Kalp atışı duyulmaması

herseygizlisakli

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
137
29
298
38
İzmir
6 haftalık gebeyim, normalde bugün kalp atışlarını duymak için doktoruma geldim. Ancak kese 22mm oldu büyüdü demesine rağmen kalp atışını duyamadık. Pazartesi yeniden çağırdı. Normalde gecikme olabiliyor ama pazartesi de görmesek sıkıntı dedi. Benzer durumla karşılaşan var mı acaba, gecikmesi bizi korkutmalı mı :/

6 haftalık gebeyim, normalde bugün kalp atışlarını duymak için doktoruma geldim. Ancak kese 22mm oldu büyüdü demesine rağmen kalp atışını duyamadık. Pazartesi yeniden çağırdı. Normalde gecikme olabiliyor ama pazartesi de görmesek sıkıntı dedi. Benzer durumla karşılaşan var mı acaba, gecikmesi bizi korkutmalı mı :/
Canım ben 7+6 da duydum.cogu hamile 7.hafta duyuyor kalp atislarini. Icini ferah tut. Kısmetse olur

7.haftada duymuştum bende. Bu süreçte kendinizi çok zihinsel ve fiziksel yormayın. Sürekli uzanın ve bol su için . Ben 7+5te duydum.

Benimde 7 hafta 4 gün bugün gittiğimde bebek goruldu kalbide görüldü ama duymak icn küçük dedi 2 hafta sonraya kontrol ozaman daha net duyarız dedi.

Back
X