Kalp atışı acil!

Selinofvki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
306
175
23
44
Arkadaşlar bugun dr gittim kese 14mm. Embriyo 2.3mm dedi. Gelişmeyeceğini kürtaj olmam gerektiğini söyledi. Embriyo 5mm olduğunda kalp atışı duyulurmuş dedim. Ben anlayabiliyorum bu çapta duyardım dedi. Birde hcg 11300 çıktı 20 gün önce en son yapmıştım düzenli artmamış dedi. Kanam yok sen düşük yapıyorsun dedi illa kan olması gerekmez. İyi bir dr benziyordu bilemedim.
Siz kaç mm olduğunda kalp atışı duydunuz? yazarmısınız lütfen.

Bu kadar erken yorum yapan moral bozan doktorlardan nefret ediyorum.benim 5mm iken kalbi hakkinda yorum bile yapmamişti atiyor mu diye sordum. atiyor ama şu an çok kücuk yorum yapamam demişti o yüzden moralini bozmadan bekle

Perşembeye kadar mühlet verdi tekrar kan yapıp yükselmezse kürtaj olcaksın muhtemelen dedi. Strese girdim ne yapacağımı şaşırdım

Perşembeye kadar mühlet verdi tekrar kan yapıp yükselmezse kürtaj olcaksın muhtemelen dedi. Strese girdim ne yapacağımı şaşırdım
Böyle hemen düşürüyorsun ya da kürtaj falan diyen doktorlara ben de sinir oluyorum. Bekle canım illa perşembe dedi diye perşembe olmak zorunda değil. En az 1 hafta daha bekle. Başka doktora da git tek doktora bağlı kalma

Haftaya Pazartesi'ye kadar bekleyin bence. Size hiçbir zararı olmaz rahat olun. Ben 3 hafta beklemiştim bana hiçbir zararı olmadı. Hoş benim iyi sonuçlanmamıştı. İnşallah siz güzel sonuçlar alırsınız. Ama en az 1 hafta şans tanıyın bebişinize. Gelişim olup olmamasından anlarsınız. Allah yardımcınız olsun

Bu dr ilk gittim özelde. Devlete gidiyordum kalp atışı tarihi bu günü vermişti 1mayıs diye özele gittim. Çarşamba kendi devlete giderim inşallah perşembe için kan tahlili istetirim diye düşündüm. Embryo görmesem iyiydi kese gördüğümde gelişmemesi ile ilgili bişey deyince koymuyo. Şimdi çok koydu bana. Allah hayırlısını nasip etsin sağolun hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…