Kalp atışı kaçıncı hafta?

mero15

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
223
58
13
31
Kızlar merhaba, bugün 5+6 dayım salı günü kontrolüm var ve o gün 6+1 de olacağım. Kalp atışını duyabilir miyim? Sizler en erken kaçıncı hafta kaçıncı günü duymuştunuz ?

Kızlar merhaba, bugün 5+6 dayım salı günü kontrolüm var ve o gün 6+1 de olacağım. Kalp atışını duyabilir miyim? Sizler en erken kaçıncı hafta kaçıncı günü duymuştunuz ?
2 sinde de 8 haftada duydum

Biz cuma gunu 6+2 de ultrasonda gördük. Doktor doppleri açmadı içeri ısı verdiği icin bebeğe zararlıymış. Sesini duyamadık ama minicik atan kalbini gördük. Doktor kalp atışı icin çağırmıştır muhtemelen zaten. Insallah gorursunuz siz de.

Yaa bebeğiniz size tutunsun inşallah Aslında kese için cuma günü kontrole gitmem gerekiyordu ama doktor ameliyattaydı. Salı gününe randevu bulabildim o zamana da 6+1 olacak o yüzden duyabilir miyim diye merak ettim

İlk bebeğim de vajinal ultrasonda 6+1 de kalp atımı oluşmuş ama daha çok küçük demişti doktor dinletmemişti. Bunda 6+2 dinlemiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…