Kalp atışı duyulmaması?

Busragiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2020
14
0
36
27
9 haftalik gebeyim bugun alttan 2 farkli aletle bakıldı 1.doktor 2.doktoru çağırdı kalp atışı goremiyorum dedi yarin sabah hastaneye yatacakmış gibi hazirlikli gel sabah tekrar bakariz ama cok da umut yok gibi dedi. Var mi 9.haftada duyulmayip sonra duyulan kalp atışı ilk gebeligim.

Canım sen inşallah olumlu bir sonuç alırsın yani 9 haftata duyulması lazım bende aynı şeyleri yaşadım boş gebelik diye aynı gün Kürtaj olmuştum benimde ilk gebeliğimdi malesef

6.7.haftalarda kalp atışı duyuluyor. Bende 8. Ve 11. Haftalarda kalbi durduğu icin iki defa kürtaj oldum. İnşallah olumlu sonuc cikar fakat genelde doktorlar yanilmiyor altta bakma ile kalp atışının alinmasi gerekir o haftada

Bana da ilk boş gebelik denildi 8.haftadayken 9.haftada tekrar gittiğimde bebek oluşmuştu ama kalbi atmıyordu kanamam başladığı için kürtaj oldum.inşallah senin bebeğinin kalbi atar dualarım seninle

Cevaplar icin tesekkur ederim takdir Allahtan isyan etmek yakışmaz vardır bi hayr. Ilacla düşük yapan var mi peki cytotec yazılmış olmazsa kurtaja alicaz dedi istemiyorum ben kurtaji ilacla hallolur mu

Bende şuan 9 haftalık hamileyim. Geçen hafta doktor vajinal ultrasonla baktı ve kalp atışını gördük. Bugün tekrar baktı, göremediğini ama yarın detaylı ultrasonla tekrar bakılması gerektiğini söyledi. Ama kürtaj içinde beni baya hazırladı, çok erken saate randevu verdi, aç karnına gel dedi vs Arkadaşlar sizinde bir hafta duyulup bir hafta duyulmadığı oldu mu?

4 farkli doktor 4 kez vajinal ultrasonla bakti kalbi durmuş dendi sali günü kürtaj randevusu aldım. Allahın takdiri elden birsey gelmiyor.

İlk gebeliğimde geçen hafta sonlandırmak zorunda kaldık 8. Haftamdı ve kalp atışı duyulmadı açıkcası çok üzüldüm nedeni yok sebebi yok doktorum sadece sağlık olsaydı kalp atışı duyulurdu dedi

Cevaplar icin tesekkur ederim takdir Allahtan isyan etmek yakışmaz vardır bi hayr. Ilacla düşük yapan var mi peki cytotec yazılmış olmazsa kurtaja alicaz dedi istemiyorum ben kurtaji ilacla hallolur mu
Canım bend aynı durumdayım cytotec ise yaramismiydi sende??
Kanama nasıldı?bende 6haftalik hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…