Kalp atışı duyamamak

merhababengul

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
45
5
16
21
Merhaba hanımlar ben sat gunune gore 9 haftalık gebeyim yumurtlama günüm 4 aralik idi o tarihe gore ise 7+4 haftalık dun ultrosona girdim kese falan 6+4 gun ile uyumlu çıktı bebegi goremedik kalp atisi alamadik yolk kesesi var kesede buyumus kese boyu 16.8 mm yolk sac 10 mm
Ve rapor bu sekilde ben çocuğumu kaybettimi
Screenshot_2023-01-26-15-34-56-904_tr.gov.saglik.enabiz.webp

Merhaba hanımlar ben sat gunune gore 9 haftalık gebeyim yumurtlama günüm 4 aralik idi o tarihe gore ise 7+4 haftalık dun ultrosona girdim kese falan 6+4 gun ile uyumlu çıktı bebegi goremedik kalp atisi alamadik yolk kesesi var kesede buyumus kese boyu 16.8 mm yolk sac 10 mm
Ve rapor bu sekilde ben çocuğumu kaybettimiEki Görüntüle 3198285
Hiç kork a geç döllenme olmuştur ben de yaşadım aynı durumu hatta bende lekelenme de oldu düşürüyorsun boş gebelik dediler bir hafta daha bekledim ve trans vajinal kalp atışını duyduk 🙏 Rabbim hakkında hayırlısını versin 🌸

Hiç kork a geç döllenme olmuştur ben de yaşadım aynı durumu hatta bende lekelenme de oldu düşürüyorsun boş gebelik dediler bir hafta daha bekledim ve trans vajinal kalp atışını duyduk 🙏 Rabbim hakkında hayırlısını versin 🌸
Çok teşekkür ederim sne kaçıncı haftada duydun cnm

Çok teşekkür ederim sne kaçıncı haftada duydun cnm
Canım benim son adet tarihim 29 ağustostu 3 elimde 6 haftalık olmam lazımdı ama değilmiş 9 Ekim'de duyabildik o da vajinal olarak meğer geç döllenmeymiş adet tarihini 12 eylül olarak değiştirdi doktor o sebeple

Ve rapor bu sekilde ben çocuğumu kaybettimiEki Görüntüle 3198285
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasıl etsin inşallah 💜 İlk oğlumda SAT a göre 6bucuk haftalıkken ilk kontrole gitmiştim kese oluşmuş ama henüz bebek oluşmadığı için kalp atışı duyamamistik. Doktorum 1 hafta sonra yeniden gelmemi istemişti o zaman oluşmuştu kalp sesi. Şuan 6 yaşında ve abi olmaya hazırlanıyor 🥰🥰

Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasıl etsin inşallah 💜 İlk oğlumda SAT a göre 6bucuk haftalıkken ilk kontrole gitmiştim kese oluşmuş ama henüz bebek oluşmadığı için kalp atışı duyamamistik. Doktorum 1 hafta sonra yeniden gelmemi istemişti o zaman oluşmuştu kalp sesi. Şuan 6 yaşında ve abi olmaya hazırlanıyor 🥰🥰
Benim sat gore 9 haftalık idi kuzum ama hayla duymadim tedirginim ultronda 6+4 cikmisti ve yolk sac 10 mm normalden büyük idi kese ise 16.8 mm umudum yok😓

31 Ocak 613.2(2,5 kat artış)

2 Şubat 1159(%89 artış)

4 Şubat 2172(%88 artış)

Karından ultrasonda kese göründü 4 mm

6 şubat 3973(%83 artış)

8 Şubat 6375(%60 artış)
Git gide düşüyor çok korkuyorum böyle olan var mı?

Eklentiler

• 76319EA2-1640-452D-B86B-0F44277F721C.webp
    76319EA2-1640-452D-B86B-0F44277F721C.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 60
31 Ocak 613.2(2,5 kat artış)

2 Şubat 1159(%89 artış)

4 Şubat 2172(%88 artış)

Karından ultrasonda kese göründü 4 mm

6 şubat 3973(%83 artış)

8 Şubat 6375(%60 artış)
Git gide düşüyor çok korkuyorum böyle olan var mı?
Keseyi gördükten sonra artışı takip etmeye gerek yok artık 🙏 şu ana kadar duymuşsunuzdur, zaten artık çok az artacak

Merhaba hanımlar bende 6+1 günlük hamileyim. Bu gün doktora gittim kese vardı bebek vardı kesede fakat sesini duyamadık doktor haftaya cuma gel duymamız lazım dedi. Tedirginim 6+1de kalp sesini duymamamız normal mi

Merhaba hanımlar bende 6+1 günlük hamileyim. Bu gün doktora gittim kese vardı bebek vardı kesede fakat sesini duyamadık doktor haftaya cuma gel duymamız lazım dedi. Tedirginim 6+1de kalp sesini duymamamız normal mi
Normal 7-8. Haftalarda ancak duyuluyor genelde

Merhaba arkadaşlar tüpbebek ile hamileyim. 5+5 iken kese, yok sac ve bebek göründü fakat kalp atışı yoktu. 10 gün sonraya randevu verildi. 7+2 de gittik fakat 6 hafta ile uyumlu çıktı bu kez geriden geliyor bebeğimiz. Fakat ultrasonda kalp atışını gösterdi doktorum bak atıyor, ses alamıyoruz dedi. Ve kanama alanım yok. Tüp bebekte geç döllenme olur mu bilemiyorum doktorum ilaçlarına devam et iyi ya da kötü hiçbir şey soyleyemeyiz şu an dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Yardımcı olur musunuz ?

Ne yaptiniz duydunuz mu kalp sesini

Duyarsın canım içini ferah tut dua ederim senin için. Bende çok telaş yapmıştım burda habire bir şeyler okuyordum normal mi değil mi diye ama kendimi ve bebeğimi strese sokmaktan başka bir şey değilmiş yaptığım. Sende duyacaksın daha çok küçük annesi

Back
X