Kalp atisi 7+2

Rainak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
203
105
33
33
Merhabalar 7+2′de ilk defa doktora gittim. Kalp atışını duyduk ama yavasti (kac olduğunu söylemedi). Ben 1 hafta geç yumurtladim ovulasyon testi ile takip ettiğim için biliyorum. Doktor endişelenme dedi küçük olduğundan yavastir dedi ama internette çok iyi şeyler okumuyorum. Bunu yaşayan varmi?

ilk zamanlar kalp atımı zayıf ve güçsüz oluyor zaten canım bebek büyüdükçe düzeliyor . doktorda olumlu konuşmuş stres yapma. internetteki olasılıklar kafayı yedirtir insana :)

ilk zamanlar kalp atımı zayıf ve güçsüz oluyor zaten canım bebek büyüdükçe düzeliyor . doktorda olumlu konuşmuş stres yapma. internetteki olasılıklar kafayı yedirtir insana :)
Kesinlikle yedirtiyor her defasında bakmayacağım diyorum ama bakıyorum yinede. Tesekkur ederim.

madem internete göre karar verceksn doktroa gitme . ayrıca normal bir durum iki ay olmadan duyulmaz makinesi iyi olmayabilir

Duymamis degil, yavas atiyormus. Tedirgin olan insanlar soru sormasin mi?
hayır sor ama ineternette gördüğüne inanma evet sonuç kötü de olabilir benim bebeğimin kalbi durdu ama kürtaj sonrası hemen hamile kaldım , senin durumun aynı değil eminim ki duycaksın özel hastaneye git bi bakalım başka doktor deene

Sizin ciddi anlama sorununuz var, konu sahibi ben degilim

Ozel hastaneye gidiyorum zateb doktorda güveniyorum. Böyle olan varmi diye merak ettim sordum. Durumun aynı değilse yazma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…