kalp anomalisinden bebeğimi kaybettim tekrar hamile kalmak istiyorum ama

greathopes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
269
18
96
Adana
aynı şeyleri yaşamaktan ödüm kopuyor diğer gebelikleri sorunsuz olan var mı bir umut istiyorum lütfennnnnnnn

aynı şeyleri yaşamaktan ödüm kopuyor diğer gebelikleri sorunsuz olan var mı bir umut istiyorum lütfennnnnnnn

canım çok geçmiş olsun inşallah bu gebeliğinde öyle birşey olmaz.bu tarz olaylardan sonra genetik test yapılmıyor mu.dr a bir sor istersen.

canım çok geçmiş olsun inşallah bu gebeliğinde öyle birşey olmaz.bu tarz olaylardan sonra genetik test yapılmıyor mu.dr a bir sor istersen.

teşekür ederim arkadaşım cevabın için.bizi genetikçiye yönlendirdiler ama adam bebeğimin dosyasına baktı kromozom testi de normal olunca size test yapmayacam dedei.gebe kaldıktan sonra takip edilirsiniz prenatolog tarafından dedi.hiç tatmin olmadım cevabından fala bakar gibi tekrarlamaz diyemeyiz ama olasılığı düşük dedi.çok kararsızım deneyimli arkadaşlar var mı lütfen çıkar bir yol istiyorum bi tavsiye .....çaresizlik ve ne yapacağını hangi yola gidececğini bilememek en acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…