- 4 Ocak 2024
- 63
- 39
- 3
- Konu Sahibi merve_2604
Kızlar şimdi ben tüp bebek yaptırdım teslim pozitif çıktı haftaya salı kalp atımına gel dedi doktor çok korkuyorum ya kalbi atmıyorsa hangi durumlarda atmaz ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın korkma iyi düşün iyi olsunKızlar şimdi ben tüp bebek yaptırdım teslim pozitif çıktı haftaya salı kalp atımına gel dedi doktor çok korkuyorum ya kalbi atmıyorsa hangi durumlarda atmaz ki
6 haftadan sonra kalp duyulduğu için doktorun öyle demiştir. Benim 7. Haftanın sonunda duyulmuştuKızlar şimdi ben tüp bebek yaptırdım teslim pozitif çıktı haftaya salı kalp atımına gel dedi doktor çok korkuyorum ya kalbi atmıyorsa hangi durumlarda atmaz ki
Ayy inşallah çok çabaladım bu bebek için lütfen bana dua edinSakın korkma iyi düşün iyi olsunkalp atımı sağlıksız oluşan gebeliklerde oluyor genelde sen zaten tüp bebek yaparak bu riski çok çok minimuma indirmişsin yani bebeğinin kalbini çok güzel ve net duyacaksın keyfini çıkar
Bende doktoruma böyle söylemiştim inanın. Bana sen böyle korkulu kaygılı oldukça bebeği olumsuz etkiliyorsun dedi. O zaman değişmem gerektiğini düşündüm. Allah göstermesin zaten birşey olacaksa önüne geçemiyoruz. O yüzden lütfen iyi düşünün. Ki dediğim gibi sağlıklı embriyoların transferi ile aslında 1-0 öndesiniz. Sadece süreci bekliyoruz tahmini siz gittiğinizde 4 haftalık gibiydi kese vardı sanırım sadeceAyy inşallah çok çabaladım bu bebek için lütfen bana dua edinDaha bir hafta var çok korkuyorum
Hayır kesesine falan da bakmadı doktor sadece beta ilk 178 çıktı sonra 441 çıktı iki gün sonra o kadar ayın 11 inde vermiştim en son tahlili ve ayın 23 ünde gel dedi kalp atımı içinBende doktoruma böyle söylemiştim inanın. Bana sen böyle korkulu kaygılı oldukça bebeği olumsuz etkiliyorsun dedi. O zaman değişmem gerektiğini düşündüm. Allah göstermesin zaten birşey olacaksa önüne geçemiyoruz. O yüzden lütfen iyi düşünün. Ki dediğim gibi sağlıklı embriyoların transferi ile aslında 1-0 öndesiniz. Sadece süreci bekliyoruz tahmini siz gittiğinizde 4 haftalık gibiydi kese vardı sanırım sadece
Hee ozaman çok çok daha küçük senin minikHayır kesesine falan da bakmadı doktor sadece beta ilk 178 çıktı sonra 441 çıktı iki gün sonra o kadar ayın 11 inde vermiştim en son tahlili ve ayın 23 ünde gel dedi kalp atımı için
Kendini rahatlat kafanı dağıtacak şeyler bul kalbı duyunca da vesvese yapacak birşey elbet bulursun ben her hafta yeni konu çıkarıyorum kendimeHayır kesesine falan da bakmadı doktor sadece beta ilk 178 çıktı sonra 441 çıktı iki gün sonra o kadar ayın 11 inde vermiştim en son tahlili ve ayın 23 ünde gel dedi kalp atımı için
Ayy Amınn allah senden razı olsun sen öyle yazınca sevinçten ağladımKendini rahatlat kafanı dağıtacak şeyler bul kalbı duyunca da vesvese yapacak birşey elbet bulursun ben her hafta yeni konu çıkarıyorum kendime8 gün sonra gümbür gümbür duyacaksın Allahım izniyle
Kalbini duyunca da güzel haberini bekliyorumAyy Amınn allah senden razı olsun sen öyle yazınca sevinçten ağladım![]()
Amin inşallah teyzesi inşallah miniğimin güzel haberini vereceğim sanaKalbini duyunca da güzel haberini bekliyorumbirbirimize güzel haberler verelim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Gittin mii doktoraaAmin inşallah teyzesi inşallah miniğimin güzel haberini vereceğim sana
Gittim gittim çok şükür duydum o dünyalara bedel sesi çok güzel atıyordu minik mucizenin kalbiGittin mii doktoraa
Sen yazmayınca korktumGittim gittim çok şükür duydum o dünyalara bedel sesi çok güzel atıyordu minik mucizenin kalbi![]()
Amin allah razı olsun inşallah canım sen bana destek oldun o zaman Allâh da senin yardımcın olsunSen yazmayınca korktumçok şükür sağlıkla kucağına al inşallah
![]()