- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
Sana acını yasa demeyecegim hele ilerde bu hallerine oturup guleceksin de demekten uzak kalacagim. Ders calisman gerektigini soyluyorsun. Lutfen eline altinnbilezigini al bugunde yarinda her zaman kalbini kiracak insanlar cikabilir karsina. Evlenirsin burada neleri gormuyorsun evleniyorlar eslerinin sevgisizliginden bahsediyorlar ellerinde maddi imkanlari olsa katlanirlar mi??? Seni sevmeyen birini hatirlamaman gerek. Kitabini al oku. Dil ogren, derslerine çalış, yuruyuslere cik, hareketli muzikler sinle, dans et.... insanlar 30 yillik eslerinden bosaniyorlar. Kendinizi uzmeden, kendi zamaninizi calmadan yolunuza devam edin. Basarili, ayaklari yere basan mutlu bir kadın olun... karsi taragin umrunda degilseniz sizde umursamayin. Hayat felsefeniz beyninizi nasil yonlendirirseniz oyle isler. Bol bol gülümseyinUnutamıyorum, 1 ay oldu.Hayaller gözümün önünden gitmiyor.Sanki bir daha kimseyi sevemeyecek gibiyim. Kimse onun gibi olamayacak.
Geçmiyor geçmiyor..
Ne yapacağımı bilmiyorum, telefonu kapatacağım uğraşmamak için.Ellerim durmuyor mesaj atıyorum.1 ay kullanmamayı düşünüyorum. Kitap falan okuyacağım, ders çalışacağım. Başka ne yapabilirim lanet olası hayalleri, onu unutabilmek için. ☹
Not:En çokta acıtan, ileride evlenip mutlu olup hatta çocuklarının olacak olması. Güya bunlar bizim hayallerimizdi.☹