Kalp Atımının Düşük Olması

gamze_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
6
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaslar, bende suanda 7 haftalik hamileyim.gecen hafta dr gittigimde cok moralim bozuldu.bana kalp atiminin cok yavas oldugunu ve dopler cektirmem gerektigini soyledi.Dopler sonucunda hersey normal fakat kalp atimi 100 un altindaymis.Bana %50 sansinin oldugunu yasamama ihtimalinin yuksek oldugunu soyledi.Internette aarastirdigimda 93 ile 120 arasi 6 haftalikken normal gozukuyor.Onlara gore 160 atmasi gerekiyormus.sanirim dr umu degistirmem gerekiyor.bole bi durum yasayan kimse varmi?

bence başka doktora git
bazı doktorlar kötü haber müjdecisi gibi oluyor
bence sıkıntı yoktur ama için rahatlasın
biz bebeğin kalp atışını hiç saymadık mesela

2 kere gittim doktora adet sancısı cekermişim gibii kasıklarım ağrıyor benim dedim .. Bana evet bebek düşmek istiyor da ondan dedi..Hadi dedik neyse yine gidelim bu sefer de bunu söyledi .. Kara haber tellalcısı gibi..Bana daha folik asit bile vermedi .. Ben şuanda kendim alarak takviyeye başladım .. Birde dalga gecer gibi ya yaşar ya yaşamaz dedi .. Çok enteresandı..

2 kere gittim doktora adet sancısı cekermişim gibii kasıklarım ağrıyor benim dedim .. Bana evet bebek düşmek istiyor da ondan dedi..Hadi dedik neyse yine gidelim bu sefer de bunu söyledi .. Kara haber tellalcısı gibi..Bana daha folik asit bile vermedi .. Ben şuanda kendim alarak takviyeye başladım .. Birde dalga gecer gibi ya yaşar ya yaşamaz dedi .. Çok enteresandı..

o doktoru acilen bırak ya o ne öyle
kasık ağrısı çok normal ki rahim genişliyor bende de oldu o
folik asit içmekle iyi ediyorsun
biraz tuhaf bir doktormuş

istanbuldaymışsın
alternatifin çok fazla
hemen başka doktor ara kendine

Son düzenleme:
Benim kuzenlerimde gidiyor diyerekten güvendim de işte..Gittiğimiz günden beri eşime tedirginiz malesef :( Şimdi yeni dr arayışına gireceğim..

Dr gittim bu sefer de 115 e kadar çıkmış görünüyor..Ama bu dr da bunun problem olduğunu söyledi..Ne zaman düzelir, düzelir mi acaba bilmiyorum .. Çok korkuyorum gerçekten :(:(

bence kalp atım sayısını dinlemekten vazgeçin
emin ol hiçbir hamile kalp atım sayısını dinlemiyor
kalbi atıyor mu atıyor tamam bitti
bence kafana takmayı bırak

Doğru söylüyorsun esasında ama etki içinde bırakanlar yine sağolsun bizim doktorlarımız..Neyse artık bu stresten kurtulmalıyım biran önce..

Back
X