Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bunu şimdi gördüm emin olamıyorum Dr bir şey demedi çünkü salı çağırdı oda kese için gelişimi için dedi 5 ayda fetal dn önerdi şimdi bebek varmı kalp atımı yani
Kızlar bunu şimdi gördüm emin olamıyorum Dr bir şey demedi çünkü salı çağırdı oda kese için gelişimi için dedi 5 ayda fetal dn önerdi şimdi bebek varmı kalp atımı yani
Rast gele uygulamasında gezerken fark ettim şaka gibi hiç bir şey dememesi normal mi peki beebk var kalp atışı var vs demedi kese göremedim ben merak etme kese var dedi güldü bu
Bazen doktorlar soylemeyebiliyorlar , takipli oldugunuz doktorlar her randevuda soylemezler size , ekrandan kalp atışına bakarlar onlar için yeterlidir ama sizin ilk kontrolunuzmus soyleyebilirdi ama bilemedim
Bazen doktorlar soylemeyebiliyorlar , takipli oldugunuz doktorlar her randevuda soylemezler size , ekrandan kalp atışına bakarlar onlar için yeterlidir ama sizin ilk kontrolunuzmus soyleyebilirdi ama bilemedim