Kalp acısı geçer mi?

Unutamıyorum, 1 ay oldu.Hayaller gözümün önünden gitmiyor.Sanki bir daha kimseyi sevemeyecek gibiyim. Kimse onun gibi olamayacak. 🥺
Geçmiyor geçmiyor..
Ne yapacağımı bilmiyorum, telefonu kapatacağım uğraşmamak için.Ellerim durmuyor mesaj atıyorum.1 ay kullanmamayı düşünüyorum. Kitap falan okuyacağım, ders çalışacağım. Başka ne yapabilirim lanet olası hayalleri, onu unutabilmek için. ☹😣
Not:En çokta acıtan, ileride evlenip mutlu olup hatta çocuklarının olacak olması. Güya bunlar bizim hayallerimizdi.☹
Sana acını yasa demeyecegim hele ilerde bu hallerine oturup guleceksin de demekten uzak kalacagim. Ders calisman gerektigini soyluyorsun. Lutfen eline altinnbilezigini al bugunde yarinda her zaman kalbini kiracak insanlar cikabilir karsina. Evlenirsin burada neleri gormuyorsun evleniyorlar eslerinin sevgisizliginden bahsediyorlar ellerinde maddi imkanlari olsa katlanirlar mi??? Seni sevmeyen birini hatirlamaman gerek. Kitabini al oku. Dil ogren, derslerine çalış, yuruyuslere cik, hareketli muzikler sinle, dans et.... insanlar 30 yillik eslerinden bosaniyorlar. Kendinizi uzmeden, kendi zamaninizi calmadan yolunuza devam edin. Basarili, ayaklari yere basan mutlu bir kadın olun... karsi taragin umrunda degilseniz sizde umursamayin. Hayat felsefeniz beyninizi nasil yonlendirirseniz oyle isler. Bol bol gülümseyin

Gecer gecer daha cok yenı 8 yıllık ılk askımdan aıleler istemedıgı için ayrıldık bende evlıyım oda arada bır bakıyorum profılıne cocuguna fılan acıtmıyor eskısı gıbı. Bende cok aglamıstım onsuz nasıl yasarım nefes alırım dıye. Oyle boyle gectı onun yerı farklı unutulmuyor ama kocamı sevıyorum. Baskaları gırıyor yanı gecıyor. Namaz kıl ınanclı bırıysen. Dersı kafan alacagını sanmıyorum ama kıtap oku. Dızılere takıl, sosyalles arkadas ortamına cok takıl. Neden ayrıldınız🙂

Kararlı olmak gerekir böyle durumlarda.Yıllar yıllar önce sevgilimden ayrıldım.Çok zordu çok acı çekiyordum ama biliyordum ayrılmak zorundaydım.Kendime de guvenemiyorum ararım,mesaj atarım diye.Dedim ki numaranı değiştirsene, ben seni aramayım😂(normal insanlar kendi nosunu değiştirir dimi,karşı taraf aramasın diye)Çocuk inat etti değiştirmedi.3 gün geçti aradan gittim çocuğa kendi ellerimle yeni bir hat aldım.Al ulan dedim.Bunu kullan h.yvan evladı😂😂😂Seni unutcam göreceksin dedim😂😂😂Veee unuttum çok şükür.Bu da "Aşk başa düşünce akıl seyehate çıkarmış"anısı😁O yüzden mesaj atmayı bırak,önüne bak ve en önemlisi kararlı ol.
Yaaaa :KK70: :KK70: :KK70:
Bu çok iyiydii:KK70::KK70:

Benimki de cok iyi bir insandi ama sevildigimi bana hissettirmedi. Hep karakteri oyle doye kendimi kandirdim. Aslinda onunkisi sevgi degildi. Belki bir gun o sevgiyi bana verecek biri karsima cikacak ama su an bunu dusuncesi bile cok uzak geliyor. Insan en cok iliskideki emegine uzuluyor.
Değil mi kesinlikle emeğe üzülüyor.Az değil senelerini veriyor.Onlar bir anda silebiliyor.😣
Uzun bi süre kimseyle olamam zaten hayırlısı olsun.

Gecer gecer daha cok yenı 8 yıllık ılk askımdan aıleler istemedıgı için ayrıldık bende evlıyım oda arada bır bakıyorum profılıne cocuguna fılan acıtmıyor eskısı gıbı. Bende cok aglamıstım onsuz nasıl yasarım nefes alırım dıye. Oyle boyle gectı onun yerı farklı unutulmuyor ama kocamı sevıyorum. Baskaları gırıyor yanı gecıyor. Namaz kıl ınanclı bırıysen. Dersı kafan alacagını sanmıyorum ama kıtap oku. Dızılere takıl, sosyalles arkadas ortamına cok takıl. Neden ayrıldınız🙂
Benim hatam daha çoktu, tabiki onunda vardı mesafe iliskisiydi pat diye her mesele halledilmiyordu telefonda halledildi sanıyorduk onlarda birikmiş birikmiş benimki de hic biseyi unutmayan biriydi ilk bulusmamizda üstümde ne vardi desem rengine kadar der o derece bir anda bıraktı beni sevgisi bitmiş.O kadar ağır şeyler söyledi ki telefonda şok oldum daha 1 gün öncesinde aşkım canım bebeğim seni seviyorumlar.Karakteri cok güzeldi ondan bu kadar üzülüyorum yoksa üzülmem ve ciddiydik gercekten aileler biliyordu bir anda bitince hayatım alt üst oldu. 🥺

Hepsi birer mazi olacak. Aklına bile gelmeyecek. Zaman her şeyin ilacı.

Unutamıyorum, 1 ay oldu.Hayaller gözümün önünden gitmiyor.Sanki bir daha kimseyi sevemeyecek gibiyim. Kimse onun gibi olamayacak. 🥺
Geçmiyor geçmiyor..
Ne yapacağımı bilmiyorum, telefonu kapatacağım uğraşmamak için.Ellerim durmuyor mesaj atıyorum.1 ay kullanmamayı düşünüyorum. Kitap falan okuyacağım, ders çalışacağım. Başka ne yapabilirim lanet olası hayalleri, onu unutabilmek için. ☹😣
Not:En çokta acıtan, ileride evlenip mutlu olup hatta çocuklarının olacak olması. Güya bunlar bizim hayallerimizdi.☹
Hayal.kurmak bedava kuzum yenisini kur hayatimin aski desigin insan hayatinin kabusu olabiliyor asla birakamam dedigin insanlar hayatindan cikiyor ve ortada ölüm diye bir gercek var seni mantikli dusunmeye davet ediyorum zira ugruna kendini kahrettigin adam suan baska kiz ariyor olabilir hayatina bak kuzum

Geçmiyor geçmiyor..
Hayatta her şey gelip geçici değil midir? Hatta hayatın kendisi bile...Öncelikle kendisine ulaşabileceğiniz,takip edebileceğiniz her şeyi yok edin,telefon numarasını silin,sosyal medyadan engelleyin ya da hesabınızı kapatın. Daha 1 ay olmuş. Her şey daha çok taze. Bu benim onunla geçirdiğim 2 yıldan (1,5 yıl acı çekecek kadar mutsuzdum orası ayrı) sonra onsuz geçirdiğim 4. ayım. İlk iki ay bende artık ona bir başkası dokunacak,başkası sarılacak vs. diye kendimi yiyip bitiriyordum,üzüntüden yemeden içmeden kesilmiştim 2 günde 1,5 kilo vermiştim bunu kesinlikle abartmıyorum. Ama bitmesi gerekiyordu çünkü beni mutlu etmiyordu,bana benim ona verdiğim kadar değer vermiyordu,annesi sorunluydu,instagramda sadakatsizlikleri olmuştu daha bir sürü şey sayabilirim. Zaten ayağa kalkmamda toparlamamda bu olumsuz özellikleri ve bitirme sebeplerimi düşünmem çok yardımcı oldu. Şu an imkansız geliyor belki ama ilerde yeniden seveceksiniz,onunla olmasada yine evlenecekseniz çocuk sahibi olacaksınız. Bir gece mutfakta karanlıkta gizli gizli ağlarken abim gelmişti,bi dal sigara uzatıp bana aynı yukardaki lafları etmişti “ben ondan başkasını sevemem olmaz yapamam” diye salya sümük daha beter ağlamıştım. Şu an çalıştığım yere arada takılan motorcu bi çocuk var her gelişinde muhabbet ediyoruz onu görünce etkilenmiyor heyecanlanmıyor değilim :KK53: Boş kalmamaya çalışın,habire hareket halinde olun hobi,spor,kitap,temizlik,yemek ne bulursanız saldırın.Hiçbir yerden stalklamayın,ulaşmayın. Bakın en önemlisi bu.En azından 1 hafta deneyin anlayacaksınız ne demek istediğimi.

Back
X