, ileride evlenip mutlu olup hatta çocuklarının olacak olması. Güya bunlar bizim hayallerimizdi.☹
Ben de benzer zor bir surecten geciyorum ama yapacak bir sey yok. Ayrilik karari almis ama ben baskasindan ogreniyorum. Kararina saygi duymaktan baska carem yok. Diyorum "siz artik bosandiniz" daha fazla dusunme ve hayatina devam et. Ilk defa biriyle ciddi dusundum ve ona 3 yilimi verdim ama durumu kabullenip onume bakmaliyim. Siz de oyle yapmalisiniz. Insallah hayatimiza iyi insanlar girer. Girmese de mevcut hayatimizda mutlu oluruz.

Ben de benzer zor bir surecten geciyorum ama yapacak bir sey yok. Ayrilik karari almis ama ben baskasindan ogreniyorum. Kararina saygi duymaktan baska carem yok. Diyorum "siz artik bosandiniz" daha fazla dusunme ve hayatina devam et. Ilk defa biriyle ciddi dusundum ve ona 3 yilimi verdim ama durumu kabullenip onume bakmaliyim. Siz de oyle yapmalisiniz. Insallah hayatimiza iyi insanlar girer. Girmese de mevcut hayatimizda mutlu oluruz.
Benim tek üzüldüğüm nokta aşırı iyi bi insandı sadık güvenilir iyi dürüst bu devirde tekrar böyle bi insanla olmak zor çok korkuyorum. Kaybettim evet ama geç anladım diyorum ki bunda da vardır bir hayır.
Ve aşırı kıskanıyorum ileriyi düşünüyorum hayallerimizi bir başkasıyla yaşayacak olduğu günleri içim acıyor 😣

Benim tek üzüldüğüm nokta aşırı iyi bi insandı sadık güvenilir iyi dürüst bu devirde tekrar böyle bi insanla olmak zor çok korkuyorum. Kaybettim evet ama geç anladım diyorum ki bunda da vardır bir hayır.
Ve aşırı kıskanıyorum ileriyi düşünüyorum hayallerimizi bir başkasıyla yaşayacak olduğu günleri içim acıyor 😣
Benimki de cok iyi bir insandi ama sevildigimi bana hissettirmedi. Hep karakteri oyle doye kendimi kandirdim. Aslinda onunkisi sevgi degildi. Belki bir gun o sevgiyi bana verecek biri karsima cikacak ama su an bunu dusuncesi bile cok uzak geliyor. Insan en cok iliskideki emegine uzuluyor.

Back
X