Kalp atışı henüz duyamadım :(

morumsuinci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2022
230
235
33
33
Merhaba ben sata göre 7+5 haftalık ancak doktor kontrolüme göre 6+1 haftalık gebeyim 10 gün önce gittiğimizden bebeğin anca 5 haftalık olduğunu gebelik kesesinin 10 mm olduğunu bugün de 23 mm olduğunu öğrendik ama kalp atışı ne yazık ki duyamadık haliyle üzüldüm bu şekilde geriden gelen kalp atışı duymayan ancak ilerleyen zamanlarda sağlıklı gebelik yaşayanlar oldu mu

Canim hiç stres yapma sonuçta gelişiyor kesen belki geç dollenmedir bilemeyiz biraz daha bekle bol bol dua et sağlıklı bir bebek ise seni bırakmaz annesi

Merhaba ben de şu an tam 6 haftalığım normalde 7 olmalı ama geç döllenme olmuş. Kalp atışını duyamadık daha bebeği de görmedik ben de telaşlandım. Siz duyabildiniz mi inşallah

Hemen kötü düşünmeyin ben 5+6 da sadece keseyi gördüm 7+6 ise kalp atışını gördük çok şükür bence erken olabilir yolk sacı gördüyseniz bebek de var demektir inanın stres sizin için daha kötü bol bol dua ve sabır inşallah hayırlı haberler alırsınız

Merhaba ben de şu an tam 6 haftalığım normalde 7 olmalı ama geç döllenme olmuş. Kalp atışını duyamadık daha bebeği de görmedik ben de telaşlandım. Siz duyabildiniz mi inşallah

Ben ne yazık ki geçen hafta kürtaj oldum gebeliğimi sonlandırmak durumunda kaldık çünkü bebeğim son hafta hiç büyümedi yolk sacı da olması gerekenden çok daha büyümüştü ama siz B busraburc beni düşünüp olumsuzluğa kapılmayın geç döllenme olup sağlıkla kucağına alan çok fazla anne var

Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…