Daha 6 haftalık bebeğin sesini duymamanız gayet normaş canım evham yapma 7. Haftada duyucaksın allahın izniyle coraspirini doktorun önerdi ise muhakkak kullan burdada bi cok gebe dr verdiği icin iciyor hapı dr söyledijlerine muhakak uyalımKızlar 6,haftalık hamileyim bugün kesede bebeği gördü doktor kalp atışını da gösterdi fakat sesini duymak icin erken erken başladık sanırım biz ultrason ile bakmaya sedi kalp atışını görüp sesini duymamak normal mi sizce birde coraspin içmemi söyledi sizce içmeli miyim
normal canım bende önce kalp atışını gördüm sonradan duydum kalp atışını. daha çok küçükKızlar 6,haftalık hamileyim bugün kesede bebeği gördü doktor kalp atışını da gösterdi fakat sesini duymak icin erken erken başladık sanırım biz ultrason ile bakmaya sedi kalp atışını görüp sesini duymamak normal mi sizce birde coraspin içmemi söyledi sizce içmeli miyim
Sağolasın canım benim tesekkur ederimnormal canım bende önce kalp atışını gördüm sonradan duydum kalp atışını. daha çok küçük
canim bende 4 haftalik hamileyim bugun keseyi gorduk doktor kalp atisi da var ama haftaya dinletim erken daha dedi normal yani sknti yapmaKızlar 6,haftalık hamileyim bugün kesede bebeği gördü doktor kalp atışını da gösterdi fakat sesini duymak icin erken erken başladık sanırım biz ultrason ile bakmaya sedi kalp atışını görüp sesini duymamak normal mi sizce birde coraspin içmemi söyledi sizce içmeli miyim
Beni her hafta çağırıyor doktor birde şu coraspin konusuna cok takıldım ben durduk yere neden verdi bilmiyoeımÇok normal cnm 5+4 ekranda kalbini gördük doktor daha yeni oluşuyor sesini açmıyorum dedi . Bir daha kontrole 9+5 gittik ve duyduk çok şükür
Doktor gerek gördüyse için bence hapı, kalp atışı için ben böyle bişey yaşamadım ama doktorum 7 haftada kalp atışı için çağırdı beni.Kızlar 6,haftalık hamileyim bugün kesede bebeği gördü doktor kalp atışını da gösterdi fakat sesini duymak icin erken erken başladık sanırım biz ultrason ile bakmaya sedi kalp atışını görüp sesini duymamak normal mi sizce birde coraspin içmemi söyledi sizce içmeli miyim
Beni her hafta çağırıyor doktor birde şu coraspin konusuna cok takıldım ben durduk yere neden verdi bilmiyoeım
Sakin takilma buna. Ben 6 da sesi duyamadim, 7 de duyamadim 8 de hala duyamadim ama her gittigimde kalp atiyordu ritim vardi ses cikmiyordu sadece. Doktorum yeter takintili olma hersey burda gorunuyor dedi. Sonra 12. Haftaya kadar hic gitmedim doktora 1 ay boyunca. 1 ay sonra gumbur gumburdu...Kızlar 6,haftalık hamileyim bugün kesede bebeği gördü doktor kalp atışını da gösterdi fakat sesini duymak icin erken erken başladık sanırım biz ultrason ile bakmaya sedi kalp atışını görüp sesini duymamak normal mi sizce birde coraspin içmemi söyledi sizce içmeli miyim
BEn epilepsi hastasıyım takip edilmem gerekiyor ilaç kullanıyorum cünkü sanırım ondan çağırıyorPıhtılaşma sorunun varmı ? Her hafta çağırmasına gerek yok ayrı ayrı strest bence bekle biraz daha bebeğin büyüdüğü zaman zaten göreceksin
Geçmiş olsun canım çok teşekkür ederim amin insallahCanim cok sakin ol goruldugu zaten yetiyor masallah 6 haftada gorulmus 9. Hafta gorenlerde var bire bir ben yasadim 1.5 ay once 9 haftaliga kadar ne duyuldu ne goruldu sonrasi malum kotu son ama doktorlar 9 haftaya kadar gormek icin bile bekletiyorlar o yuzden sana saglikli gebelik diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?