kalp atışı konusu acil

reykolog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
57
31
88
istanbul
Merbahan merhaba arkadaşlar ben gecen hafta alttan kalp atışını duydum bebeğin 6hafta 6 gün demişti doktor. Bu gün kontrole gittim maalesef bebeğin kalbi durmuş dedi. ayrıntılı ultrasonda gönderdi orda da yok tabi. çok moralim bozuldu içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. önce duyurup sonra kesilmesi kesin ölü mü. duyulmamış olabilir mi. karnımdan hep çok zor göründü arkada dedi doktor bi umut işte.. cumartesi alacak doktor. yorumlarınızı bekliyorum

Merbahan merhaba arkadaşlar ben gecen hafta alttan kalp atışını duydum bebeğin 6hafta 6 gün demişti doktor. Bu gün kontrole gittim maalesef bebeğin kalbi durmuş dedi. ayrıntılı ultrasonda gönderdi orda da yok tabi. çok moralim bozuldu içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. önce duyurup sonra kesilmesi kesin ölü mü. duyulmamış olabilir mi. karnımdan hep çok zor göründü arkada dedi doktor bi umut işte.. cumartesi alacak doktor. yorumlarınızı bekliyorum
bende yasadim aynisini :( 6+5 te gittim kalp atisi icin yok dedi doktor bide alttan bakalim kesin sonucu verir dedi.bakti yine baya ugrasti arkadaymis dedigin gibi ama gelisememis kalmis yavrum..inanmak istemedim herkes daha erken 8. haftada duyduk biz falan dedi ama yok iste 8.hafyaya girdigimde kese yeni yeni bozulmaya baslamisti ama bebek yoktu.1 ay depresyonda gezdim kurtaj psikolojisi cok cok agirdi....o kadar uzuldum derken simdide dis gebelik suphem var.bu hafta belli olcak beterin beterini yasiyorum.:(

Benim bebeğimde 6+1 de kalbi durdu kürtaj oldum
ve bu 3. Kez oldu
geçmiş olsun

bende yasadim aynisini :KK43: 6+5 te gittim kalp atisi icin yok dedi doktor bide alttan bakalim kesin sonucu verir dedi.bakti yine baya ugrasti arkadaymis dedigin gibi ama gelisememis kalmis yavrum..inanmak istemedim herkes daha erken 8. haftada duyduk biz falan dedi ama yok iste 8.hafyaya girdigimde kese yeni yeni bozulmaya baslamisti ama bebek yoktu.1 ay depresyonda gezdim kurtaj psikolojisi cok cok agirdi....o kadar uzuldum derken simdide dis gebelik suphem var.bu hafta belli olcak beterin beterini yasiyorum.:KK43:
offf çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum ben yeni kürtaj oldum 2 gün önce herkese rol yapıyorum iyiyim diye ama içim acıyo. inşallah bu sefer devam eder.düşükten ne kadar süre sonra hamile kaldınız peki

offf çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum ben yeni kürtaj oldum 2 gün önce herkese rol yapıyorum iyiyim diye ama içim acıyo. inşallah bu sefer devam eder.düşükten ne kadar süre sonra hamile kaldınız peki
aslinda doktorum ilk adetten sonra hemen kallabilrsin dedi.ama psikolojik olarak 2 ay bekledim sonra hastaliklar falan antibiyotik kullandim 2 ayda oyle erteledim 4 ayin sonunda ilk denemede yine hamile kaldim.bugun doktora gittim dis gebelik ihtimalim baya azaldı coraspin progestan gibi ilaclara baslatti persembe kesin belli olcak durumum hayirlisi

çok geçmiş olsun :KK43: ne denir ki Rabbim bir daha yaşatmasın... araştırıldı mı peki neden olduğu :KK43:
Evet canım herşey normal kan sulandırıcı bile kullanıyorum en güzel mikroenjeksiyonla genetik tarama yapılarak bile tüp bebekle hamile kaldım oda aynı kalbi durdu , lenfosit alışı oldum vücut atıyodur diye yine kalbi durdu ama tıp yetersiz kalıyor
herşey Allahtan zaten tıp dan da bir beklentim yok

Evet canım herşey normal kan sulandırıcı bile kullanıyorum en güzel mikroenjeksiyonla genetik tarama yapılarak bile tüp bebekle hamile kaldım oda aynı kalbi durdu , lenfosit alışı oldum vücut atıyodur diye yine kalbi durdu ama tıp yetersiz kalıyor
herşey Allahtan zaten tıp dan da bir beklentim yok
Rabbim bir daha yaşatmasın canım ve sabır selamet dayanma gücü versin, iyiyim diyorum 2 dakika sonra ağlarken buluyorum kendimi. çok zor zaman geçmek bilmiyor. inşallah en kısa Zamanda hepimiz sağlıklı evlat sahibi oluruz

aslinda doktorum ilk adetten sonra hemen kallabilrsin dedi.ama psikolojik olarak 2 ay bekledim sonra hastaliklar falan antibiyotik kullandim 2 ayda oyle erteledim 4 ayin sonunda ilk denemede yine hamile kaldim.bugun doktora gittim dis gebelik ihtimalim baya azaldı coraspin progestan gibi ilaclara baslatti persembe kesin belli olcak durumum hayirlisi
çok sevindim ya hadi inşallah sağlıkla büyüsün bebeğin karnında sonra da kucağına almayı nasip etsin rabbim. Bende korunmayı düşünmüyorum açıkcası bir iki ay zaten anca adet düzene girer Rabbim sağlıklıbir bebek nasipmetsin size de bana da tüm isteyenlere inşallah. ama haber verin merka ederim ben hayırlı haberlerinizi :)

Geçmiş olsun. Ben 6.haftada kalbi duyamadım. 7.haftada kalbi duydum.
Bence bir doktora daha görünün.
Çünkü ablamın gebeliğinde yeğenim için kalbi durmuş almak zorundayız dediler ve apar topar operasyona almaya kalktılar. Ablam resmen kaçarak uzaklaştı. Hemen başka bir doktora gitti. Kalbi sapasağlam atıyordu yeğenimin. Şimdi 9 yaşında ❤️
Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın 🤲🏻

Rabbim bir daha yaşatmasın canım ve sabır selamet dayanma gücü versin, iyiyim diyorum 2 dakika sonra ağlarken buluyorum kendimi. çok zor zaman geçmek bilmiyor. inşallah en kısa Zamanda hepimiz sağlıklı evlat sahibi oluruz
Amin canım
senin duygu durumu değişikliğin hormonlar yüzünden

Geçmiş olsun. Ben 6.haftada kalbi duyamadım. 7.haftada kalbi duydum.
Bence bir doktora daha görünün.
Çünkü ablamın gebeliğinde yeğenim için kalbi durmuş almak zorundayız dediler ve apar topar operasyona almaya kalktılar. Ablam resmen kaçarak uzaklaştı. Hemen başka bir doktora gitti. Kalbi sapasağlam atıyordu yeğenimin. Şimdi 9 yaşında ❤️
Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın 🤲🏻
maşallah çok sevindim sizlerin adına. Bende başka bir doktora daha gittim sonrasında orda da duyulmadı 😧 ilk doktorumda hem alttan hem üstten bakmıştı ve radyoloji de ayrıntılı ultrasondanda bakılmıştı o yüzden ikna olduk ve alırdık mecburen kabullenmek çok zor oluyo :(

maşallah çok sevindim sizlerin adına. Bende başka bir doktora daha gittim sonrasında orda da duyulmadı 😧 ilk doktorumda hem alttan hem üstten bakmıştı ve radyoloji de ayrıntılı ultrasondanda bakılmıştı o yüzden ikna olduk ve alırdık mecburen kabullenmek çok zor oluyo :KK43:
canım çok üzüldüm :( bende 5+6 haftalık hamileyim 5, haftada doktor keseyi göremedi ve alttan baktı tam göremedim derken farklı açıdan bakıp gördü rahmin farklı yerinde dedi arkada demek istedi sanırım bu sorun mu acaba :(

canım çok üzüldüm :( bende 5+6 haftalık hamileyim 5, haftada doktor keseyi göremedi ve alttan baktı tam göremedim derken farklı açıdan bakıp gördü rahmin farklı yerinde dedi arkada demek istedi sanırım bu sorun mu acaba :(
HAYIRLI olsun canım inşallah sağ salim devam eder hamileliğin, 🤗 sanmıyorum benim ki de arkaya yerleşmişti karnımdan hep zor gözüküyodu alttan bakıyordu doktor. sormuştum bu bi sorun mu diye yo demişti orayı seçmiş oraya yerleşmiş bi anlamı yok demişti. inşallah güzel devam eder senin 😇

HAYIRLI olsun canım inşallah sağ salim devam eder hamileliğin, 🤗 sanmıyorum benim ki de arkaya yerleşmişti karnımdan hep zor gözüküyodu alttan bakıyordu doktor. sormuştum bu bi sorun mu diye yo demişti orayı seçmiş oraya yerleşmiş bi anlamı yok demişti. inşallah güzel devam eder senin 😇
SAĞOL canım benim inşallah

Lutfen yardim edin. varisim var arkadas kan sulandirici ic diyor. Ama baskalarida kan sulandirici dusuge yol aciyor diyor. Ltfn yatdmci olun

Back
X