Kalp atışı kese

unicornlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
79
22
3
27
Merhaba kizlar 8 Eylül'de asilama yapıldı ve kan sonucunda veya yüksek çıktı yarın ilk muayeneye gidicem keseye bakicaz dedi doktorum demesine göre de ilk adet tarihinden itibaren alıyorlarmış ilk adet tarihine göre Bebek 37 günlük sizce goremeyebilirler alttan muayene edebilir diyorlar süreç nasıl oluyor benim hiç bilgim yok alttan muayene etttirmelimiyim ve boş kese muhabbetini söylediler korkuyorum biraz boş kese de belirti olur mu yasa aynı mı hamilelikle şuan hafif koku hassasiyetim ve mide bulantısı var oda yoğun kokuda oluyor yeni başladı ve yerleşme ağrılarını hissediyorum sanki kanamam olmadı yerleşme kanaması dedikelri şey olmadı yani sizin dusunceleriz neler

Yerleşme kanaması herkes için geçerli değil.
Evet boş gebelik olsa bile belirti olur
Alttan muayene zararlı değil gerekiyorsa yaptır tabii ki
Görünmeyebilir görünedebilir belli olmaz, tamamen biyolojik duruma, dollenmeye, gelişimine bağlı, görünmemesi de problem değil henüz erken
Boş gebelik bilmem ne diye kendini korkutma bunu sadece Allah bilir
Kimin ne dediğine pek aldırma herkesin her konuda çok fikri olacaktir ama sadece zihnini bulandirirsin, vakti zamanı gelmeden hicbirsey olmaz, kendini zihnen yıpratma ki sürecin de rahat geçsin
İnşallah sağlıkla gelişir

Allah razı olsun teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…