Kalp atiminin olmamasi

Ecrin2424

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
241
95
28
27
Benim ablam 2 aylik hamile 10 gun once dr gitti hersey normaldi bugun gitti bebek 6 haftada ölmus kalp atimi yokmus boyle olan varmi

Evet geçen hafta kalp atışı varmış ultrason görülmüş bide ablam kilolu o etkilermi
Kalp atisini duymamis olsaydi beklesin 10-12 haftada bile duyulabilir derdim ama duyduktan sonra ne yazikki olumlu konusamayacagim, tavsiyem kan pihtilasmasina baktirsin mutlaka ilk bebegimde bende oyle olmustum pihtilasma cikti testlerde sonraki gebeligimde igne kullanmak zorunda kaldim

Kalp atisini duymamis olsaydi beklesin 10-12 haftada bile duyulabilir derdim ama duyduktan sonra ne yazikki olumlu konusamayacagim, tavsiyem kan pihtilasmasina baktirsin mutlaka ilk bebegimde bende oyle olmustum pihtilasma cikti testlerde sonraki gebeligimde igne kullanmak zorunda kaldim
Çok sagolun

6 hafta kalp atisi icin erken 10. Haftada kalp atisini duyan tanidiklarim var. Tabi doktor bunu neye istinaden soyledi bilemiyorum.
6+5 haftalık hamileyim dün kalp atısını duyduk neye göre erken diyorsnz ? Herkesin bunyesi farklıdır ve genelde 6 . Haftalarda 7 haftada falan kalp atısı duyulabilir. Herkesin bunyesi farklı net cvplar ile yanlş bilgi vermeyin lütfen. 10 hafta da kalp atısının duulması gec döllenme oldugunun belirtisidir. Benm bata göre 2 bçk aylık olması lazımdı ama 6+5 haftalık.

Benim ablam 2 aylik hamile 10 gun once dr gitti hersey normaldi bugun gitti bebek 6 haftada ölmus kalp atimi yokmus boyle olan varmi
Kuzenim yasadı maalesef kalp atısı duyulduktan snra duyulmaması maalesef bebeğin gelişmediğidir ne yazıkki. Çok gecmiş olsun.❤

Bende yaşadım bunu ilk bebegimin 11.haftada gittiğimde kalbi durmuştu
Su an çok şükür 3 yavrum var
İnşallah sağlıklı hamilelik yaşar ablanız

Back
X