Kalp atışı goruldu ama ses yok 😞

Inşallah öyledir çok teşekkür ederim ama diğer belirtilerimde yok sanki kasiklarmda ara ara agriridi ama onlarda ağrımıyor o yüzden korktum
Takma canım bende hamile olduğumu kasıklarıma Batma oldu ordan anlayıp test yapmıştım belirtiler birazda psikolojik rahat tutun kafanızı hakkınızda hayırlısı olsun insallah

Benim doktorum özellikle açıp dinletmez, ilk bebegimde ultrasonda gosterdi var dedi bir sorun yasamadik. Ikinci bebegime hamileyim yine ultrasonda gösterdi var dedi. Henüz çok küçük olduklari için dinlememiz de doğru değil. Ablamin doktor arkadasi çoğul gebeliklerde birini sonlandirmak istediklerinde en küçük bebegin uzerine gelerek kalp atisini uzun sure dinlediklerini ve kalbi bu sekilde durdurduklarini anlatmıştı ben ilk bebegimde kalp atışını dinlemek istedigimi soyledigimde. Siz kötü bir tecrübe yasamissiniz kaybınız için çok üzüldüm ama bunun ultrasonda görüp sesi duymamanizla bir alakası yok, lutfen kendinizi boş yere strese sokmayın.

Normal içini ferah tut daha küçük. Bana doktorum kalp atışını önce görürüz sonra duyarız dedi. Bildiğin yanıp sönen araba farı gibi. Bu aşamada görülür gayet normal

Önce görüyor doktor, siz de görüyorsunuz kımıl kımıl birşeyin hareket ettiğini..7.veya 8.hafta dinletiyor..Kızımda 7. ve 8.haftada dinletmişti. Bunda ise 7.haftama henüz girdim, haftaya artık...

Benimde senin gibi oldu önce gördük kalp atımıni ve ben kalp atımıni görmeme rağmen çok uzun süre net bir şekilde duyamadım çok derinden geliyor dedi doktor hep. Duyduğumda net şekilde 13. Hafta falandı sonradan aldım neden duymadığımızı ayrıntılı ultrasonda bebeğin eşinin karnın ön tarafına yerleşmesinden kaynaklı hep derinden gelmiş. İçini ferah tur görüyorsanız kalp atımıni o bile yeter.

Evet ilki öyle olduğu için korkuyorum teşekkür ederim cvbnz icin

2 gün sonra konrtolm var inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…