Kalp ağrısı

Civciv saliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2018
1.548
1.121
133
33
Daha evvel nişan attığımı daha doğrusu nişanlım tarafından terk edildiğimi yazmıştım. Sebebi ailesiydi. Ayrıldıktan sonra sen annenin bulduğuyla evlenirsin diyodum neden öyle diyosun annem tüm bunları yaptı benim mürüvetimi göremeyecek izne geldiğimde eve girmicem filan diyodu. İzne geldi seni görmeden gitmem dedi. Dün gece bi duydum tekrar nişanlanmış. İnanamadım. Bu kadar çabuk beklemiyodum. Düğüne 1 ay kala ayrılıp 2 3 ay sonra nasıl oldu? Evet anlaşamazmışım böyle bi adamla evet böyle bi adam bana koca olmazmış evet şükretmem gerekli ama kalbim nasıl acıyor anlatamam. Öyle ki acısı karnıöa belime vuruyor. Nasıl olacak nasıl geçecek

işte bunlara tecrübe diyoruz.böyle böyle hayatın gerçekleriyle karşılaşıp alışacaksın.zamanla geçer.üzüntünü yaşayıp biran önce toparlanmaya bak sanada yazık üzüntüden hastalanırsın aman diyim:KK39:

Seni saniyesinde unutup tekrar yüzük takan adamı unutmaktan başka çaren yok. Demekki sen onun gözünde unutulmaz değilmişsin gerçek yüzünü erken gördüğüne şükret.. kalbin şimdi acıyacak ama ilerde daha çok şükredeceksin böyle ucuz birinden kurtulduğun için

Adamın niyeti sizinle evlenmek değil, genel olarak evlenmekmiş demek ki.
Acı çekmenizden doğal ne var, insan sevdiği bir eşyayı kaybettiğinde bile üzülüyor. Evlenmeyi düşündüğünüz adamın h.yarın teki çıkması ve hayatınızdan gitmesi elbette canınızı yakacak.
Zamanla her şey geçiyor ama... Bunu yaşarsam ölürüm dediğimiz acılar bile hafifliyor, bu mu bitmeyecek? Sadece acınıza değil, hayatınıza odaklanın, kendiniz için bir şeyler yapın.

diğer konunu okudum. bence şükür namazı kıl canım. böyle bir aile için ve eski nişanlın için nasıl kalbin ağrıyor. kusura bakma nişanlın adam değil kesinlikle. asıl şimdi nişan yapan kızcağız düşünsün vay haline

diğer konunu okudum. bence şükür namazı kıl canım. böyle bir aile için ve eski nişanlın için nasıl kalbin ağrıyor. kusura bakma nişanlın adam değil kesinlikle. asıl şimdi nişan yapan kızcağız düşünsün vay haline
Kusura bakmıyorum adam değilmiş cidden. O kızcağızı kendileri buldular ya göklereç çıkartırlar. Ama başı kapalı diye mükemmel olacak değil bunun en güzel örneği kendileri. İllaki çatışır çıkarları. Kalplrti kötü çünkü. Üzülme takma kurtuldun brndr öyle diyorum da ah şu kalbim bi durda ni acımasa bi kendi kıymetini bilse

ya zaten şimdiye kadar istenmeyen gelinden ailesi yüzünden ayrılıp da hemen evlenmeyen birini duymadım. adamlar ve aileleri hazırda bekletiyolar. eski konunu da okudum. adam sizi ilk terkettiğinde geri dönmeseydiniz sonrasında olanları yaşamazdınız. pahalı bi ders olmuş.

ya zaten şimdiye kadar istenmeyen gelinden ailesi yüzünden ayrılıp da hemen evlenmeyen birini duymadım. adamlar ve aileleri hazırda bekletiyolar. eski konunu da okudum. adam sizi ilk terkettiğinde geri dönmeseydiniz sonrasında olanları yaşamazdınız. pahalı bi ders olmuş.
Hayattaki en büyük pişmanlığım en büyük salaklığım diyebilirim o geri dönüş için. Bide bu adamlar mutlu da olur, anaları mutlu çünkü. Bu kadar kolaymış her şey

Back
X